Fable 2 DLC decemberben
Kapcsold jtk: Fable 2 (x360)
Eddig 18 hozzszls
liquid
2008. November 24.
Monday 18:02
A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentst grt mra, s tartottk a szavukat: a kettes szm Fable els letlthet bvtmnyrl van sz, mely egy j szigetet pakol a jtkba.

A sziget neve Knothole Island, mely egykoron virgz lettel teli terlet volt, mra azonban stt erk stk be oda magukat, mindent fagy s jg bort. A feladatunk termszetesen a sziget felszabadtsa, s a gonosz kipurglsa lesz. A DLC a fizets kategriban indul, 800 MS pontot kell leszurkolni rte - mghozz valamikor december kzepn.

A fizets pakkal prhuzamosan rkezik egy ingyenes csomag is. Erre elssorban akkor lesz szksg, ha olyan jtkosokkal nyomnl kooperatv partit, akik mr letltttk a fizets DLC-t - az j kldetseket azonban mg gy sem jtszhatod velk, ha ilyesmire vgysz, vsrolnod kell. Az ingyenes csomag nagy elnye, hogy jrnak hozz a fizets nagytestvrben elrhet j cuccok - Knight's Boots, Assassins Gloves, vagy a specilis Slycskkent Itka, csak hogy nhnyat emltsnk. Az ingyenes pakk szintn december kzepn fut be.


[24] CeXzer
Nov 25., Tuesday 0:40 #18
Nekem az a bajom, h kitalltam, h vgigjtszom prszor, majd klnbz karikkal. El is kezdtem varzslval, de igen hamar kimaxoltam azokat a varzslatokat, amiket hasznlok is, az irnyts pedig nem nagyon tmogatja, h minden varzslatot egyszerre nyomassak, gy a tbbit hiba maxolom ki, gyse hasznlom. Az meg nekem nem fexik, h akrobata ktajtsszekrny mgus karakterem legyen. gy viszont mita nincs hova fejldni, ezzel a karakterrel kicsit uncsi lett a jtk, gy valszeg Northr... Knothole Island is kimarad.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[26] hjetyekus
Nov 24., Monday 23:08 #17
Nem ez a szigetesdi lesz az utols 800 pontos mka, abban is kiegyezhetnk asszem, ahogy oroszlnfej Molin rkat ismerem.
A sttsg is fnysebessggel terjed... PSN ID & XBL gamertag: hjetyekus Folding@Home Team ID: 61563
[26] hjetyekus
Nov 24., Monday 23:06 #16
Egyszer mr egy Fable 2 Pub Games-re lehztk 800 pontra a npet, mr akit. Engem igen. Volt szerencsm 200 GS-re 4 nap alatt kijtszani.
A sttsg is fnysebessggel terjed... PSN ID & XBL gamertag: hjetyekus Folding@Home Team ID: 61563
[55] axl
Nov 24., Monday 22:41 #15
Vlasz Titto (#8) zenetre
nem, ott egy Knothole Glade nevu falu volt egy szigeten (bar a szigetet lehet, hogy igy hivjak, de azt mondjuk a jatek spec. nem emliti, a Witchwood Cullis Gate visz oda, es a legtobb helynek is bent van a neveben, hogy Witchwood...)
Minden jtk szerepjtk
[37] carville
Nov 24., Monday 21:41 #14
Vlasz ikszkom (#13) zenetre
Ja igen a msik amikor meg poftlanul ltszik hogy tnyleg benne van a jtkban s ezzel csak unlockolja. Amit a legutbb lttam ilyen az a MegaMan 9 pldul, 109 kils csomagok, na persze...
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[19] ikszkom
Nov 24., Monday 21:33 #13
Vlasz carville (#12) zenetre
ja, majd lesz 400KB a letlts, mindegy n vigyorogva fizetek rte
[37] carville
Nov 24., Monday 20:41 #12
Vlasz Gmer81 (#10) zenetre
n is rlnk, de sajnos az az szrevtelem hogy a jtk megjelense utn nem sokkal kiadnak 1-et maximum 2-t, ami gy felveti a gyans hogy mr az alapmegjelensekor is kzel ksz llapotban volt, aztn ennyi.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[44] Szemy666
Nov 24., Monday 20:40 #11
Maga a Fable 2 is egy csodlatos jtk, de ezzel szerintem mgjobb lehet. Mindenkppen meglesz vve.
[23] Gmer81
Nov 24., Monday 20:32 #10
Vlasz stevefarcry (#4) zenetre
Attl fgg mekkora lesz a sziget Remlem sok ilyen kis sziget rkezik mg
[16] skiz0
Nov 24., Monday 20:24 #9
Ehhh, s ez lett volna az a hres-neves hipernagy bejelents..? Mondjuk mit is vrhattunk volna..
PSN: mucsacso
[11] Titto
Nov 24., Monday 19:44 #8
Ez a sziget a Lost Chapters-ben is benne volt. Kivncsi vagyok r hogy milyen lesz.
THIS IS MEEEEE......
[62] casper007
Nov 24., Monday 19:26 #7
rdekel.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[30] AntiHero
Nov 24., Monday 19:22 #6
Vlasz dreampage (#3) zenetre
ht na, a sima jtk se olyan hossz
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
[46] multishoot
Nov 24., Monday 19:20 #5
Idn mr nem valszn sajnos,de jvre tuti befizetek r !
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
Nov 24., Monday 19:18 #4
Na eza 800 pont korrektnek tnik.
[111] dreampage
Nov 24., Monday 19:17 #3
Biztosan nagyon j lesz, n mindenkpp megveszem, de tartok tle, hogy egy fl dlutn lezavarhat kldetssorozat lesz benne.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[7] Kyuubi-x
Nov 24., Monday 19:13 #2
Nem rtem mrt olyan nagy dolog... Sok jtkhoz jnnek DLC-k...
Nov 24., Monday 19:11 #1
Thx arsenal!
And since you asked: no. It's massive.
Fable 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Lionhead Studios
Megjelens: 2008. Oct 24.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
Elkpeszten hangulatos, rengeteg vlasztsi lehetsget knl mese, mindenki szmra lvezhet formban.
Ami nem tetszett
Beragads bugok, tbbszr.
Olvasi rtkels: 13.4 (121 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

136 | Fable 2 - teszt

A Fable els rsze a meg nem valsult gretek jtka volt, mg akkor is, ha a Lionhead vgl kifejezetten lvezhet vgeredmnnyel llt el. A msodik rsszel vatosabban bntak a fik, de vajon sikerlt-e maradandt, kiemelkedt alkotniuk? Fable 2 teszt, spoilerek nlkl.

31 | [GSC] Fable II - epizdikus formban is

A Microsoft Gamescom konferencijnak kezdetn Peter Molyneux mintegy mellkes megjegyzsknt jelentette be, hogy a Fable II fut mg egy krt 360-on, ezttal epizdikus formtummal.

12 | Mjusban jn a msodik Fable 2 DLC

Hamarosan rkezik a kettes szm Fable 2 DLC: a See the Future cmen fut kiegszt segtsgvel Albion jvjbe pillanthatnak a vllalkoz kedv kalandorok.

31 | Fable II - jn a letlthet vltozat?

Mr ebben a konzolgenerciban sem plda nlkli az, hogy egy teljes, lemezes formban is kaphat jtkot a digitlis disztribci keretein bell vsrolhatunk meg - most a Fable II kvetkezik?

17 | Fable 2: msfl milli

Pontos szmadataink ezidig csak az amerikai piacra vonatkozan voltak a Fable 2-rl, de mr az alapjn is btran kijelenthet volt, hogy a jtk bizony nagy siker lett - mint kiderlt, ez gy is van.

18 | Fable 2 DLC decemberben

A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentst grt mra, s tartottk a szavukat: a kettes szm Fable els letlthet bvtmnyrl van sz, mely egy j szigetet pakol a jtkba.

52 | Fable 2 magyarul

A magyar nyelven kommunikl jtkok rvendetesen bvl tbort gazdagtja az oktber vgn megjelen Fable 2 is. Rszletes infk a magyar kiadsrl s a gyjti vltozatrl.

36 | Fable 2, tszr

Mr nem is kell olyan sokat aludni a Fable 2 megjelensig, a premier kzeledtt a screenshotok szaporod szma is jelezi. Most t jtt, szrnyesek s nemszrnyesek vegyesen.

73 | Fable 2: sok-sok friss kp

Letagloz mennyisg friss screenshot rkezett a Fable 2-bl, rajtuk: hsnk egyedl, hsnk prban, unatkoz falusiak, izgatott vrfarkasok, s nagyon veszlyesen kinz Nagy Faszrny...

15 | Fable 2 megjelensi dtum

Peter Molyneux mr az E3-on is meggrte, hogy kvetkez jtka, a Fable II minden krlmnyek kztt meg fog jelenni az sz folyamn - gy tnik valban igazat beszlt.

41 | Fable 2: a gyjti kiads

Sokan rajonganak a jl sikerlt gyjti kiadsokrt, nem vletelenl, ezek a csomagok gyakran kimagasl eszttikai rtkkel brnak. A Fable 2 is megkapja a maga CE-jt - tartalom s kp kvetkezik.

26 | Fable 2 - mocsri trollvadszat

Friss kpek kopogtattak az v vgi Xbox 360 exkluzv knlat sokak ltal leginkbb vrt jtkrl, a Fable 2-rl - rajtuk nhny egszen bizarr teremtmnnyel.

11 | [E3] Fable 2 gameplay

Vge a Microsoft konferencinak, jjjenek a videk: elsknt taln az sszerffens kzepe tjn mutogatott Fable 2, Molyneux ap prezentl egy alaposat.

30 | Fable 2: Rettenetes Faszrny

szzel rkezik a Fable 2, s jnnek vele a messen nagy szrnyek is. A frissen kiadott kpeken tbbek kztt egy mretes pldny vizsglhat be, akci kzben.

43 | Fable 2 kstol

Nem csak kpek, hanem egy darab rva mozgkp is szletett a Fable 2-bl a tegnapi X360 Spring Showcase-en. A jtk szp, s mg idn a polcokra kerl.

32 | [GDC] Fable 2 jdonsgok s videk

A most zrult GDC-s Microsoft konferencia nagy jdonsg a Gears of War 2 bejelentse volt, de az idn megjelen Fable 2 sem maradt ki a szrsbl. j infk, s videzn kvetkezik

37 | 2008 vgn jn a Fable 2

A Eurogamer csapata a mai napon az olvask ltal is kvethet, l szveges interjt ksztett Peter Molyneux-val, aki tbbek kztt beszlt a Fable 2 megjelensrl is.

26 | Molyneux az RPG-krl

A jelenleg a Fable 2-n dolgoz Peter Molyneux a napokban igencsak szkimond stlusban nyilatkozott kszl jtkval, s napjaink knlatval kapcsolatban a Kikizo-nak.

17 | [E3] Fable 2 kpek

Megrkeztek az els, tnylegesen a jtkot bemutat kpek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jrl, a valamikor 2008 folyamn megjelen Fable 2-rl.

24 | Molyneux a Fable 2-rl

Molyneux mester a Fable 2-rl meslt az X06-on. A jtkot csak koncepcitervek kpviselik a barcelonai MS sszerffensen jtszhat verzit nem mutogatnak belle. Molyneux viszont szvesen meslt a terveikrl - ezekbl ragadtunk ki nhny rdekesebb momentumot.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba