Spider-Man 3 - teszt
Kapcsold jtk: Spider-Man 3 (x360)
Eddig 78 hozzszls
Ghz
2007. May 22.
Tuesday 09:00
Mindenki kedves szomszdja, a Csodlatos Pkember, a mozivsznak utn a HDTV-k kpernyjre is behlhintzott. Nagyobb, szebb s taln jobb is lett a pompsan sikerlt msodik rsznl. Dlj htra, light kla s popcorn a kzbe, 3,2,1...

Nem hiszem, hogy van olyan ember a fldn, aki ne ismern a Csodlatos Pkember, mg csodlatosabb kalandjait. A kpregnyek fellegvrban, az USA-ban krlbell 10-15 magazin szl rendszeresen hsnkrl. Csodlkozik ezutn brki is a filmek sikern? Aprop filmek. Antaru rt pr sort a harmadik rszrl (a msodik oldal vgn talljtok), amihez n csak annyit tennk hozz, hogy a kt fszerepln kvl (glszem, hiperbna, gigalzer Toby, s nagyon jellegtelen, annl is rondbb K. DunsztomSincs kisasszony) teljesen rendben vannak. Kicsit soknak rzem a hype-ot krlttk, de tny, hogy ekkora kltsgvetsbe, ekkora mennyisg marketingnek kellett belefrnie, hogy megtrljn a mozi. Ennek a marketing tevkenysgnek a velejrja, a kiegszt termkek megjelense, mondhatni rukapcsolsa. Menjnk el moziba, vegynk Pkember ment a bfben, hozz egy Pkember sapit, egy Pkember plval. Mozi utn, kislnyunknak megvesszk a Mary Jane s Pkember egytt hlhintzik meseknyvet az ehhez tartoz, My Little MJ kifestvel. Leemeljk a polcrl, a direkt a filmhez gyrtott akci figurk egyikt, (akci figura, mert a klyk lenyeli valamelyik kis alkatrszt s akci van a krhzig) mellcsapjuk az letnagysg, pokolian drga “igazi” hlvett, kiengeszteljk Anyut, hogy majd mi leszedjk a ragacsos cuccot a laks dsztrgyairl s mehetnk is haza. Pontosabban csak mehetnnk, ha kifel menet nem csapna le mindkt lurk a Pkember 3 videojtkra, “h de klafa” felkiltssal. Mire is kvncsi ebbl az egszbl egy vrbeli gamer? Csupn csak arra, hogy kiszrjk a szemnket, egy sebtben sszehnyt szutyokkal, vagy olyan minsgi jtkot kapunk, mint amilyen a 2 volt?

Peter Parkert egyetemista korban megmarta egy radioaktv pk. Ennek ksznheten, emberfeletti kpessgekre tett szert, amelyeket egy kis botls utn a j szolglatba lltott s rjtt arra, hogy nagy erkkel nagy felelssg is jr. Pkember taln a legemberibb szuperhs mind kzl. Annyira esetlen, annyira emberi, ugyanazokkal a gondokkal kzd, mint minden fiatalember, aki a nehz iskolai vek utn belecsppen a nagy bets letbe. Mg akkor is, ha mindezt legtbbszr fellrl szemlli. Szerelem, munka, betegsgek, tragdik, drmk, s rengeteg humor. Ez Pkember vilga. Pontosabban, ez a kpregnyek s a mi fantzink vilga. A filmeknek sikerlt thozni a hangulatot, ksznheten a tnyleg brilins akci jeleneteknek, s a remekl vszonra vitt f gonoszoknak, de vlemnyem szerint az egsz tl lelketlen s elnagyolt. Na de lssuk, hogy milyen is lett az j filmet feldolgoz elektronikus jtk.

Remek!! Ha egy szval kellene jellemeznem. Amikor mr j pr rt beleltem a jtkba s tudtam, hogy most mr lassan el kellene kezdenem rni a tesztet rla, megfogadtam, hogy megprblok a lehet leg objektvebb maradni. Tudni illik, nagyon jl tudtam, hogy muszj lesz visszafognom magamat s nem habz szj giga Pki fan oldalt, mivel nem szerettem volna, ha egy sima haland az alapjn venn meg ezt a jtkot slyos ezrekrt, hogy n milyen jkat rtam rla, holott azokat a pozitvumokat csak egy hozzrt tudn rtkelni. Szval nem ragozom tovbb, lnyeg, hogy nem cspgk annyit, mint amennyit szerettem volna, s a szmomra irrelevns, de msoknak taln a vilg fjdalmt jelent kisebb-nagyobb hibkra is kitrek majd. A jtk egy kellemes kis intrval nyit, ami ha nem is kpvisel cscsminsget, az alaphangot szpen megadja. ltalban nem nzem ezeket elsre vgig, csak nyomkodom a startot veszettl, hogy vgre hlhintzhassak egy kicsikt. Itt most elfordult tlem Fortuna kisasszony, mivel egy relatve hossz (na j, ha az ember mr hlhintzna, de nagyon, akkor hossz...) tutorial rszt kell vgig ugra-bugrlnunk, ami szpen fokozatosan bevezet minket a pki lt rejtelmeibe. X-el tnk, Y-al rgunk s nha tnk, de lassabban, mint a kk kistestvrrel, viszont ersebbet. B- a mindenfle hlval kapcsolatos tevkenysgek kivltja, az A pedig elg meglep mdn az ugrs felelse. Bal ravasszal gyorsthatunk, mind a fldn mind pedig a levegben, a jobb ravasz pedig maga a HLHINTZS, csak gy nagybetvel!

Mert ht krem szpen tisztelettel, ez valami elkpeszten nagyon nagy kirlysg! Nem is tudom nagyon szavakkal lerni, olyan, mint a filmben csak te irnytod. Aki jtszott a film msodik rsznek jtk adaptcijval az tudja, mirl beszlek. Ahogy pedig egyre fejldnk, egyre gyorsabban tudjuk majd mvelni ezt a csodt. St! Most mr kombinlhatjuk is a levegben val mozgst, mivel ha a jobb ravaszt nyomva tartjuk, hsnk szpen felugrik a levegbe, jobb kezvel kil egy hlt s tovalibben. Viszont ha csak megnyomjuk, s nem tartjuk gy a ravaszt, akkor elre l ki egy fonalat, s e folyamat gyors ismtelgetsvel, elg decens sebessggel lehet tszelni Manhattant. A falon mszsra s futsra, valamint a klnbz ugrls trkkkre nem trnk ki, elg szjbargs s segtksz a rendszer. Viszont a harc rendszer megr egy mist. Az egsz rendszer a pksztnre s a kombzsra pl. Ami mondjuk nem is tl meglep, egy pksztnnel s egy pk atltikai kpessgeivel megldott ember esetben. Az alap kombincik, az X s az Y egyms utni nyomkodsval, a bonyolultabbak mr a B gomb hozzadsval rhetek el. Viszont az egsznek a lnyege a pk reflex gomb, amit szpen meg kell nyomnunk, vagy nyomva kell tartanunk, ha egy rnk tmad gonosz feje fltt megjelenik egy veszlyt jelz ikon. Ilyenkor kikerljk a tmadst, s egy vdhetetlen csapst indthatunk az X-el. Van mg egy szuper tmads is, ami a jobb fels gomb s egy msik tmads gomb egyttes lenyomsval hozhat be.

