Májusban jön a második Fable 2 DLC
Kapcsolódó játék: Fable 2 (x360)
Eddig 12 hozzászólás
liquid
2009. April 06.
Monday 18:44
Hamarosan érkezik a kettes számú Fable 2 DLC: a See the Future címen futó kiegészítő segítségével Albion jövőjébe pillanthatnak a vállalkozó kedvű kalandorok.


A jövőbe nézést persze nem adják olcsón. Egyrészt 560 MS pont lesz az ára (ami furcsa szám, de szerencsére jóval kevesebb, mint első DLC-é) másrészt pedig három darab új küldetést kell teljesítenünk hozzá - ezek fogják jelenteni a kiegészítő fő tartalmi újításait. A legizgalmasabbnak talán a Colosseum ígérkezik, ez a misszió a Crucible-hez hasonló aréna-küzdelmeket kínál, komoly jutalmakért. Az új DLC-ben több új tárgy is megjelenik, természetesen.

A fizetős DLC-vel párhuzamosan érkezik a szokásos ingyenes patch is, hogy a kiegészítőt nem megvásárlók továbbra is tudjanak koopban játszani a bővített verzióval rendelkezőkkel.


[20] kakasu
Mar 13., Saturday 12:44 #12
Pc-re jobb lenne :p
[26] hjetyekus
Apr 07., Tuesday 11:34 #11
Vajon hány plusz DLC vár még ránk ezen kívül?
A sötétség is fénysebességgel terjed... PSN ID & XBL gamertag: hjetyekus Folding@Home Team ID: 61563
[73] zaz
Apr 07., Tuesday 10:37 #10
Ide vele!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[12] Csaby83
Apr 07., Tuesday 10:22 #9
[6] balka
Apr 07., Tuesday 7:57 #8
Hát mit ne mondjak, ez elsővel igencsak átverve éreztem magam, de lehet, hogy ennek is adok egy esélyt.
[21] Ordel
ma 22:11 #7
Válasz Aky (#4) üzenetére
Mintha úgy rémlene, Molyneux nemrég azt nyilatkozta, hogy ez jóval tartalmasabb DLC lesz az elsőnél.
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[16] lorantHUN
ma 22:09 #6
Válasz Aky (#4) üzenetére
Akkor kb. letöltés után elindítod a játékot és végeztél.
http://twitter.com/LORANT92
[35] savoo
ma 21:52 #5
Válasz Aky (#4) üzenetére
Még annál is?
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[27] Aky
ma 21:35 #4
Válasz dreampage (#3) üzenetére
Szerintem ez rovidebb lesz.
PSN : Aky82Hun
[111] dreampage
ma 21:07 #3
Érdekes, hogy ez a kiegészítő jóval tartalmasabbnak tűnik az elsőnél, mégis kevesebbe kerül. Örvendetes.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[30] AntiHero
ma 21:04 #2
még az első DLCt-se vettem meg Majd egybe az egésszet
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
ma 20:58 #1
Muchas gracias, Ordel!
And since you asked: no. It's massive.
Fable 2 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Lionhead Studios
Megjelenés: 2008. Oct 24.
Kategória: Szerepjáték
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
Elképesztően hangulatos, rengeteg választási lehetőséget kínáló mese, mindenki számára élvezhető formában.
Ami nem tetszett
Beragadós bugok, többször.
Olvasói értékelés: 13.4 (121 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

136 | Fable 2 - teszt

A Fable első része a meg nem valósult ígéretek játéka volt, még akkor is, ha a Lionhead végül kifejezetten élvezhető végeredménnyel állt elő. A második résszel óvatosabban bántak a fiúk, de vajon sikerült-e maradandót, kiemelkedőt alkotniuk? Fable 2 teszt, spoilerek nélkül.

31 | [GSC] Fable II - epizódikus formában is

A Microsoft Gamescom konferenciájának kezdetén Peter Molyneux mintegy mellékes megjegyzésként jelentette be, hogy a Fable II fut még egy kört 360-on, ezúttal epizódikus formátummal.

12 | Májusban jön a második Fable 2 DLC

Hamarosan érkezik a kettes számú Fable 2 DLC: a See the Future címen futó kiegészítő segítségével Albion jövőjébe pillanthatnak a vállalkozó kedvű kalandorok.

31 | Fable II - jön a letölthető változat?

Már ebben a konzolgenerációban sem példa nélküli az, hogy egy teljes, lemezes formában is kapható játékot a digitális disztribúció keretein belül vásárolhatunk meg - most a Fable II következik?

17 | Fable 2: másfél millió

Pontos számadataink ezidáig csak az amerikai piacra vonatkozóan voltak a Fable 2-ről, de már az alapján is bátran kijelenthető volt, hogy a játék bizony nagy siker lett - mint kiderült, ez így is van.

18 | Fable 2 DLC decemberben

A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentést ígért mára, és tartották a szavukat: a kettes számú Fable első letölthető bővítményéről van szó, mely egy új szigetet pakol a játékba.

52 | Fable 2 magyarul

A magyar nyelven kommunikáló játékok örvendetesen bővülő táborát gazdagítja az október végén megjelenő Fable 2 is. Részletes infók a magyar kiadásról és a gyűjtői változatról.

36 | Fable 2, ötször

Már nem is kell olyan sokat aludni a Fable 2 megjelenéséig, a premier közeledtét a screenshotok szaporodó száma is jelezi. Most öt jött, szörnyesek és nemszörnyesek vegyesen.

73 | Fable 2: sok-sok friss kép

Letaglozó mennyiségű friss screenshot érkezett a Fable 2-ből, rajtuk: hősünk egyedül, hősünk párban, unatkozó falusiak, izgatott vérfarkasok, és nagyon veszélyesen kinéző Nagy Faszörny...

15 | Fable 2 megjelenési dátum

Peter Molyneux már az E3-on is megígérte, hogy következő játéka, a Fable II minden körülmények között meg fog jelenni az ősz folyamán - úgy tűnik valóban igazat beszélt.

41 | Fable 2: a gyűjtői kiadás

Sokan rajonganak a jól sikerült gyűjtői kiadásokért, nem véletelenül, ezek a csomagok gyakran kimagasló esztétikai értékkel bírnak. A Fable 2 is megkapja a maga CE-jét - tartalom és kép következik.

26 | Fable 2 - mocsári trollvadászat

Friss képek kopogtattak az év végi Xbox 360 exkluzív kínálat sokak által leginkább várt játékáról, a Fable 2-ről - rajtuk néhány egészen bizarr teremtménnyel.

11 | [E3] Fable 2 gameplay

Vége a Microsoft konferenciának, jöjjenek a videók: elsőként talán az összeröffenés közepe táján mutogatott Fable 2, Molyneux apó prezentál egy alaposat.

30 | Fable 2: Rettenetes Faszörny

Őszzel érkezik a Fable 2, és jönnek vele a mesésen nagy szörnyek is. A frissen kiadott képeken többek között egy méretes példány vizsgálható be, akció közben.

43 | Fable 2 kóstoló

Nem csak képek, hanem egy darab árva mozgókép is született a Fable 2-ből a tegnapi X360 Spring Showcase-en. A játék szép, és még idén a polcokra kerül.

32 | [GDC] Fable 2 újdonságok és videók

A most zárult GDC-s Microsoft konferencia nagy újdonság a Gears of War 2 bejelentése volt, de az idén megjelenő Fable 2 sem maradt ki a szórásból. Új infók, és videóözön következik

37 | 2008 végén jön a Fable 2

A Eurogamer csapata a mai napon az olvasók által is követhető, élő szöveges interjút készített Peter Molyneux-val, aki többek között beszélt a Fable 2 megjelenéséről is.

26 | Molyneux az RPG-kről

A jelenleg a Fable 2-n dolgozó Peter Molyneux a napokban igencsak szókimondó stílusban nyilatkozott készülő játékával, és napjaink kínálatával kapcsolatban a Kikizo-nak.

17 | [E3] Fable 2 képek

Megérkeztek az első, ténylegesen a játékot bemutató képek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jéről, a valamikor 2008 folyamán megjelenő Fable 2-ről.

24 | Molyneux a Fable 2-ről

Molyneux mester a Fable 2-ről mesélt az X06-on. A játékot csak koncepciótervek képviselik a barcelonai MS összeröffenésen játszható verziót nem mutogatnak belőle. Molyneux viszont szívesen mesélt a terveikről - ezekből ragadtunk ki néhány érdekesebb momentumot.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába