[E3] Killzone 2 multiplayer bemutató
Kapcsolódó játék: Killzone 2 (ps3)
Eddig 77 hozzászólás
drag
2008. July 17.
Thursday 17:01
Az első Killzone már PlayStation 2-n is a legnépszerűbb online játékok között szerepelt, így várható volt, hogy a Guerrilla Games a Killzone 2 esetében sem hanyagolja majd el a multiplayer szekciót: az E3 alatt kiderült, hogy mire is számíthatunk ilyen szempontból.

A Killzone 2 online szekciója maximálisan 32 fős meccseket fog támogatni, az újdonságokat soroló lista pedig igencsak hosszas: a Guerrilla Games csapata ügyesen ötvözi a saját kútfőből kigondolt ötleteket az aktuálisan népszerű multiplayer játékok remekül működő és népszerű elemeivel.


Mind közül a legfontosabb a kaszt-rendszer: a játék során folyamatosan megnyílnak a különböző kitüntetések, amelyek egy-egy plusz képességgel ruháznak majd fel bennünket. Mindegyik karaktertípushoz tartozik egy elsődleges és egy másodlagos badge - lássuk, hogy pontosan milyenek is.

Rifleman: Ez az alapállapot, elsődleges badge nincs, a másodlagos pedig szabadon választható. Bármelyik fegyverrel tud kezdeni, kivéve a speciálisakat.

Engineer: Elsődleges képessége, hogy képes automata ágyúkat felállítani, amelyek maguktól lőni kezdik az ellenfelet, míg a másodlagossal meg tudja ezeket javítani, illetve az egyéb hasonló szerkezeteket is.

Medic: Az elsődleges képességével fel tudja éleszteni a halott csapattársakat, a másodlagossal pedig gyógyító csomagokat tud elhelyezni a pályán a társak számára.

Scout: Elsődleges képessége, hogy egy speciális egyenruhának köszönhetően alig láthatóvá tud válni. A másodlagos képességével meg tudja jelölni a képernyőn levő ellenfeleket, és ezeket a csapattársak is látni fogják.

Assault: Elsődleges képessége, hogy erős páncéljának köszönhetően dupla annyi sebzést tud elszenvedni, míg a másodlagossal rövid ideig sprintelni tud.

Tactician: Az elsődleges képességével füstgránátokat tud használni, melyek új respawn pontként fognak funkcionálni, a másodlagossal pedig légitámadást tud kérni.

Saboteur: Elsődleges képessége, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott ellenfélnek tudja tettetni magát, a másodlagossal pedig egy C4 töltetet tud elhelyezni a pályán.

Látható tehát, hogy lesz miből válogatni, az egyes badge-eket pedig tetszés szerint kombinálhatjuk is majd, így tehát nem feltétlenül kell ugyanazon kasztot képviselnie elsődleges és másodlagos képességünknek. Az egyes karakterek természetesen mind-mind más külsővel rendelkeznek majd, mind az ISA, mind a Helghast oldalon.


Akik nem csak egyedül, hanem jól ismert barátokkal közösen is szeretnek online megmérkőzni, azok számára is rengeteg lehetőség akad. Tudunk majd például a Battlefield: Bad Company-hez hasonlóan 4 fős osztagokra különülni: ilyenkor a csapat egy másmilyen HUD-ot lát majd, több információval, és visszaköszön az a lehetőség is, hogy elhalálozás esetén a squad vezetője mögött respawn-olhatunk.

A csapatnál eggyel nagyobb, és nem csupán eseti lehetőség a klánok szervezése: ezt a Killzone.com oldalon fogjuk tudni megtenni, ahol egyébként részletes, több mint 100 dolgot vizsgáló statisztikánkat is böngészhetjük majd, és maximum 64 fős táborokat alkothatunk. A játékon belül ráadásul komplett klánversenyeket lehet majd szervezni: a beépített rendszer akár 256 csapat között is képes lesz lebonyolítani egy grandiózus megmérettetést. Emellett minden klán 100 úgynevezett Valor ponttal indul majd, amiket egyrészt a versenyeken nyerhetünk, másrészt pedig minden meccs előtt "fogadhatunk" egy másik klánnal: mindketten felteszünk tetszőleges számú pontot, és a végén a győztes viszi el mindet.

Lehetőségekben dúskáló, és abszolút modern multiplayer szekciót tervez tehát a Guerrilla a Killzone 2-höz: egyedül csak az osztott képernyő és a kooperatív játéklehetőség hiányolható, ám cserébe mindenkit vígasztalhat az a tény, hogy a játékkal kapcsolatosan minden véglegesítve van, így a februári megjelenésig hátra levő fél évben már csak a finomhangolásra, illetve egyes elemek további javítására kell csupán koncentrálni. És persze nem szabad elfelejteni: az év hátralevő részében egy online bétateszt is vár még ránk.


MÉG TÖBB E3
Még nincs vége: ha lemaradtál a legfrissebb történésekről, akkor ezen a linken az idei E3-on szereplő játékok összes trailerét, videóját és képét megtalálod egy helyen!

[E3 2008 - A NAGY JÁTÉKLISTA]Összesen: 77 [1-50]
1 | 2
[7] Shoud
Jul 24., Thursday 19:20 #77
hmmm ehhez kellett nagy ész h beleköss abba h milyen helyesen írok fogy a nafta vagy mi? ez nem nyelvtan óra hanem egy fórum ahova nem vok köteles helyesen írni és ne pampogj nekem amikor előttem 20-an is belekötöttek abba h te milyen helyesírási hibákat engedsz meg magadnak elég gáz vagy
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
Jul 23., Wednesday 19:37 #76
Válasz Shoud (#75) üzenetére
ird rendesen amit irsz...ne ennyi hibaval,mert ez irto gaz
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[7] Shoud
Jul 22., Tuesday 17:02 #75
XDXD ki beszélt itt arról h hány barátom van? te normális vagy?
üldözési mánia vagy mi? egyép közlöm veled az ismerőseim 3/4-edét ismerem is nem csak bejelölgetem és álltalában engem szoktak felvenni barátnak:J de ha te ilyen gyengeelméjű vagy akk nincs mit tenni. egyépként miért jelented ki h tőlem nem fogadsz levelet ír neked a halál levelet sztem az a többi ember is így vélekedik az h te idejössz írod a baromságaidat 70x leírod h te csak ezt meg azt gondoltad öregem nézz magadba 21 éves létedre egy 10 éves gyerek többet tud nállad a nagyvilágról szánalom halomphhhhh
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
Jul 22., Tuesday 3:02 #74
Válasz Shoud (#73) üzenetére
shoud te mindenkit felveszel ismerősnek,gondolom ezt csinálod mindenhol inkább olyat vegyél fel akit ismersz,ne azzal legyen nagy arcod hogy mindenkit bejelölgetsz,mert az a gyerekes apukám ha visszaolvasnál meglátnád hogy miket írtam és akkor nem írnál ilyeneket róllam,de mire megbékélt a többi ember,elkezded te...ez valami betegség vagy mivan itt? és mint ahogy már írtam...killzone2 multi bemutató a neve a cikknek és privátban kérném az ehhez hasonló megjegyzéseket (tőlled már nem,mert olvasatlanul törlöm)
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[7] Shoud
Jul 22., Tuesday 0:18 #73
Válasz v0r7eX HuNgArY (#72) üzenetére
te jó ég felvettelek barát listára mert aszittem normális vagy ilyen beszólásokat h remélem nem sokáig? ki vagy te h megmondod h ki meddig éljen? szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a stílusodból és add meg a tiszteletet olyan embereknek akik legalább értenek is a játékiparhoz és nem csak a hülyeség dől belőlük mint belőled felnőtt létedre elég gyerekes vagy na szevasz
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
Jul 21., Monday 12:30 #72
Válasz ink (#70) üzenetére
állambácsi fizeti így is a támogatásokat 3gyerkőc után...de már eléggé (hogy is mondjam..) elkanyarodtunk a témától mégiscsak egy killzone2 multi bemutató,a végén ne lyukadjunk ki gyurcsánynál,csak mert már közel vagyunk hozzá ezt ha akarod,akkor privátban lehet folytatni,egyébként szerintem ne zavarjuk itt ezekkel a kommentekkel a népet,mert még drag is visszajön,aztán lesz hadd el hadd
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[2] BioPezo
Jul 21., Monday 1:30 #71
uhh baz na ezért érdemes lenne ps3 at visszaszerezni.
Csípem az ilyen csapatmunk multikat ahol nem csak a rohanok és legyakok mindenkit egy hedcsattal.
Here comes the sun
[20] ink
Jul 21., Monday 0:30 #70
Válasz v0r7eX HuNgArY (#65) üzenetére
Tobbek kozott a hasonlo koru embereknek koszonheted , hogy mara ez az orszag hogy is mondjam , nagyjabol szabad. Korulbelul te akkor szulettel amikor a duna kor tuntetest szervezett a Bos-Nagymarosi vizlepcso felepitese ellen. Anno a rendszervaltoztatas elott ket evvel tortent ez. Akkoriban meg a partallami rendorseg kokemenyen fellepett az ilyen kezdemenyezesek ellen. Hogy miert mondom ezt most , hisz abszolut nem ide tartozik ? Mert te hoztad fel , hogy szerinted szomoru , hogy ilyen emberek elnek Magyarorszagon , mint en. "elég szomorú hogy Magyarországon ilyen emberek élnek,nade semmi baj,remélem már nem sokáig " Ezt meg koszonom szepen a harom gyermekem neveben ,mert ez alpajan gondolom gondoskodni fogsz roluk , ha a kivansagod teljesul. AMEN
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
Jul 20., Sunday 13:14 #69
Válasz kiső (#68) üzenetére
jó ez az ország,csak nem kell butaságokat beszélnie mindenkinek,mert más állásponton vagyunk ez nem a világ vége...ilyenek az emberek ha mindenki egyforma lenne akkor nem lenne jelenleg is 3féle konzol és 15 féle típusú játék.
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[36] kiső
Jul 20., Sunday 12:56 #68
Válasz v0r7eX HuNgArY (#67) üzenetére
Lehet -persze egyáltalán nem biztos- ha áttenéd a székhelyedet valamelyik általad nagyon kedvelt országba,ahol a te mércéd szerinti szupernormális emberek élnek,itt mjndenki telebömbölne egy százas papirzsebkendöt a távozásod miatt.
Jul 20., Sunday 10:07 #67
Válasz kiső (#66) üzenetére
egy kicsi kreativitás nincs benned? ugyan azt mondtad amit én,csak más szavakkal,nem vetted észre?...buta ember vagy de mint mondtam,reménykedek hogy már nem sokáig vagytok itt
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[36] kiső
Jul 20., Sunday 8:59 #66
Válasz v0r7eX HuNgArY (#65) üzenetére
Sajnos az ilyen stilusú emberekkel mint te,csurig van ez a pici ország.
Jul 19., Saturday 22:50 #65
gázos emberke vagy ink... elég szomorú hogy Magyarországon ilyen emberek élnek,nade semmi baj,remélem már nem sokáig
u.i.:nagyon buta lehetsz ink hogyha még mindig nem érted miről is beszéltem...nem szar lesz a multi,hanem lenyúlták egy részét...nem mondtam hogy szar lesz,viszont te nagyon buta ember vagy...javaslom hogy először a szavak jelentését tanuld meg és ne azt hogy hogy kell leírni te szerencsétlen... (ezért megy sírba az ország,mert ilyen emberek élnek itt mint te...)
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[20] ink
Jul 19., Saturday 20:01 #64
Válasz v0r7eX HuNgArY (#61) üzenetére
Es hogy meg boldogabb es okosabb legy felhivom szives figyelmed egy ujabb hibara , mert kovetkezetesen alkalmazod : NEM KEPEZSEG , HANEM KEPESSEG. KAPISI??
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
[20] ink
Jul 19., Saturday 19:59 #63
Válasz v0r7eX HuNgArY (#61) üzenetére
Na csak , hogy boldog legyel huilyegyerek : A KZ2 multija szar lesz es szanalmas te pedig az Isten vagy , a bolcsek bolcse , a tudas forrasanak csimborassszoja. Most igy akkor mar jo ?
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
Jul 19., Saturday 17:35 #62
Válasz v0r7eX HuNgArY (#61) üzenetére
Pontosan így szoktam tenni. Most is két angol-magyar szótáron csücsülök, hogy felérjem a billentyűzetet.