Nagyon nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt...
>>

sszesen: 78 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 9:49 #78
Nekem a kedvencem fekete pkember.Nagyon jk a kpek.Mr olvastam is.De a jtk mg jobbbbb.A kedvenc jtkom.Kirly az egsz jtk.Mr nem sok van htra.Nekem tetszik.......
[24] maccc
Mar 23., Sunday 0:00 #77
A filmnl mindenkpp jobban sikerlt a jtk.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[46] multishoot
Jun 15., Friday 20:55 #76
Nincs valakinek egy elad eredeti x360as spider-man3-ja?
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[55] axl
Jun 04., Monday 18:44 #75
Vlasz Don Mark (#74) zenetre
he? en csak a filmrol beszeltem, a jatekrol egy szot sem szoltam
I WλNT TO BELI3VE
[1] Don Mark
Jun 04., Monday 17:31 #74
Vlasz axl (#62) zenetre
Nagyon igazad van!! n is azzal sokat mkztam azzal hogy csak gy hinblztam! Meg az is j volt amikor a gyerekeken s/vagy a felntteken tudtl segteni!! Mondjuk elvesztette a lufijt akkor vissza kellet adni!! HEHE na szval egyetrtek veled axl!!!
[1] Don Mark
Jun 04., Monday 17:27 #73
nekem meg van a msodik rsz!! Elg nehz maga a jtk most el is akadtunk! de az biztos hogy ilye nszp grafikj jtkot nem nagyon lehert ltni!! igaz itt is mint a Msodik rszbe a httr van kidoolgozva jobban de gy is szuper!! tutira megfogom venni xboxra :-D
[2] Mechanik
Jun 03., Sunday 11:32 #72
Ha mr Ld legyen kvr , s amit eddig hallottam rla az alapjn az leszz !
[1] RealM.
Jun 02., Saturday 21:16 #71
j jtk az nem vits
[3] Peti Boy
Jun 02., Saturday 20:47 #70
Ht ez igaz.
Mink ott akad tunk meg a hol egy kocsi belement egy elektromos trgyba.
I----BioshocK----I
[4] Fearless
May 31., Thursday 13:29 #69
J kis jtk, csak idegest, hogy nincs egyni ments benne .
[4] Csakn
May 28., Monday 16:12 #68
Ha olyan j lesz a jtk, mint a film, akkor lvezni fogom !
"nehz az t a fldrl a csillagokba!"
May 26., Saturday 8:18 #67
cool az egsz
[2] pcpc
May 25., Friday 22:42 #66
Grat a cikkrt, a jtkot majd Ninjnl meglesem.
[3] leklyd
May 25., Friday 21:17 #65
Szerintem is marha j lehet ez a game! Mr rg meg is vettem volna PS3-ra csak mg nem rkezett meg a boltokba.
[2] Shane
May 25., Friday 12:36 #64
En az 1el nyomultam.
May 25., Friday 12:16 #63
Vlasz sleeper (#58) zenetre
n a 2-t vittem vgig ps2-n, nekem nagyon bejtt. A hlhintzs fenomenlis volt benne, rkig elvoltam csak azzal, hogy Manhattan felett lebegtem oda-vissza. Ha a 3. rsz jtkvltozata hozza az elz rsz sznvonalt, akkor nlam tuti befut ez is.
Magyar gre magyar UFO-t! Mit kavarnak itt az idegenek.
[55] axl
May 25., Friday 11:31 #62
Vlasz Herczi (#59) zenetre
szerintem a 3. lett a legjobb film, a masik 2 nagyon ossze-vissza, ez meg a 3 gonosztevo ellenere is viszonylag egyseges tudott maradni. nehany helyen santit a sztori es az alakitas, de ez szerintem meg elmegy, a masik 2 is kb. ilyen volt ezen a teren, es azert azok is tetszettek valamennyire... de azokat csak egyszer tudtam megnezni, ezt meg 2X
I WλNT TO BELI3VE
[28] antaru
May 24., Thursday 18:31 #61
Vlasz sleeper (#58) zenetre
Nemtom, n a Pkember 1-gyel is picsajt jtszottam pcn.
Bossoknl nehz volt, de lveztem az egszet.
Dlamn Gaelach
[46] multishoot
May 24., Thursday 16:29 #60
Vlasz Shadow (#33) zenetre
Te vagy az n emberem mivel sztem is nagyon kirly game.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[7] Herczi
May 24., Thursday 15:40 #59
Ht sztem a film is egy kalap kaki, csak a nagy spiderman fanoknak ajnlann, egyik haverom mg el is aludt rajta. A jtk nem lenne rossz csak az a esze-veszett kamera mozgs. Szerintem filmbl s jtkbl is az els volt a legjobb, a tbbi mr csak rkabr.
[4] sleeper
May 24., Thursday 14:49 #58
Vlasz Ghz (#51) zenetre
Persze,van igazsg abban amit mondasz s lehet hogy az eddigi Pkemberes jtkoknl jobb(de az elzeket ismerve mg ez sem valami nagy sz),meg a graf sem annyira csnya,de valamirt kegyetlenl untam a kldetseket,valahogy egyltaln nem jrt t az a feeling amit vrtam volna.Nyilvn ha valaki Spider-Man fan akkor izgalmas a hlhintzs,de n azt is elg gyorsan meguntam,a harcok nagy rsze is eszetlen gombnyomkodsnak tnt s ahogy olvasgatom klnbz helyeken,nagyon nem vagyok ezzel egyedl.Ettl fggetlenl j a teszt grat hozz,de elfogultsg nlkl szerintem erre 6 pontl tbbet nem lehet adni...
life 's too short... play more
[9] vbence13
May 24., Thursday 6:45 #57
ruljtok el, hogy hogy a fenbe lehet DS-en az elejn, amikor a lizardokat kell lni a parkban megcsinlni az ultimate challanget?? hogy ljek meg mindenkit 3perc 25 msodperc alatt!?
May 23., Wednesday 18:53 #56
nekem tetszik a 2is jo volt ge a 3 mgjobb
[10] Adibadi
May 23., Wednesday 16:58 #55
Errl kln podcastot kellene csinlni...
Aki elhiszi, jrjon utna! PSN: DJWhite75 Xbox: Play Adibadi
[5] takeshi
May 23., Wednesday 16:04 #54
Vlasz antaru (#37) zenetre
rlk, hogy Kirstennel gy feldobtam ezt a kis frumot
[10] Shadow
May 23., Wednesday 15:28 #53
Szerintem tk jol nz ki Mj!
[9] vbence13
May 23., Wednesday 15:04 #52
Vlasz Ghz (#51) zenetre
szerintem is nagyon nagy, n DS-en jtszom, nagyon j, kpzelem, hogy x360-on milyen lehet!
moderator Ghz
May 23., Wednesday 14:12 #51
Vlasz sleeper (#50) zenetre
Isten ez a jtk, a tbbi pkembereshez kpest. Igen nem sikerlt elvonatkoztatni, e nem is akartam. A Grafika meg teljesen felems, mint ahogy azt rtam is. A hlhintzs mind lmny gyileg, mind grafikailag isten, ezt kr vitatni. Minden pki fan adjon hozz egy pontot, mindenki ms ha gy rzi vonjon le egyet. Ja s a filmek szarok Kirsten Dunszt meg botrnyosan csnya. MJ egy szupermodell a kpregnyben, akit gy is rajzolnak meg. Nem hiszem el, hogy nem lett volna ms jelentkez erre a szerepre...
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[4] sleeper
May 23., Wednesday 13:02 #50
Ersen tlz ez a 7,4!n kt hrom ra utn annyira untam,hogy el is adtam.Radsul csnya a grafika s a vros hangulata telejesen lettelen.Szerintem ez a jtk csak Pkember rajongknak ajnlott.(mint aghogy a cikk szerzje is rta hogy az, nem is sikerlt ettl elvonatkoztatnia )
life 's too short... play more
[10] bagman
May 23., Wednesday 9:52 #49
Vlasz Adibadi (#47) zenetre
Az hogy valakinek tetszik Kirsten Dunst, vagy sem az teljesen zls krdse. Az viszont, hogy MJ karaktere teljesen ms, az tny. Nekem pl. nem KD-tal van bajom, hanem azzal hogy MJ-t jtszik. Az meg, hogy szerintem mirt szar a film, a korbbi hozzszlsomban egy rszt le rtam. De folytathatnm a kzhelyes dialgusokkal, a tipikus kzhelyes szuperhss jelenetekkel (elszabadult darura gondolok, mr azt sem rtem, hogy Superman-nek mirt kell minden filmjben elkapni egy replt, vagy helikoptert), a kidolgozatlan karakterekkel : Homokember, Gwen, Stacy kapitny, Harry komornyikja. Utbbi radsul inkbb csak egy kellk volt eddig, majd a film vgn hirtelen kivgja a tutit, ami varzstsre kigygytja Harry-t az agybajbl aki ezutn a np btor gyermekeknt a hs megmentsre siet. Ugyanmr...) Dramaturgiailag ez a film egy nonszensz. s hogy elt a kpregnytl az alapveten nem baj, csak itt annyira rosszul csinljk, hogy valsznleg a rajongk tbbsge inkbb a kpregny durva megerszakolsnak rzi a filmet.
May 23., Wednesday 9:35 #48
n soha nem voltam igazi Spidey rajong csak a rajzfilmsorozatott nztem + a 3 filmet meg taln 2 kpregnyem volt meg taln ppen ezrt nem csalodtam a filmben br nem ez a legjobb rssze a sorozatnak viszont a vge ht hodj mondjam: Hlivudy csokikrmes cukortorta ez nem tetcett s Venom szerepnek hossza azrt t illet volna jobban kidolgozni na mindegy remlem a 4-ben mszrszkkel nem bnnak el 20 perc alatt de brmi is lesz n maradiok a sttebb hangvtel Comicoknl lehet, hogy kiproblom a gmet mg eldl. Majd az j Batman film biztos jobb lesz s az azrt kicsitt jobban rdekel. De visszatrve Spideyra Ti megbocstottatok volna a "HomokosnaK" MERT N NEM IGAZN . Br egsz jl volt kidolgozva de ez csak egy Laikus vlemnye Bagman hozszlsbol ltszik, hogy igazbl nem is volt olyan jl kidolgozva. A jtknak mi az ra? Csak hogy beruhzzak -e r tl sokat nem adnk rte.
Ha brmi fontosabb, mint az n egm, akkor megyek, elkapom s lelvm!
[10] Adibadi
May 23., Wednesday 9:24 #47
A legjobb rsz volt. lltlag happy end-del vgzdtt, n mgis keser szjzzel jttem ki a mozibl. Peter s MJ kapcsolatnak alakulsa nagyon kkemnyen relis, ezt csak az rezheti, aki volt mr hasonl szituban. Kettjk kztt mr soha nem lesz minden a rgi, s ez nagyon tjtt.
Akiknek nem tetszik Kirsten Dunst, azok nzzk meg a Hajr csajok-at, vagy a Kihevered haver-t, htha jobb vlemnyre trnek.
Viszont n is rengeteg kpregnyt olvastam mr, de valahogy nem akar idegen lenni nekem a mozifilm. Valaki kifejten, hogy mirt nincs a kettnek kze egymshoz? Mindig csak azt hallom, hogy a film szar a kpregnyhez kpest, de indoklst mg nem igazn adott senki. Szgezzk le gyorsan: nem provoklni akarok, tnyleg kivncsi vagyok, hogy mi az a klnbsg, amit n nem ltok, ms meg igen.
Aki elhiszi, jrjon utna! PSN: DJWhite75 Xbox: Play Adibadi
[10] bagman
May 23., Wednesday 8:34 #46
Ha objektven nzzk, akkor a film nem j. A szereplk hiteltelenek s rosszul jtszanak (kivve JJJ-t jtsz pofa, valami istenesen adja el ), itt mg emlthetnm, hogy Dunst kisasszony maga a megtesteslt anti-MJ, de csak nmagam ismtelgetnm. A sztori trtnetvezetse csapong, kapkod, rossz. Homokember egy vicc. Egyrszt funkcitlan, viszont a Ben Parker gyilkossgba keverve sikerlt kiherlni a Pkember trtnetek egyik alapjt. De a legjobb: rohan a rohadt nagy pusztban, majd beleesik egy ttong homokkal teli atomgdrbe. Na de krem. Meg a vgn illedelmesen, kicsit szipogva bocsnatot kr, Peter megbocst majd jn a "Homok(ember) a szlben" nagyjelenet. Jaj. Venom meg feltnik, rgtn elszalad Homi-hoz, mert nem rzi magt elg ficksnak ahhoz, hogy egyedl szljon szembe Pkival. Ez a Venom gy nagyon szar. Gwen Stacy-rl annyit, hogy kr volt gy behozni, hiszen a filmben a tipikus szke cicababa szerepet osztottk r (ennek megfelel "szinsznt" vlasztva), ezrt ha valaki nem ismeri a kpregnyt, valsznleg elg tves kpet pt fel a karakterrl. De egyvalami vilgoss vlt szmomra: Peter Parker+szimbita=Tokio Hotel rajong. Ht elg gz, mit mondjak...

Ha objektven nzzk, akkor a jtk nem j. Unalmas (ebben mondjuk hasonlt a filmhez), nha idegast (ebben is), s fleg nem kt le (ebben is). Na j, vltoztatok a vlemnyemen: a jtk remek filmadaptci, hiszen pontosan azokat az rzseket vltja ki, mint a film. Egy siralmam azrt van: az els filmhez tartoz jtkban voltak j kis lopakods plyk. Azokat imdtam. A szabadon bejrhat vrossal azonban ezt kiirtottk a jtkbl. Nem rtem mirt, hiszen az legalbb egy kicsit szinezte az amgy unalmas jtkmenetet.

sszesgben: nagyon sajnlom, hogy Pkember idig jutott.
s bocs a hossz hozzszlsrt, de ez kikvnkozott.
May 23., Wednesday 8:00 #45
Vlasz Shadow (#33) zenetre
9.9-et?? Ht a te korosztlyod lehet, hogy mg vev erre...de azrt mg a 7-es krli rtkelst is tlzsnak tartom...egy teljesen tlagos produkci se tbb se kevesebb!
[23] gyuri12
May 23., Wednesday 6:49 #44
no akkor beszllok a vitba: n elolvastam NAGYON kevs kpregnyt,de amikor a filmet nztem,tfutott a fejemen,hogy "s ez mirt is lenne kpregny adaptci?" a kpregny,s a film kztt,csak a szereplk nevei voltak a helykn...s mg egyszer mondom,nagyon kevs pkember kpregnyt olvastam
[10] Shadow
May 23., Wednesday 6:08 #43
Taln ha nem a netes vltozatot nzttek volnma a filmbl akkor ms vlemnyen lenntek. Szerintem ez a legjobb pokember rsz eddig.
[20] Madroy
May 23., Wednesday 0:19 #42
Szerintem maga a film nyomban sincs az els 2 rsznek, K.Dunst opedig egy teljesen ltlagos csaj vrs hajjal arcra rendben bvan, testre kzepes, pont jl illik a filmhez,az is ilyen kzepes volt.
Captain Cartman yohoho !
May 23., Wednesday 0:05 #41
Micsoda vita, micsoda vita! ntsek olajat a tzre? A film borzaszt volt, nem vagyok Pkember rajong, Kirsten Dunst-nak meg tehnszemei vannak, s kegyetlenl korltozott eszkztrral rendelkez sznszn. Szigoran szvsz, persze, nem akarok senkinek belerondtani a maszturbcis fantziiba.

ps, ha mr felmerllt: bartnm nem kvr, s hetero vagyok. ksznmszpen.
And since you asked: no. It's massive.
[20] Madroy
May 22., Tuesday 23:48 #40
Sztem nagyon komoly lett a spiderman 3, n x380on toltam vgig, a story,grafika,feladatok,kldetsek mind nagyon jk voltak,brcsak minden filmadaptci ilyen jl sikerlne.
Captain Cartman yohoho !
[28] antaru
May 22., Tuesday 23:37 #39
Ezt sokan elmondjk, a baj csak az, hogy a ki a fent rdekel egy egsz nagy ltszmot takar.
1962 ta van Pkember (ami nem pont olyan, mint a filmbli) s ne tegynk gy, mintha nem lett volna soha.

Persze ettl fggetlenl lvezhet a film, csak kicsit olyan, mintha csinlnnak egy filmet a Honfoglal magyarokrl s szeretett rpd vezrnket egy kk szem olasz jtszan.
Ja, hogy ilyen is volt...? Ejjj.
Dlamn Gaelach
[28] antaru
May 22., Tuesday 23:32 #38
Vlasz takeshi (#35) zenetre
Ja igen, ha altmasztatlan kijelentseket teszel vagy bizonytatlan igazsgokat rklsz egy frumon, vllald a kockzatot, hogy esetleg az orrod al drgli valaki.

Szeretettel,
a kzkedveletlen szerkeszt.
Dlamn Gaelach
[28] antaru
May 22., Tuesday 23:28 #37
Vlasz takeshi (#35) zenetre
Kritiknak kevs volt a hozzszlsod, lvn rv nem volt benne egy sem, csak egyszer, nknyes kijelentsek, tnymegllaptsok.

"Aki meg a kpregnyen ntt fel annak egy rossz szava nem lesz az bizti"
Mind Ghz, mind n a Pkemberen "nttnk fel", ma is fogyasztjuk. Mgis van rossz szavunk. Ha megnzel egy kpregnyes frumot taln mg tallsz pr hasonl embert. Ennek ellenre ebbl mg nem kvetkezik az, hogy a '70-es vek sorozatt szeretnnk vagy kellene nznnk.

"K. Dunst taln csak azoknak nem tetszik akinek kvr a bartnje s nem szlhat ms csajhoz, vagy meleg"
Aha, persze, taln.
Te melyik csoportba tartozol? Remlem abba, amelyiknek tetszik.

"sajnos muszj egyre tbb ellenfelet felhozni, hogy menjen a mozi"
Igaz, a Heroesban is egy szegny Sylar kzd vagy 40 gonosz ellen.
A "muszj" szerintem ers kijelents, de rlk, hogy van vlemnyed a mozimarketingrl.
Dlamn Gaelach
[3] Zed
May 22., Tuesday 23:19 #36
n PS2-n nyomom, nekem nagyon bejtt, annak ellenre, hogy grafikailag nem lttam sok vltozst a PS2-es SP2-hz kpest. A film meg nagyon tetszett! Taln nem kne fikzni mindenkinek, aki most tlttte le a nyetrl, hanem el kne menni moziba nagy kpernys DTS hanggal megnzni, mert gy t igazn! Az tny, hogy a Pkember filmeknek nem sok kze van a kpregnyekhez, de ez ki a fent rdekel? Nekem pont az tetszett bennk, hogy a fhs egy ugyanolyan lzer gyerekknt van brzolva, mintha csak a szomszdod lenne! A moziban egyes jeleneteken betegre rhgtem magam, mskor meg az llamat kerestem az effektektl! (Amik kiss a Final Fantasy: Advent Children-re hajaztk, aki ltja, az vgja a tmt.)
"Wake me up before I change again Remind me the story that I wont get insane" (Infected Mushroom - Becoming Insane)
[5] takeshi
May 22., Tuesday 22:40 #35
Vlasz antaru (#31) zenetre
Ha rsz vmit, vllald a velejr kritikt... Ha nem brod akkor ne publiklj.
[9] Takedown
May 22., Tuesday 20:50 #34
szerintem kirly lett!!!imdom a koker embert
PSN ID: AlienwareHUN
[10] Shadow
May 22., Tuesday 20:40 #33
Az nem tettszik sok mindenkinek mert gondolozni kell egy pokemberes jtkban?
Igen elg sok helyen meg erpltetnnk az egyunkat, de ez van fejldik a jtk az mr nem a rgi monoton rkdos uncsi pokemberes jtk mint a rgiek.
szintn mi rkot tudtak volna mg bele rkani a fjelesztk? sokan irtk hogy tbet vrtak volna egy pokemberes jtktol. Teljesen szabadon bejrhat terlet, vletlenszer tmadsok, Te dntd el mikor kzdesz meg az adott fellenflel, tkletes grafika, az irnyits is nagyon jo szerintem 10 perc alatt mr nagyon profin lehet irnyitani aki nem tudta napok utn se irnyitani annak azt mondom hogy ... (tnauljon meg jtszani)
[10] Shadow
May 22., Tuesday 20:33 #32
KIRLY EZ A GAME!! ILYen jot mg soha nem jtstzottam X360-on mint ezzel a gameval. 9.9-et adnk r.
Nem tudjtok hogy a Multiplayer modot hogy lehet elpcsalni X360-on. a Boriton az van hogy Co-op 1-2 player s xbox live 4 player. nos n egyiket se tlaltam. meg help me!
[28] antaru
May 22., Tuesday 19:39 #31
Vlasz takeshi (#25) zenetre
"Aki meg a kpregnyen ntt fel annak egy rossz szava nem lesz az bizti... K. Dunst taln csak azoknak nem tetszik akinek kvr a bartnje s nem szlhat ms csajhoz, vagy meleg."

Persze gondolom akkor is ott voltl, amikor Isten megteremtette a vilgot s szltl neki, hogy Ausztrlia kicsit dlebbre menjen, mert ha nem oda megy, akkor szar lesz az egyensly.
Dlamn Gaelach
[10] Adibadi
May 22., Tuesday 19:36 #30
Kirsten Dunst csak akkor r al a 4. rszre, ha Sam Raimi rendezi. Szval alr. Ami nekem j hr.
Aki elhiszi, jrjon utna! PSN: DJWhite75 Xbox: Play Adibadi
[28] antaru
May 22., Tuesday 19:19 #29
STAN LEE FELTNSE A HSKBEN FOTVAL.
KATT!
Lehet, hogy a rsz szmt eltvesztettem, de ott volt, amikor Hiro buszra szllt.

volt a sofr.
Dlamn Gaelach
sszesen: 78 [1-50]
1 | 2
Spider-Man 3 adatlap
7 v felettieknek Tindzsereknek
Kiad: Activision
Fejleszt: Treyarch
Megjelens: 2007. May 04.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7.4
Ami tetszett
Pkember, hlhintzs, kirlysg
Ami nem tetszett
A Pk-krtst lehntva csak egy kzepes jtk, meg pesrze Kirsten Dunst...
Olvasi rtkels: 15.4 (68 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

78 | Spider-Man 3 - teszt

A Pkember hrmas szm kalandja javban futja a krket a mozikban, s az ilyenkor ktelez, a filmmel egy idben piacra dobott videojtk-adaptci sem maradhatott el. Vajon mit sikerlt sszehozni az Activision-nek Spider-Man 3 cmsz alatt? Teszt.

44 | Pkember / Karib-tenger kalzai nyeremnyjtk

j nyeremnyjtkunk a Pkember + Karib-tenger kalzai prosra koncentrl. Az gyemenet a szoksos: kt ht leforgsa alatt sszesen nyolc krds, napi rendszeressggel. Tessk minnl tbbre jl vlaszolni, aztn a vgn sorsolunk egy nagyot.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba