[TGS] Banjo-Kazooie gameplay áradat
Kapcsolódó játék: Banjo Kazooie: Nuts & Bolts (x360)
Eddig 12 hozzászólás
drag
2008. October 08.
Wednesday 16:02
Örülhetnek a Rare fanatikusok, hiszen méretes ízelítőt kaphatnak a jövő hónapban debütáló Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról a Tokyo Game Show-s prezentációnak köszönhetően.

Előszónak nem is nagyon lehet mit mondani: a hat részre szabdalt, nagyjából fél órányi videóanyagban nagy valószínűséggel minden megtalálható, amit csak tudni érdemes az új Banjo-ról a megjelenés előtt. Nasi, nagy levegő és katt:
[21] csomi
Oct 09., Thursday 13:53 #12
Válasz manga02 (#3) üzenetére
Nembaj? Dehogynem baj. Sok regi Rare rajongo meg egy eselyt adott nekik Banjo3-al de ha a legnagyobb cimuket is elbasszak ilyen auto epitgetos-viva pinatas faszsaggal megerdemlik ezek is, hogy jol bebukjanak vele. Komolyan mondom nem ertem, nem igaz, hogy a 'kutyanak' nem kell amit evek ota csinalnak es csak nyomjak ki ezeket. Most miert nem lehetett egy klasszikus platformert csinalni es ugy ujitani meg a mufajt hogy az nem egy ujat teremt hanem megreformalja azt. Najo nem duhongok mert lehet tenyleg jol sikerult es kivancsi vagyok a banjo1-2-ben az extrakra amikkel lehet meg cuccot talalni 3-ban. Uhhh, nagy levego...
[73] zaz
Oct 09., Thursday 13:26 #11
hááát....nálam ez erős közepes...egy klasszikus platformjátéknak nagyon örülnék ,de ez a járműépítgetés nem az én világom
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Oct 08., Wednesday 22:29 #10
közel sem olyan mint amilyenre számítottam, de nem rossz! biztos be fogom szerezni, és tuti, hogy nem fogok benne csalódni, és jót fogok szórakozni, de azért engem is zavar ez a túlzott járműves dolog...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[51] Dude
Oct 08., Wednesday 22:18 #9
Én azért még bízom benne, hogy lesz benne elég platform rész is. Nem mondom le az előrendelést. Bízom a srácokban, hogy valami nagyszerűt pakolnak össze.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Oct 08., Wednesday 21:12 #8
Kib*szás, hogy a játékmenet csak alig-alig emlékeztet az előzményekre. Hihetetlen, hogy nem voltak képesek bevállalni egy fasza platformert.
Kapják be.
[32] manga02
Oct 08., Wednesday 20:02 #7
Válasz Ordel (#6) üzenetére
Sőt akár mások által megosztott tervrajzokat is lehet használni.
[21] Ordel
Oct 08., Wednesday 20:00 #6
Válasz ikszkom (#5) üzenetére
Lesznek sablon járművek is, nem muszáj építened.
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[19] ikszkom
Oct 08., Wednesday 19:40 #5
igazából se kreativitásom nincsen, se kedvem ahhoz hogy azon agyalaj milyen gépet kéne összeraknom hogy egyről a kettőre jussak...
amúgy szép meg jópofa
[111] dreampage
Oct 08., Wednesday 18:43 #4
Tradícionális platformjátéknak jobban örültem volna, de ez is tetszik. Színes, szép, változatos, ötletes.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[32] manga02
Oct 08., Wednesday 18:23 #3
Válasz Oldern (#1) üzenetére
Én is De nincs kalapom
A helyzet az, hogy csak HUB world-ben van sok hely, ahová a megszokott platform játék módjára lehet csak eljutni... eleinte a rajongókat le kellett nyugtatni és maguk mellé állítani, azért volt sok már nyilván kamu nyilatkozat...
De nem baj: Banjo zenék, Banjo párbeszédek, Banjo hangulat. Ezeket eddig mindegyik videó árasztotta magából. De platform játéknak akkor fogom nevezni, ha kezeim közt a járműveket vezetve tényleg úgy fogom érezni, hogy attól függetlenül, hogy járműveket vezetek, tényleg platform játék. Van rá esély, ha jól oldják meg tényleg elérhető lehet ez az érzés.

(más kérdés, hogy a jármű gyártósdi nekem nagyon bejön. Fogok építeni egy 19x19x19-es kocka alakú járművet, amivel mindent letarolok )
[48] zsozsa
Oct 08., Wednesday 18:11 #2
Hű de jó..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[56] Oldern
Oct 08., Wednesday 18:07 #1
Megeszem a kalapom, ha ebben EGYSZER is ugrani kell jármű nélkül.
This Cannot Continue
Banjo Kazooie: Nuts & Bolts adatlap
7 év felettieknek Tíz év felettieknek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Rare
Megjelenés: 2008. Nov 14.
Kategória: Akció/Kaland
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
7.5
Ami tetszett
Változatos és gyönyörű helyszínek, nagy adag önirónia
Ami nem tetszett
Ismétlődő és sokszor unalmas feladatok, sok esetben használhatatlan járművek

Olvasói értékelés: 19.3 (48 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

64 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - teszt

Banjo és Kazooie hosszas kihagyás után térnek vissza a képernyőkre: a furcsa páros legutóbb még Nintendo 64-en hódított, most pedig az Xbox 360-at támadják be a korábbi akcióikra csak nyomokban emlékeztető, inkább a különféle járművekre koncentráló kalanddal. Teszt.

20 | Banjo DLC a jövő héten

Napjaink trendjének megfelelően a Rare platformerpárosa sem marad letölthető tartalom nélkül, érkezik ugyanis az első DLC a Banjo-Kazooie: Nuts & Boltshoz.

12 | Patch érkezett a Banjo-hoz

Sokan panaszkodtak a Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts szövegeinek olvashatatlanságára azok a játékosok, akik csak normál felbontású televízióval rendelkeznek - a Rare orvosolta a problémákat.

64 | Banjo Kazooie Nuts & Bolts - itt a demó

Az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezők a mai naptól férhetnek hozzá a Rare által már többször megígért, és végül a játék megjelenése előtt elkészülő demóhoz az új Banjo játékból.

16 | Banjo-Kazooie - megjelenési dátum

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a Rare soron következő játéka, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts a jövő hónapban fog az európai boltokba kerülni.

12 | [TGS] Banjo-Kazooie gameplay áradat

Örülhetnek a Rare fanatikusok, hiszen méretes ízelítőt kaphatnak a jövő hónapban debütáló Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról a Tokyo Game Show-s prezentációnak köszönhetően.

23 | Banjo-Kazooie: a nagyon hosszú videó

Mennyire hosszú a nagyon hosszú? Úgy erős fél órás, és a játék prezentációs sajtónapjáról származik. Mindent megtudhatsz a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról, amit tudni érdemes.

21 | Lesz demó az új Banjo játékból

A Rare illetékesei megerősítették az Eurogamernek, hogy lesz egy demó valamikor a novemberi megjelenése előtt a Banjo and Kazooie: Bolts and Nuts című játékuknak.

10 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

A tegnapi Microsoft konferenciáról természetesen nem hiányozhatott a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts sem: most következzen az ott bemutatott, szokás szerint mókás trailer.

38 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

Folytatódik a pre-E3 trailerzuhany, ezúttal a Rare őszre időzített, járműgyártással felturbózott Banjo-Kazooie folytatása jelentkezik friss mozgóképpel. Találkozik a múlt és a jelen.

166 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Ma délutánig kellett várnunk az exkluzíve Xbox 360-ra készülő új Banjo epizód hivatalos felfedésére: napvilágot láttak az első komolyabb infók Banjo és Kazooie új kalandjáról, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ról. Az információk mellé képadag, és persze trailer is érkezett.

72 | Banjo Kazooie 3: kiszivárgott képek

Elvileg kerek két napot kellett volna még várnunk az első Banjo Kazooie 3 képekre és információkra - de a screenshotok már most kiszivárogtak a netre. Valószínűleg valódiak. Update - új adag érkezett.

33 | Banjo és Newton leleplezés a jövő héten?

Nem csak a Sony időzített mostanra méretes rendezvényt: a Microsoft jövő heti show-ján felfedi az idei év végére szánt kínálatát - és egyes pletykák szerint a mozgásérzékelős kontrollert is.

52 | Banjo-Kazooie 3: karácsonyi megjelenés

Biztossá vált a Banjo Kazooie hármas epizódjának megjelenése: George Kelion megerősítette, hogy a játék 2008 karácsonyán, tehát még az idei évben a boltok polcaira kerül.

17 | Banjo Kazooie X06 trailer

Bendzsó visszatér
Tovább a játék adatlapjára / fórumába