Így most már túlléphetnénk végre a témán?
Found.
Jul 19., Saturday 17:09 #61
Válasz ink (#56) üzenetére
nem arról van szó hogy átemelt 1-2 dolgot,hanem arról hogy egy az egyben kiemelte azt a részt...nem arról van szó...az fps meg amit te magyarázol,az egy műfaj,amit nem lehet kisajátítani,ugyanúgy mint a filmek...az viszont megintcsak más,hogy egy kasztrendszeres multiból a képezségeket és az emberek tulajdonságait egy az egyben elveszik. úgy látom ezt elég nehéz megérteni,pedig ha elgondolkozol,nem is olyan nehéz..pláne hogy észrevettél egy helyesírási hibát,mivel másba nem tudsz belekötni,szánalmas ember vagy (na,nem is a killzone fejlesztőket kell szánalmasnak tartani,hanem a hozzád hasonló embereket...).drag,veled meg hiába beszélek,ilyesfajta "emberekkel" nem lehet vitatkozni,mivel közel sem értesz sem a játékokhoz,sem pedig semmihez,gondolom tudsz egy kicsit angolul aztán kicopyzod a híreidet valahonnan,nem akarok én ebbe belemenni,tényleg hanyagolhatnánk ezeket....nekem ahhoz nincs kedvem hogy próbáljak embereknek elmondani valamit,amihez nemigazán értenek. nektek is van egy álláspontotok,mint ahogy nekem is,ez természetes dolog.
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
Jul 19., Saturday 16:28 #60
Válasz Bigshot (#59) üzenetére
Persze, a játékipar így működik. Nem tárgyalhatnak a kiadók folyamatosan a lelkiismeretükkel: ha a játékukba nem rakják bele X, Y, zsánerében népszerű feature-t (ilyen mostanában tipikusan a cover system), akkor egész egyszerűen a vásárlók nem fogják megvenni a játékot, inkább választanak másikat, van miből.
Found.
[2] Bigshot
Jul 19., Saturday 12:17 #59
Válasz drag (#58) üzenetére
Szerintem ahogy fejlődik a játékipar úgy lesz egyre több bevált "recept'. Úgy értem, Max Payne után szériafelszerelés lett a Bullet Time a Shooter-ekben, NFSU után ugyanígy a Nitro az autós Game-ekben. Nincs ebben semmi különös. Ezek olyan dolgok amit az emberek elvárnak egy játéktól 2008-ban. Alapban benne vannak, az a kérdés hogy ezen felül mit tud mutatni a KZ2.
Jul 19., Saturday 8:02 #58
Válasz v0r7eX HuNgArY (#54) üzenetére
Nem, nem ő találta ki. Nem tudom, hogy a szerepjátékokról hallottál-e már, de érdemes lenne utánanézni. Igen, azok már voltak 1999 előtt is. Ezért nem írtam, mert nem igazán akart leesni a célzásom. Ami persze szomdra csak "butaság" volt ofkorsz.

De hagyjuk a témát, egyrészt mert senkit sem érdekel rajtad kívül az egész, másrészt meg a magadfajta trollokat amúgy sem lehet meggyőzni. Sőt, igazából azt sem tudom, hogy hova akarunk kilyukadni...
Found.
[20] ink
Jul 19., Saturday 0:01 #57
Válasz v0r7eX HuNgArY (#55) üzenetére
Es olyan magyar szo , hogy rolla , plane hosszu "o" val nincs. Ezt nyugodtan fogd fel kotozkodesnak!
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
[20] ink
Jul 18., Friday 23:47 #56
Válasz v0r7eX HuNgArY (#55) üzenetére
Most oszinten ,nem unod mar? Osszes hozzaszolasod legalabb 20 szazalekat erre a topikra szentelted. Ami lehetne akar megtisztelo is , ha nem akarnad gorcsosen bizonyitani , hogy a KZ2 multija azert SZANALOM , mert a Team Fortress-bol atemeltek bizonyos elemeket. Ez miert is baj ? Akkor aki kitalalta eloszor a TD-t SD-t Capture the Flag jatekmodot , vagy egyaltalan az FPS-t , az jogosan mondhatja , hogy az osszes tobbi jatekfejleszto aki alkalmazta ezeket SZANALMAS? Mas.Filmek. Akkor az elso rendezo akinek a filmjeben autos uldozeses jelenet volt , az joggal mondhatja a Szemtol szemben c. filmet nezven , hogy milyen SZANALMAS ez , hiszen nem mas , mint egyszeru copy.
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
Jul 18., Friday 22:42 #55
de én nem akarok ezen fenn akadni,jó lenne túlesni rajta neked is. remélem azért nincs harag,irogasd csak a cikkjeidet,nem akarok én belekötni senkibe sem
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
Jul 18., Friday 22:37 #54
Válasz drag (#52) üzenetére
látom ide sikerült keveredned,most amikor bele lehet szólni valamibe,valahogy amikor hülyeséget írtál,akkor utánna nem néztél fel,de persze gondolom "nem voltam a gépnél" kifogás lesz de sebaj,pontosan ezt vártam az ilyesfajta emberektől mert ugye a kaszterndszeres valve beszólásod után valahogy nem kerültél gépközelben,amikoris gondolom sikerült rájönnöd hogy mégiscsak ő találta ki...olvasgatni kellene másfelé is és akkor talán lenne értelme hozzászólni a kommentjeimhez,nem pedig a legelső butaságot leírnod.
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[15] e.vid
Jul 18., Friday 22:13 #53
Válasz v0r7eX HuNgArY (#46) üzenetére
*sóhajt*.
Jul 18., Friday 18:58 #52
Válasz v0r7eX HuNgArY (#46) üzenetére
Látom a mondat második felére már nem volt kapacitásod. Nem mintha meglepődtem volna rajta.
Found.
Jul 18., Friday 18:28 #51
Ez nagyon frankón néz ki,még így multiban is..
A hunter must hunt PSN ID: xXwilliamsXx73 XboxLive: xXwilliamsXx
[6] kluft
Jul 18., Friday 18:03 #50
végig olvastam a hírt és alig térek magamhoz...számomra ez a stuff mindent üt...és h ki kitől loptott vagy emelt át egy jó játékból ötleteket és ezért lesajnáni a KZ2-t , na ez a szánalmas...
Jul 18., Friday 16:13 #49
Válasz Marlboro Man (#48) üzenetére
Csak ez sonys belsős fejlesztés, az FF meg nem.
Jul 18., Friday 14:55 #48
Ezzel szívesen játszanék de sajna nem lesz PSem, na mind1, bár ha belegondolunk Final Fantasy is lesz Xre Reménykedni azért szabad .
Ha bármi fontosabb, mint az én egóm, akkor megyek, elkapom és lelövöm!
[20] ink
Jul 18., Friday 13:39 #47
Mostmar tenyleg unalmas.
Gamertag: dirtyfredHUN PSN ID: FREDhun
Jul 18., Friday 13:20 #46
"Guerrilla Games csapata ügyesen ötvözi a saját kútfőből kigondolt ötleteket" biztos övé a Valve is
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
Jul 18., Friday 13:19 #45
nem arról volt szó,hogy ki találta fel a kasztrendszert...hanem arról hogy ezt a fajta kasztrendszert a Team Fortress első része találta ki,nem pedig más... Team Fortress 99-ben jelent meg,én nem tudok rólla hogy ezt a fajta kasztot kitalálta volna bárki más előtte...nyilván tetszett az embereknek a tf2 rendszere (sajnos a tf1et nemigazán ismerték) és úgy gondolta a killzone,hogy jól belecsippantanak ezt azt a tf2ből...csak ez már túl meg a "hasonó" határon,mert le lett nyúlva...(persze csak a kasztrendszerre gondolok és az emberek képezségeire)
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[4] vizmi
Jul 18., Friday 13:09 #44
Nemtom, nekem a leírtak alapján az Enemy Territory - Quake Wars meg a Battlefield 2142 jutott eszembe.
A kasztos dolgot talán a bf 1492-ben találták fel, de ne kövezzetek meg, ha mégse.
Azóta elég sok helyen visszaköszönt - gyakorlatilag majd minden multiplayer-re kihegyezett gaméban. Ha ezt nem lenne szabad, akkor még mindig csak a Quake lenne, amivel multizhatunk....
See you, space cowboy...
Jul 18., Friday 11:09 #43
szerintem is inkább hagyjuk és aki nem tud különbséget tenni 2fogalom közt,valamint nem tudja hogy melyik gyártó mikor mit kezdett el,az hiába próbál okos lenni
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[5] stilo18
Jul 18., Friday 10:15 #42
Az a 8 perces gameplay video...hah baszki...kegyetlek...amikor ellövi a tartópillért az épületnél és az összedől...ahogy a fegyver kinéz...mindennél szebb..!
Playstation ID: stilo18
Jul 18., Friday 10:11 #41
Válasz v0r7eX HuNgArY (#23) üzenetére
Akkor azt hiszem nem jött át, mit akartam.

Mindegy, hagyjuk a témát, mert ahogy nézem senki sem igazán kíváncsi rá.
Found.
[20] tomix23
Jul 18., Friday 8:50 #40
Jónak tűnik. Kivárom, és megveszem.
H30s
[4] Tomy13th
Jul 18., Friday 8:38 #39
Ha már az ötlet lenyúlásoknál tartunk ez is csak egy wolfenstein 3D klón
" I'm no hero... Never was. I'm just an old killer... Hired to do some wet work. "
Jul 18., Friday 1:48 #38
ebben mi is a vicces? na mind1,orulj neki hogy jo jatek lesz...de nem arrol volt szo,hanem arrol hogy probaltak bizonygatni,hogy ez nem lopott multi...kozben meg az...orulnek ha legalabb meltoztatnal elolvasni a dolgokat mielott beleugatsz a beszelgetesbe...megertenem ha nem olvasnad el,de bejeloltel a barataid koze par hete...gondoltam legalabb engem elolvasol...nade ez igy megy mar mindenhol nem csak itt...a gameren
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[7] Shoud
Jul 18., Friday 1:23 #37
szerintem az a legviccesebb h több hszedben bizonygatod h így loptak úgy loptak na és akkor mivan ha loptak? leszarom h loptak engem nem érdekel engem csak az érdekel h kapjak egy kibaszott nagy játékot aminek olyan stabil legyen az online rendszere mint a cod4-nek ha ezt megkapom annak naon örülni fogok és mégeccer leszarom honnan kopiztak
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
Jul 17., Thursday 23:36 #36
Válasz Ch4Bi HUN (#33) üzenetére
halo2 es halo3 orok,5-6 evig meg boven gyurni fogjak a gamerek. +forge=megunhatatlan
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[27] Aky
Jul 17., Thursday 23:32 #35
Ez fasza kis game lesz a PS tulajonak, jo jatekot majd hozza ha megjelenik.
PSN : Aky82Hun
[19] Ch4Bi HUN
Jul 17., Thursday 23:14 #34
amúgy meg itt egy új vid... KATT!
hiT ChI4IBi - Valaki egyszer azt mondta: A halál végül ránk nevet. Csak annyit tehetünk, hogy visszanevetünk.
[19] Ch4Bi HUN
Jul 17., Thursday 23:13 #33
egyenlőre nem látok mást ebben a játékban mint egy nagyon aprítós, gyönyörű játékot, ami nekem nem igazán jön be a színvilág és a terek(helyiségek) miatt, teljesen monoton, sötét színvilág, eszetlen darálás...+ néhol eléggé belassul a játék, gondolom lanon tolták, mi lesz így neten ajaj... Nos nem baj, van még idejük csiszolni a hibákat, amúgy meg télleg elég sok mindent lenyúltak más gémekből... Remélem a Sony fanoknak, legalább akkora örömöt fog nekik szerezni ez a game mint az X-eseknek a Halo 3 a mai napig
hiT ChI4IBi - Valaki egyszer azt mondta: A halál végül ránk nevet. Csak annyit tehetünk, hogy visszanevetünk.
[35] he7edik.
Jul 17., Thursday 22:58 #32
Februárban jelenik meg.
akkor én karácsonyra kérném
[35] he7edik.
Jul 17., Thursday 22:57 #31
nekem 1 kérdésem van:
Hol lehet előrendelni?
Jul 17., Thursday 22:51 #30
szerintem is...trend a kasztrendszer....lopas az amikor a kasztok JELLEGZETES tudasait is atultetik egyik jatekbol a masikba...ahogy ezt lentebb ki is fejtettem, amikor a vonasait osszehoztam a TF2ben talalhato emberek tulajdonsagaival.
psn id: v0r7eX-HUN Amit ma megtehetsz azt holnap is.
[5] Zsubi
Jul 17., Thursday 22:50 #29
A co-op módot már most hiányolom, de minden más kárpótol ezért. Előrendelve!
Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magamat. mycollection.blog.hu
[56] Oldern
Jul 17., Thursday 22:35 #28
Válasz v0r7eX HuNgArY (#27) üzenetére
Szerintem sokan összekeverik a lopást a létező trendek követésével.
This Cannot Continue
Összesen: 77 [1-50]
1 | 2
Killzone 2 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Guerrilla
Megjelenés: 2009. Feb 25.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.1
Ami tetszett
Páratlan háborús hangulat, lineárisan növekvő élményfaktor, döbbenetes látvány, fantasztikus multiplayer.
Ami nem tetszett
Kár néhány apró változtatásért, kicsit továbbra is folyosószerű, kevésbé változatos helyszínek, nincs koop.
Olvasói értékelés: 10.2 (238 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

104 | Killzone 2 - teszt

Közel négy éve már annak, hogy először bemutatták a Killzone 2-t: a Guerrilla Games FPS-e már akkor is hatalmas elvárásokkal volt kénytelen szembenézni, amelyek mára cseppet sem enyhültek - sőt. De vajon meg tud felelni ezeknek? Teszt.

45 | Killzone 2: 3D támogatás

A Sony egyértelműen mozgolódik a 3D irányába, nemrég pedig újabb játékról derült ki, hogy támogatni fogja a technológiát: konkrétan a Killzone 2-ről van szó.

7 | Killzone 2: Napalm & Cordite trailer

A múlt hétvégi bejelentést és képeket követően ma egy kedvcsináló is befutott a harmadik Killzone 2 letölthető tartalomról, a jövő csütörtökön debütáló Napalm & Cordite Pack-ról.

13 | Killzone 2: Napalm & Cordite Pack

A Sony bejelentette, hogy a Steel and Titanium, valamint a Flash and Thunder pakkok után újabb hangzatos nevű letölthető tartalom érkezik hamarosan a Killzone 2-höz.

23 | Killzone 2: Flash and Thunder Pack

Az múlt héten írtunk arról, hogy újabb Killzone 2 letölthető tartalom van készülőben, a Guerrilla Games pedig most azt is elárulta, hogy mi is lesz majd benne.

32 | Killzone 2: újabb DLC

Épp hogy csak túlvagyunk a Steel & Titanium Pack megjelenésén, máris szóba került, hogy hamarosan további letölthető tartalmak fognak érkezni a Killzone 2-höz.

16 | Killzone 2 DLC: dátum, ár, trailer

A Sony a közelmúltban jelentette be az első Killzone 2 letölthető tartalmat, ma pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor, illetve milyen áron válik majd elérhetővé a csomag.

30 | Egymillió felett a Killzone 2

A friss amerikai konzolos eladási adatok ismeretében bővebb képet kaptunk a Killzone 2 teljesítményéről, a Sony pedig azt is elárulta, hogy világszinten hogyan fogy a játék.

100 | Killzone 2: az elvárások felett + DLC

A Sony tegnap elárulta, hogy várakozásaik felett teljesített a Killzone 2 a kasszáknál - megtudhattuk azt is, hogyan is fogyott a játék a tengerentúlon. [frissítve]

48 | Killzone 2 - egy golyó élete

Nyakunkon a Killzone 2 megjelenése, így már nagyban sugározzák a figyelemfelkeltő TV reklámokat: a legújabb a játék mögött álló rendkívül komoly technológiára koncentrál.

88 | Killzone 2: több, mint egymillió előrendelés

A Sony nemrégiben árulta el, hogy az Egyesült Királyságban több, mint kétmillió fontot fognak költeni a Killzone 2 reklámozására, ami az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy nem lesz rossz befektetés.

40 | Killzone 2 demó csütörtökön

Úgy tűnik, hogy nem csak az Xbox 360 tábor kap fontos demót ezen a héten, hanem a PlayStation 3 tulajdonosok is, a Sony ugyanis bejelentette, hogy érkezik a Killzone 2 próbaverziója.

138 | Killzone 2: kétmilliós kampány

Egy hónapon belül befut a 2009-es PlayStation 3 kínálat első nehézsúlyú versenyzője, a Killzone 2, így nem meglepő, hogy a Sony komoly reklámhadjárattal készül a premierre - egészen pontosan kétmillió fontot szánnak a különféle promóciókra.

102 | Killzone 2: aranylemez és intró

Aranylemezre került a Killzone 2, így elviekben most már semmi akadálya nincs a februári megjelenésnek. Emellett szó esett a napokban bemutatott PlayStation 3 bundle-ről, a demóról, a multiplayer-ről, és még az öt perces intró is elérhetővé vált.

121 | PS3: a Killzone 2 bundle

Ha valaki a Killzone 2 megjelenésével párhuzamosan kíván PlayStation 3 tulajjá válni, az most két legyet üthet egy csapásra, hiszen érkezik a bundle kiadás, amely egy csomagban kínálja majd a Sony konzolját és a Guerrilla Games FPS-ét - a gép jelenlegi árán.

102 | Killzone 2: CG vs. ingame

Nyugodt lelkiismerettel kijelenthető, hogy a februárban érkező Killzone 2 napjaink egyik legszebben kinéző videójátéka lesz - de vajon ez igaz-e a legendás CG trailer függvényében is?

62 | Killzone 2 - halálbalett

A múlt héten lezajlott Consumer Electornics Show-n kamerás trailer-eken több ízben is láthattuk a Killzone 2-t - egyikükre most érdemes visszatérni néhány perc erejéig.

44 | [CES] Killzone 2 intro & trailerek

A Sony gondoskodott arról, hogy 2009 első felét lefedő kínálatáról friss trailer-ekkel lássa el a nagyközönséget: szerencsére a Killzone 2 sem maradt ki a sorból.

87 | Sony: a Killzone 2-es elvárások

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Sony-nak komoly elvárásai vannak a kifejezetten régóta készülődő Killzone 2-vel kapcsolatban: most kiderült, mennyit várnak a játéktól.

28 | Killzone 2: az első tíz perc

Ügyes kezek az Asia GameShow-n rögzítettek közel tíz percet a Killzone 2 single player szekciójából. Nem a közepéből, nem a végéből - a játék kezdetét, az első perceket láthatjuk mozgásban.

31 | Killzone 2 látnivalók

Az elmúlt napokban egészen sokat beszéltünk a Killzone 2-ről, most pedig ismételten előkerült a Guerrilla Games belső nézetű lövöldéje - ezúttal egy nagyobb adag friss kép kapcsán.

48 | Killzone 2 megjelenési időpont

Néhány nappal ezelőtt végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a jövő évi PlayStation 3 exkluzív kínálat elsőként érkező zászlóshajója, a Killzone 2.

125 | Killzone 2 kép- és videóáradat

Nagyban zajlik a Killzone 2 online bétatesztje, így mostanában viszonylag sok videó látott napvilágot a játék multiplayer komponenséről. Ezúttal is terítékre kerül a többjátékos mód, viszont a kampány eddig még nem látott részleteiről is tudunk képeket és videókat mutatni.

32 | Killzone 2: install és megjelenés

Az elmúlt napokban egy-egy apróbb információmorzsa kapcsán többször is felbukkant a videójátékos sajtóban a Killzone 2: most gyorsan egy helyre söpörtük ezeket.

35 | Killzone 2 - multiplayer béta

A szerencsésebbek már nagyban gyilkolják egymást a Killzone 2 online multijának bétatesztjében, a most következő videók segítségével pedig ti is betekintést nyerhettek.

56 | Killzone 2: Helghan trailer

Friss és ropogós mozgókép a februárban debütáló Killzone 2-ből: az új trailer a Helghast anyabolygóra, a Helghan-ra kalauzol. Megtört ellenség, rosszul felfegyverezve, minimális morállal? Nem teljesen.

47 | Killzone 2 trailer

Lassacskán fogynak csak a centik a következő nagy Helghast invázióig, plána akkor, ha a Guerrilla emberei olyan andrenalininjekciókkal bombáznak minket, mint most - új Killzone 2 trailer.

29 | [GC] Killzone 2 multiplayer trailer

A közelmúltban kiderült néhány újdonság a Killzone 2 multiplayer játékmódját illetően, ennek örömére pedig egy új trailer is napvilágot játott a többjátékos szekcióról.

47 | Killzone 2 gameplay kóstoló

Rövidke visszatekintés az idei E3-ra: többen is ajánlottátok figyelmünkbe a Killzone 2 legújabb gameplay ízelítőjét, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy nem érdemes elmenni mellette.

77 | [E3] Killzone 2 multiplayer bemutató

Az első Killzone már PlayStation 2-n is a legnépszerűbb online játékok között szerepelt, így várható volt, hogy a Guerrilla Games a Killzone 2 esetében sem hanyagolja majd el a multiplayer szekciót: az E3 alatt kiderült, hogy mire is számíthatunk ilyen szempontból.

53 | [E3] Killzone 2 gameplay áldás

Látványos ingame jelenetekből összeollózott kedvcsináló érkezett E3-as előétel gyanánt a Killzone 2-ről - bemutatkoznak a vezethető járművek is.

70 | Killzone 2 négyesfogat

Friss screenshotok érkeztek a PlayStation 3 jövőbeli exkluzív kínálatának egyik legnagyobb zászlóshajójáról, a Guerrilla Games fejlesztésében készülő Killzone 2-ről.

62 | Killzone 2 gameplay videóadag

A Sony már több, mint másfél hete lebonyolította a sajtónak szánt rendezvényét, ám sok kiállított játékról még nem kaptunk "hivatalos" videóanyagot - a Killzone 2-ről most végre igen.

178 | Killzone 2 gameplay ízelítő + trailer

A tegnap megrendezett PlayStation Day-en jelen volt a Killzone 2 is, és bár kiderült, hogy a játék már nem jelenik meg idén, a jelen lévő szerencsések egy kipróbálható verzióval engesztelődhettek.

25 | Killzone 2 demó az év közepén

A múlt héten egyszer már szóba került a Killzone 2 - akkor a 2008 őszére datált megjelenés miatt -, most pedig újabb infómorzsák érkeztek a játékról.

43 | Killzone 2: Helghast akrobatika

Néhány napja már szóba kerül a Killzone 2: akkor arról írtunk, hogy idén már semmiképpen sem lesz bétateszt, most pedig néhány új képpel tudunk szolgálni a Guerrilla Games játékáról.

18 | Killzone 2: nem lesz idén bétateszt

Akik esetleg abban reménykedtek, hogy még az idén belekóstolhatnak a Killzone 2 által nyújtott örömökbe, azoknak most végképp csalódniuk kell: nem lesz idén bétateszt.

65 | Killzone 2 - a co-op kérdés

A mostanság megjelenő belső nézetű lövöldék közül több is tartalmazni fog ko-operatív játékmódot - gondoljunk csak a Halo 3-ra, vagy a Haze-re. Vajon a Killzone 2 is beáll a sorba?

124 | Killzone 2 gameplay triplázás

A minap már leközöltünk egy nagyobb adag videót a PlayStation 3 jövő évi kínálatának egyik csúcsdarabjáról, a Killzone 2-ről - ma újabb trióval tudunk szolgálni.

48 | [GC] Killzone 2 gameplay áldás

A Games Convention-ön a nagyközönség számára nem volt elérhető a Killzone 2, ám zárt körűen néhány szerencsésnek megmutatták PS3-as FPS-üket a Guerilla Games-es srácok.

22 | [GC] Killzone 2 - tűzvonalban

Négy darab új screenshotot van alkalmunk tálalni a Guerrilla Games E3-on bemutatott PlayStation 3-as FPS-éről, a Killzone 2-ről.

74 | Killzone 2 demonstráció

A holland Guerrilla Games nemrégiben a BBC-nek mutogatta jelenlegi PlayStation 3 fejlesztését, a Killzone 2-t - a most következő videónak köszönhetően ti is betekintést nyerhettek.

66 | [E3] Killzone 2: újabb gameplay videó

Újabb gameplay videó került elő az E3-ról a show egyik legnagyobb durranásaként jelenlévő Killzone 2-ről, amely a kiállított demó egyik részletét mutatja be.

107 | [E3] Killzone 2 gameplay videó

Akiknek a tegnap leközölt, döbbenetes trailer még nem volt elég, azok most nagyon figyeljenek, befutott ugyanis a Killzone 2 azon gameplay videója, amelyet tegnap, a Sony sajtókonferencia végén mutattak be a nagyközönségnek - kötelező letöltés következik.

232 | [E3] Killzone 2 képek & infók és TRAILER

Nemrégiben lezajlott a zárt körű Killzone 2 bemutató, mi pedig türelmetlenül várjuk az első kiszivárgó matériákat. Az IGN jóvoltából két kép már be is futott, és egy kisebb beszámolóval is szolgáltak számunkra, aminek lényegét hamarosan olvashatjátok is. A hírt folyamatosan frissítjük.

119 | [E3] Killzone 2: az első screenshot

Igencsak érdekfeszítő dolog bukkant fel nemrég a usatoday.com-on: lehetséges, hogy a PlayStation 3-as Killzone első ingame screenshot-jával van dolgunk.

52 | Killzone: a visszavágás

A 2005-ös E3 legnagyobb visszhangot keltett eseménye egyértelműen a PS3-mas Killzone trailere volt, a fejlesztők pedig hasonló produkcióval készülnek az idei expóra is.

55 | Killzone: rombold le a világot

A holland Telegraaf magazinnanak sikerült hozzájutnia némi új információhoz a Guerrilla Games-től a PlayStation 3-mat becélzó Killzone játékkal kapcsolatban.

32 | GDC: Killzone trailer - szóban

Korábban többször is pletykálták, hogy trailer formájában jelen lesz a PS3-mas Killzone epizód a GDC-n: ez meg is történt, igaz, maga a mozgókép egyelőre nem vált számunkra is elérhetővé.

48 | Killzone: lehull a lepel

Úgy tűnik egy hónap múlva végre ténylegesen bemutatkozik a PS3-mas Killzone, a CVG értesülései szerint ugyanis a márciusi GDC-n jelen lesz a játék.

30 | Killzone demó hamarosan?

A PS3-mas Killzone-t a 2005-ös E3 óta nem láttuk, ma azonban olyan pletykák bukkantak fel, melyek szerint már egy éve játszható formában leledzik a játék online része.

50 | Killzone 2: még az idén

Az év második felében jön a PS3-mas epizód

27 | Killzone 2 epizodikus tartalommal

Az egyik holland magazin nemrég a Killzone játékokért felelős Guerrilla Games-nél tett látogatást, ahol érdekes dolog derült ki a készülő PS3-mas résszel kapcsolatban: a folytatás a későbbiekben a sztorit továbbvivő, letölthető epizodikus tartalommal fog egyre kövérebbé válni.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába