Halo 3 Mythic Map Pack április elején
Kapcsolódó játék: Halo 3 (x360)
Eddig 29 hozzászólás
drag
2009. March 23.
Monday 17:16
A Halo 3 online csatamezőin töretlenül harcoló játékosok százezrei hamarosan újabb bővítménynek örülhetnek, hiszen hamarosan itt van a Mythic Map Pack.


A Bungie néhány napja már utalt arra, amit a Microsoft most hivatalosan is bejelentett: április kilencedikén válik elérhetővé a Halo 3 harmadik letölthető pályacsomagja, a Mythic Map Pack.

Aki február végén megvette a Halo Wars gyűjtői kiadását, az már néhány hete birtokolhatja a pakkot, a türelmesebbek számára azonban csak most válik majd elérhetővé a letölthető tartalom, méghozzá 800 MS pontos áron.

A Mythic Map Pack - ha valaki esetleg korábban nem követte a történéseket - három új multiplayer pályával (Orbital, Assembly, Sandbox) bővíti a Halo 3 töretlen népszerűségnek örvendő online szekcióját.

[20] kakasu
Mar 13., Saturday 13:31 #29
Ez hihetetlenül jó lesz!
Mar 24., Tuesday 10:07 #28
Válasz Hwopapa (#18) üzenetére
Ja és nincs itt semmiféle "félmunka": mindhárom pálya rohadt jó, élvezetes rajtuk játszani és folyamatosan jönnek hozzájuk a Forge-os módosítások. Ha ezt te "félmunkának" nevezed, akkor nálad a hiba. Tény, hogy lehetne ez ingyenes vagy 400 pontos is, de miért adják annyiért, ha ezért a minőségért joggal elkérhetik a 800 pontot is, ráadásul az igény is megvan rá?
Nem tudom, miért kell közellenséget generálni a Bungie-ból. El kell fogadni, hogy a Halo 3 megasikeres és van akkora felhasználóbázisa, hogy egy évekig használható pályacsomagot ennyiért is ki lehet adni.
Valójában meg nem kötelező megvenni. Pláne ha nincs kivel játszanod és idegenekkel sem kívánsz vele Live-ozni.

Azt meg pláne nem értem, hogy várhatod el, hogy ingyenes legyen minden DLC. Vannak ingyenesek, még a Halo 3-hoz is. Már egy ideje az első pályacsomag is ingyenes a Halo 3-hoz. Sőt, van egy külön pálya, a Cold Storage. ami egy Halo 1-es pálya rimékje, az is ingyenes.
De ugye ez nem a szeretetszolgálat, ahol azért dolgozgatnak a plusz pályákkal és tartalmakkal, hogy utána ingyen odaadhassák a plebsznek. Ez még mindig biznisz. Ha egy játékhoz csak ingyenes DLC jön, az már rég rossz, mert azt jelenti, hogy baromira nem lenne rá fizetősen igény és ezzel is inkább az alapjáték eladásait szeretnék megnyomni, mert mérlegelve a helyzetet is jobban jönnek ki.

Akkor miért nem megy a rinya, amikor a Street Fighter IV-hez kell arcpirítóan sokért megvenni az új ruhákat, amelyek nagyrészt még bénák is? És ez csak egyetlen példa...
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Mar 24., Tuesday 9:52 #27
Válasz Hwopapa (#18) üzenetére
Alapvetően nálad lehet a gond. Az én barátlistámról 8-10 embert kapásból tudok mondani, akinek megvan a csomag. És ennél jóval több magyar emberrel játszok, aki fizetett a pályákért.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[21] HUN Coyote
Mar 24., Tuesday 9:08 #26
Nekem is meg lesz, decemberben vettem MS pontot. Azóta várom mint a messiást.
NOWAREZ - Együtt a tiszta játékért! - Web: http://www.nowarez.hu/
[12] Csaby83
Mar 24., Tuesday 7:57 #25
A Bungie is bejelentette már: KATT!
[12] Csaby83
Mar 24., Tuesday 7:53 #24
Na végre szedheti végre más is!
Csak úgy megsúgom itt "EGYESEKNEK", hogy ez a 800 pont semmi ezért a 3 pályáért, az e-bay-en minden esetben 50-55 dollárért / 30-35 fontért megy el (10-12e Ft) egy ilyen Map Pack! Gondolom azért, mert szar és nem ér 800 pontot, azért veszik meg!
Mar 24., Tuesday 0:57 #23
Válasz Hwopapa (#18) üzenetére
hát ide bekukkantva és téged olvasván azt kell hogy mondjam ha egy kezeden minimum 30 ujj van akkor te vagy bethoven mutáns testvére még most is sokan cod4-ek és meg is van nekik a kiegészitö de vannak olyanok is akik ugy vették dlc-vel együtt
flame
[111] dreampage
Mar 23., Monday 23:57 #22
Részemről biztosan meg lesz véve.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[38] playmore
Mar 23., Monday 23:36 #21
Válasz Hwopapa (#18) üzenetére
A pénztárcáddal szavazol. Ha nem veszed meg akkor küldesz egy üzenetet a fejlesztők és a Microsoft felé. Teljesen mindegy, hogy megérie, vagy emberbaráti cselekedet-e, hogy manapság 3db pálya = 800 pont.

Jobb lenne, ha olyan lenne mint egyes játékoknál, hogy egyáltalán nem tudsz játszani ha nem vagy up-to-date? Akkor nem lenne probléma.

Végezetül pedig: aki diktálja a trendet (jelen esetben a Microsoft) az azt csinál amit akar. Aki trendi akar lenni az kifizeti. Ugyanez az Iphone, a Macbook és a többi szarság.
Cheers, love! The cavalry's here!
[42] Jackal
Mar 23., Monday 23:26 #20
Különben is a faszomat sem érdekli mások baja. Tipikus sírás.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[42] Jackal
Mar 23., Monday 23:25 #19
Válasz Hwopapa (#18) üzenetére
"nem kell az arcozós beszólás, hogy ki mikor és meddig játszik 3 pályával. lassan a dlc-vel együtt kifizeted a teljes játék árát, közben a fanatikusok, mint Ti, még véditek is a fejlesztőket a félmunkáért"

Ha még neked írtam volna megértem, így viszont nevetségessé váltál ezzel a monológgal. Egy kérdés: ki kért meg rá hogy vedd meg ezt a Tartalmat? Ha nem neked írtam mit veszed magadra mások kommentjét? Na látod pont ezért tartozol bele te is abba a divatjátékos világba amiről mi beszélünk.
Senki se kötelez a vételre, ha meg te megveszed, nem játszol magyarokkal, nem keresed azokat akik játszanak az adott stuffal nehogymár a fejlesztők legyenek a hibásak
Nekem megvan az új csomag és bocs de fércmunkának nevezni kicsit nonszensz, tudom az is nonszensz hogy fizetni kell dolgokért de ez a szörnyű valóság...
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[25] Hwopapa
Mar 23., Monday 23:14 #18
Válasz Jackal (#8) üzenetére
ad1: megvettem a heroicot és a legendaryt is
ad2: cod4-hez is megvettem a DLC-t. mire mentem vele? semmire, mert magyarok közül 1 kezemen meg tudnám számolni, hányan tettek ugyanígy.

nem kell az arcozós beszólás, hogy ki mikor és meddig játszik 3 pályával. lassan a dlc-vel együtt kifizeted a teljes játék árát, közben a fanatikusok, mint Ti, még véditek is a fejlesztőket a félmunkáért, amiket kis pluszidővel beleölhettek volna az egészbe, netalán egy még több mapot tartalmazó csomagként kiadhattok volna ugyanennyiért. vagy tripla ennyi mapot tartalmazó csomagot, mert ebbe se tört volna bele a bicskájuk.

a beszólásod másik része : aki nem játszik annyit vele az ne is vegye meg? vagy hogy is van ez? azért mert nem a statjaimra verem ki reggel és fekszem le master chiefes sisakban, szerintem nem kéne diszkriminálni azokat, akik nem játszanak vele annyit. pláne hogy mint mondtam, az előző két mappackot is megvettem.

fizetünk a live-ért, a játékért, a dlc-ért - lassan már nem is lesz ingyenes dlc nem? gyakorlatilag el lehet tölteni jó pár percet, hogy találjunk a videókon és játékdemókon kívül ingyenes témát, gamer picture-t...

oké, üzleti modell, tényleg tökjó - amíg vannak olyan marhák, akik bőszen csapkodják a mellüket, hogy bizony ők 3 pályáért is kifizetik a majdnem 3 ezer forintot, addig csinálják is, mert látszik hogy megéri.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[35] he7edik.
Mar 23., Monday 22:56 #17
Válasz Jackal (#15) üzenetére
Ja én úgy olvastam hogy április elsején
Mar 23., Monday 22:53 #16
Szoktam alkalmanként játszani a Halo 3 multijával, de eddig egyetlen csomagért sem fizettem. Ezt is csak akkor fogom megvenni, ha sokan megveszik a barátlistámról, és ezeken a pályákon fognak majd csak játszani.
Egyenlőre még elég zsenge játékos vagyok a Halo világában, de majd ha időm engedi, akkor majd több időt fogom rá szakítani, mert a játék online része, az eddigi legjobb amit láttam.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[42] Jackal
Mar 23., Monday 22:47 #15
Válasz he7edik. (#14) üzenetére
Tudod mi a tréfa? Az hogy megint itt vered a nyáladat egy XBox hírben amihez annyi közöd van mint zsidónak a tanyasi disznóvágáshoz.
UFF
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[35] he7edik.
Mar 23., Monday 22:35 #14
Ez csak tréfa
Mar 23., Monday 20:56 #13
Válasz EnderQ (#12) üzenetére
Egy csomót ki is jelöltem.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[4] EnderQ
Mar 23., Monday 20:36 #12
Ki kell emelni, hogy ez nem egy szokványos map pack. Mégpedig azért, mert ebben van a zseniális Sandbox pályaépítő. A Sandbox-al olyan profi arénákat lehet heggeszteni, amihez képest a Foundry csak gyerekjáték volt.

Forgehub fórumon ( KATT! ) már most tonnányi pálya van, így el lehet képzelni mi lesz amikor letölthető formában mindenki számára elérhető lesz a map pack.
[30] typer
Mar 23., Monday 19:20 #11
én azt hittem, hogy már megjelent
gondolom, amikor felkerül mp-re, egyből meg nő a játékosok száma, akik rohannak a koponyákért
Mar 23., Monday 19:14 #10
Válasz Jackal (#8) üzenetére
A GTAIV DLC-je baromi klassz, amúgy. De nem értem, mi a sok a 800 pontban. Gyk. 2500 forint ellenében egy évekig használatos pályacsomagot kapsz. És a Halo 3-at nem fenyegeti a veszély, hogy egyik hónapról a másikra kiürülnek a szerverek.

Akinek meg nem tetszik, az majd vegye meg a Halo 3 ODST-t, abban elviekben benne lesz az összes Halo 3-as pálya is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[30] sting
Mar 23., Monday 19:13 #9
Vége a családias puffogtatásoknak(mert hát Limitedet kevesen vettek), jön a lakossági áradat....
[42] Jackal
Mar 23., Monday 19:09 #8
Válasz theSickness (#7) üzenetére
Mert kimaradhatatlan a rinya azért, pláne azok nyomják a legbőszebben akiknek fingjuk sincs a játékról, ilyen divatjátékos díszpintyek. Na ennyit erről.
Ha már itt tartunk a GTA DLC 6 rugós ára is durva ha azt nézzük meg a sok arcade lom ára is durva.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
Mar 23., Monday 18:56 #7
Ha azt nézzük, hogy ezért évekre (!) kapsz elég fasza pályákat (merthogy tényleg rohadt jók, én már tolom őket), aztán ha még azt is hozzá vesszük, hogy 800 pontért milyen hosszúságú DLC-k és XBLA-címek kaphatók... lehet sírni meg köpködni, de aki szereti a Halo-t és multizik, örömmel fogja megvenni. Sokan még többért is megvennék.
Teljesen korrekt ár.
Mondjuk aki amúgy sem nagyon Halo-zik, miért rinyál?
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[9] pippo
Mar 23., Monday 18:50 #6
Válasz Hwopapa (#4) üzenetére
Egyetértek, nevetséges.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[37] carville
Mar 23., Monday 18:26 #5
Válasz Hwopapa (#4) üzenetére
Eddig is pont ezt követték, ezért se nagyon vettem meg.
Viszont amikor kijött a a Legendary Map Pack, akkor ingyenessé vált a Heroic. Most nem fogják ugyan ezt megtenni Legendaryvel véletlen?
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[25] Hwopapa
Mar 23., Monday 18:24 #4
pff, 800 pont 3 sz@ros pályáért. f@sza. dobok is mindjárt egy seggest.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Mar 23., Monday 18:20 #3
Válasz savoo (#2) üzenetére
Így viccesebb volt.
Found.
[35] savoo
Mar 23., Monday 18:17 #2
"A Mythic Pack Pack" Map Pack gondolom.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
Mar 23., Monday 18:16 #1
Thx arsenal!
Found.
Halo 3 adatlap
18 év felettieknek Felnőtteknek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Bungie
Megjelenés: 2007. Sep 26.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.6
Ami tetszett
FPS mestermunka, pazar csomagolásban, robosztus multival.
Ami nem tetszett
Néhol kissé túlságosan is belengi a nosztalgia.
Olvasói értékelés: 10 (296 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

157 | A Harc végén

Ha azt mondanám, hogy nem a HALO 3 az idei év legnagyobb videójáték-megjelenése, akkor igencsak csúnyán hazudnék, Master Chief ugyanis megmutatta: száz százalékig képes arra, hogy magára vonja az egész világ figyelmét.

142 | HALO 3 - teszt

HALO 3. A játék, amitől mindenki nagyon-nagyon sokat vár, folytatáson talán még soha nem volt ekkora rajongói nyomás. Milyen a harmadik rész? Sikerül átugornia az új Halo-nak a saját maga által iszonyatosan magasra pakolt lécet? A várakozásnak vége, válaszok következnek...

54 | HALO 3 béta - próbakör

Holnap indul a Halo 3 régóta, és sokak által várt multiplayer bétája. Három pálya, több új fegyver, új lehetőségek, új kihívások - három hétig, éjjel-nappal, megszakítás nélkül. A publikus béta előtt pár nappal alkalmunk nyílt belekóstolni a játékba: élménybeszámoló következik.

13 | Halo Waypoint bemutató

A Halo Waypoint nem új játék, hanem az Xbox 360 kezelőfelületébe épülő információs központ és adatbázis - ha úgy tetszik, dedikált Halo csatorna a dashboardon. Bemutató videó érkezett.

29 | Halo 3 Mythic Map Pack április elején

A Halo 3 online csatamezőin töretlenül harcoló játékosok százezrei hamarosan újabb bővítménynek örülhetnek, hiszen hamarosan itt van a Mythic Map Pack.

53 | Halo 3: egymilliárd meccs

A Halo 3 a megjelenése óta folyamatosan ott található a legnépszerűbb Xbox 360 játékok között, így bizonyára senkit sem lep meg, hogy gigantikus mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész.

43 | Díjat kapott a Halo 3

Az EDGE a napokban kiválasztotta az elmúlt év felhozatalának szerintük legkomolyabb innovációt hozó játékát, amely végül egy borzasztóan erős mezőnyből került ki.

10 | Halo 3 - megérkezett a Legendary Pack

Megérkezett egy újabb pályacsomag a Halo 3 számára, 800 pontos letöltés formájában: ez lenne a sokak által régóta várt Legendary Map Pack. A csomag három pályát tartalmaz.

15 | Halo 3: ingyenes az első DLC

Akik esetleg anno sajnálták kifizetni a 800 MS pontot a Halo 3 első letölthető pályacsomagjáért, azok számára eljött a kihagyhatatlan lehetőség, ingyenessé vált ugyanis a pakk.

79 | Xbox 360 eladási adatok, ajándék XBLA játék

Bár különféle adatok már nyilvánosságra kerültek a múltban a Halo 3-ról, a legfontosabbat, vagyis azt, hogy globális szinten hogyan teljesített a játék, legfeljebb csak megtippelni tudtuk. A Microsoft most előállt az adatokkal, és az is kiderült, hogyan teljesít az Xbox 360.

22 | Halo 3: a fejlesztési költségek

A Halo 3 a tavalyi év legnagyobb bevételt hozó játéka volt, ám a mai napon kiderült, hogy a sikerek érdekében sokmilliós fejlesztési költségekkel kellett számolni.

14 | Halo 3: képek az első pályacsomagból

December tizenegyedikétől tölthető az első multis Halo 3 pályacsomag, a Halo 3 Heroic Map Pack. A csomag három pályát tartalmaz, és 800 pontba fog fájni. Képek, jó sok.

26 | Halo 3: többjátékos bónusz

Örömteli hírek a Halo rajongók számára: a Microsoft nemrégiben előállt a harmadik részhez érkező első komolyabb letölthető tartalmat illető részletekkel.

75 | A Főnök bevette a Nyugatit

Harcias tekintetű zöldpáncélos spártai ácsorog Budapest központjában: maga Master Chief az, aki egy hónapig bátran figyeli a Nyugati Pályaudvar előtt kavargó tömeget. Fotók a helyszínről.

30 | Halo 3: az első hét

Hiába jelent már meg a Halo 3, a játék óriási népszerűségének köszönhetően továbbra is szinte napi szinten van alkalmunk beszámolni a harmadik rész sikereiről. A Microsoft most előállt egy hivatalos közleménnyel, amely az első hétre vonatkozó adatokat tartalmazza.

16 | Japán szoftvereladások

A múlt heti japán eladási listák következzenek: bár néhányan számítottak rá, talán mégis meglepetésszámba megy a tény, hogy az élre nem más került, mint a Halo 3.

21 | Halo 3 - újabb rekord

Nem csak az első napi árbevétel szempontjából alkotott nem mindennapit a múlt héten debütált Halo 3, a briteknél ugyanis az eladott példányszám tekintetében is sikerült rekordot döntenie.

72 | Reggie a Halo 3-ról

A jelenleg a Nintendo of America elnöki székében csücsülő Reggie Fils-Aime a napokban kifejtette véleményét a héten debütált Halo 3-al kapcsolatban.

39 | Halo 3 - invázió

A héten debütált Xbox 360-as blockbuster, a Halo 3 fantasztikusan teljesített a kasszáknál, az óriási népszerűséget pedig még az Xbox Live sem bírta tökéletesen.

49 | Halo 3: 170 milliós start

Minden eddigi rekordot megdöntő első napi bevétellel rajtolt a Halo 3: a Bungie sajátszemszögű lövöldéje a premiernapon laza 170 millió dollárt hozott a Microsoft konyhájára.

82 | Halo 3 - premier Budapesten

A Bungie új játékának megjelenését nem csak külföldön követték felfokozott figyelemmel: az éjszakai launch eseményéről a Gamer365 stábja sem maradhatott le - következzen a beszámolónk, hatalmas Master Chief szoborral, lövöldözéssel és hírességekkel.

42 | HALO 3 premierbuli

A sok TGS-es újdonság után egy hazai vonatkozású hír: a Microsoft komoly nyitóbulival ünnepli meg a Halo 3 premierjét: éjféli nyitány, közös játék, és sok-sok nyeremény vár mindenkit.

42 | Halo 3 tévéreklám #2

Újabb Halo 3 tévéreklám a porondon: masszív csatajelenet diorámába merevítve. Küzdelem, mocsok és halál - meg persze Master Chief. Jesszusom, a Főnöknek annyi?!

73 | Halo 3 tévéreklám

A Microsoft 10 millió dolcsis "Belive" Halo 3 tévéreklám-kampányának első epizódja következik: mit mesél az öreg bácsi Master Chief-ről, és miért is volt olyan jó vele harcolni?

150 | Halo 3 nyereményjáték

Új nyereményjátékunk a hamarosan megjelenő über-FPS-re, a Halo 3-ra koncentrál. Az ügymenet a szokásos: lesz tíz kérdésünk, lesz rájuk sok válasz, kiválasztod a helyeset (minnél többet), aztán a végén sorsolunk egy nagyot, és sokan nyernek.

51 | Halo 3, négyszer

Sokan vágják a már a centit szeptember huszonhatodikáig - ekkor jelenik meg kis hazánkban a Halo 3. A Bungie pedig még az utolsó előtti pillanatokban is adagolja az új képeket - most éppen négyet.

68 | Nyolcezer éves letiltás a Halo 3 miatt

A Microsoft a fejlesztő Bungie segítségével letiltott két felhasználót az Xbox Live-ról, amiért azok valahogy bejutottak a zárt körű Halo 3 Epsilon mókára.

65 | Aranyon a Halo 3

A várakozás egyre elviselhetetlenebb a rajongók számára - a nagy félelem, az utolsó pillanatban bejelentett csúszás azonban megmaradhat rémálomnak: aranylemezre került a Halo 3.

33 | [GC] HALO 3: single örömök

Halo 3 mozgókép, ezúttal a single player szekcióból. Járműves akció több percben, sok lövöldözéssel, kamerás kivitelben. Sztori-spoiler nincs benne - nyugodtan nézhető.

14 | [GC] Halo 3 multiplayer ízelítő

Bekopogtatott két darab új mozgókép a Bungie nagyjából egy hónap múlva megjelenő, sokak által várt Xbox 360-as belső nézetű lövöldéjéről, a Halo 3-ról.

64 | Halo 3 - új képek

Folyamatosan érkeznek a képek a Halo 3-ból, a grafikai minőség pedig apránként bár, de egyre inkább magasabb mércét állít fel. A legújabb adag kép következik, több helyszínnel.

47 | Halo 3 képáradat

Brutális mennyiségű új screenshot érkezett az ősz legjobban várt Xbox 360-as címéről, az alig több, mint egy hónap múlva boltokba kerülő Halo 3-ról.

69 | Halo 3: hatalmas elvárások

Alig több, mint egy hónap van már csak hátra az idei év legkomolyabb blockbuster címe, a HALO 3 megjelenéséig, a két előzmény sikereinek tükrében pedig - cseppet sem meglepő módon - óriási előzetes elvárások veszik körül a Bungie Xbox 360-as FPS-ét.

54 | Halo 3: egymillió előrendelés

A Grand Theft Auto IV megjelenésének csúszása miatt most már egyértelműen kijelenthető, hogy a 2007-es esztendő legnagyobb címe a Halo 3 lesz, ezt pedig az előrendelési adatok is alátámasztják.

52 | Halo 3: online co-op kipipálva

Az elmúlt időszakban komolyan aggódhattak a rajongók amiatt, hogy a Halo 3 nem fog tartalmazni online co-op módot, a mai napon azonban remek hírek érkeztek a számukra.

91 | [E3] HALO 3 trailer

A Microsoft konferencia fénypontja kétségtelenül a Halo 3 új, a single player kampányból kiragagadott jelenetekkel operáló trailere volt. Epikus csaták földön, levegőben, és néha az űrben is, támadó Covenant hordák, és természetesen: Finish the Fight...

93 | HALO 3: az első single player kép

A Bungie eddig kizárólag a HALO 3 multiplayer szekciójából adott ki screenshotokat - most bedobták a közösbe az első, ingame képet a single player porcióból. Master Chief pózol.

73 | Halo 3 Multiplayer képözön

Egy rakás új kép érkezett a Halo 3 multiplayer módjából - a mostani adag érdekessége, hogy három új pályát mutat be, és a nyílt bétához képest alaposan feltuningolt vizualitással bír.

40 | Halo 3 béta - számokban

A Microsoft előrukkolt a múlt hétvégén befejelőzött nyílt HALO 3 bétatesztre vonatkozó statisztikákkal: a közel egy hónapig tartó próba elképesztően sikeresnek bizonyult, hiszen több, mint 800 ezren vetették bele magukat az online küzdelmekbe.

38 | Master Chief béna a Halo-ban

Vajon hogy nyomná Master Chief a HALO 3 bétát? A kérdés költői, a videojáték-hősök a legritkább esetben játszanak. Vagy mégis? És ha már játszanak, lehet, hogy borzalmasan csinálják?

78 | Szeptemberben jön a Halo 3

Örömteli nap ez a Halo fanatikusok számára: alig néhány óra van már csak hátra a Halo 3 hivatalos bétatesztjének kezdetéig, a Microsoft pedig a mai napon végre bejelentette a Bungie FPS-ének pontos megjelenési dátumát - a várva várt időpont egy kattintásnyira várakozik.

41 | Halo 3 Béta trailer

Május tizenhatodikán startol, és június hatodikán fejeződik be a HALO 3 sokak által vár multiplayer bétája. A várakozást megkönnyítendő új mozgóképes kedvcsináló érkezett...

12 | Halo 3: hivatalos weboldal

A Bungie a mai napon végre fellőtte a Halo 3 hivatalos weboldalát, ahol többek között, screenshotok, artwork-ök, és számos videó közül lehet szemezgetni.

53 | HALO 3 béta: május közepén

Május tizenhatodikán startol, és június hatodikán fejeződik be a HALO 3 sokak által vár multiplayer bétája. A béta három térképet, több játékmódot, és új fegyvereket vonultat fel, valamint fény derül a Nagy Titokra: mit csinál az X gomb a Halo 3-ban?

33 | Ősszel ér véget a harc

A Bungie előállt az első teaser poszterekkel az idei év sokak által leginkább várt Xbox 360 játékáról, a Halo 3-ról, amelyeken 2007 ősze szerepel, mint megjelenési dátum.

16 | HALO 3: kusslegyenmár

A multiplayer ütközetek egyik legidegesítőbb aspektusa: a folyamatosan pofázó, káromkodó, személyes élményeit perceken keresztül mesélő játékos. A Halo 3 ügyes megoldást talál a problémára...

22 | Halo 3: képek az alfa verzióról

Ma éjjel felbukkant néhány kép a Halo 3 alfa verziójáról, így aki alig bírja már idegileg a játék tavaszi bétatesztjéig, gyorsan ugorjon egy szép nagy fejest galériánkba.

208 | HALO 3: brutális Brute banda

Befutott a múlt héten beígért első Halo 3 "Így készül..." dokumentumfilm: a hétperces filmecske a Brute-okra, és a velük kapcsolatos változásokra koncentrál. A gameplay jelenetek sem maradnak el, igaz, egyelőre meglehetősen visszafogottan adagolják őket...

61 | Halo 3 interjú

Pörögnek a dolgok a Halo 3 háza táján: jövő év elején multiplayer tesztverzió várható, túl vagyunk egy hangulatos reklámon, jövő héten pedig többperces, állítólag vaskos gameplay jeleneteket is tartalmazó mozgókép érkezik. Most pedig egy interjú, új információkkal...

372 | HALO 3 tévéreklám

Befutott a két hete beígért, hatvan másodperces HALO 3 tévéreklám. A Digital Domain által hegsztett egyperces kedvcsináló garantált hangulatbomba minden Halo rajongó számára - sőt, valószínűleg azokat is megmozgatja, akik eddig csak hallomásból ismerték Master Chief urat...

37 | HALO 3: bétateszt részletek

Hamarosan indul a jelentkezés

38 | HALO 3 képáradat

Sok-sok shot a multi pályákról

41 | HALO 3 kóstoló & multi demo

Pörögnek az események a HALO 3 háza táján: december elején egyperces reklámot nézhetünk meg, 2007 elején publikus multiplayer bétateszt indul, és a Halo 2 tulajok is kapnak a jóból - tavasszal új multi térképek érkeznek. Plusz van egy új képünk Master Chief-ről.

38 | HALO 3: új szkenek

...ezúttal a Famitsu-ból.

75 | HALO 3 - Az első részletek & új képek!

Megjelentek az első képek és információk a Bungie új FPS játékából. Egy svéd magazinnak sikerült behatolnia a Bungie szupertitkos bázisára, ahol azonnal kínvallatásnak vetették alá az ott tartózkodó fejlesztőket. Lássuk, miket sikerült kiszedni belőlük!

28 | HALO 3 demo hamarosan?

Hamarosan = 2007 elején

24 | HALO RTS?

Az utóbbi napok legizgalmasabb pletykája: a Microsoft több vonalon is bővíteni kívánja a HALO univerzumot. A szóbeszéd szerint két projekt fut a HALO 3 mellett: az egyik valósidejű stratégia, a másik pedig egy masszívan multiplayer online játék. Katt a részletekért!
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | [Ubi Fw] Far Cry 6 bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott az új rész.

0 | [Ubi Fw] AC Valhalla gameplaypáros

30 percen át mozog a viking orgyilkolás.

0 | [Ubi Fw] Hyper Scape: ingyenes próbakör

PC-seknek kedvez az új battle royale-lal a Ubisoft.

0 | [Ubi Fw] Watch Dogs: Legion gameplay

Bemutatón London visszaszerzésének lehetőségei.

wiiu 0 | Crysis Remastered: Switchre először

A Nintendo hibrid konzoljára a tervek szerint érkezik a felújítás.