[Teszt] Dragon Age: Origins
Kapcsold jtk: Dragon Age: Origins (pc)
Eddig 67 hozzszls
Lothar
2009. November 12.
Thursday 16:50
Vegyk sorra. Mit is szeretnk egy RPG-ben? A sztorit, ami hossz s csavarokkal teli. A karaktereket, akiknek jellemrajzai tlmutatnak a rszeges trpn, a loklpatrita elfen, vagy a gonosz varzsln. A karakterfejleszts rejtelmeit, a rengeteg felszerelst s dialgust, a magas jrajtszhatsgi rtket. Mindebben a Dragon Age pedig......kiemelked. Ezzel akr le is tudhatnnk a tesztet, de ha mr itt vagyunk, vegyk csak grcs al, hogy mirt is annyira j. Aki ismeri a Bioware munkjt, az a zsnertl fggetlenl tudhatta, hogy a Dragon Age nagy durrans lesz. Igen m, csakhogy a bejelents mg a 2004-es E3 alatt rkezett, amikor szerepjtkos berkekben mg javban dlt a Neverwinter Nights 2 rlet. s hajdann joggal vetdtt fel a krds: mi szksg mg egy komplex RPG-re, amikor az NWN 2 mg meg sem jelent, s akkor, amikor a konzolos piac ltszlag a hack'n'slash-sel is kpes kitlteni a pnzgyi rt? Nos, a szvmelenget vlasz ha t v rn is, de megrkezett: azrt, mert klasszikus RPG sosem fog kihalni. Legalbbis addig biztosan nem, amg a Bioware errl gondoskodik.

A Mass Effect egy tkletes plda volt arra, hogy hogyan kell egy amgy hajszlvkony mezsgye mentn megnyerni a lehet legtbb jtkost. Az alkalmi szerepjtkosokat a grafikval, filmszer jelenetekkel, az rthet, mgis epikus trtnettel, mg a "maradiabbakat" a sok dialgussal s lehetsggel lncolta a gp el. Kompromisszumok termszetesen voltak, de a vgeredmny magrt beszlt. A legjobb pedig az, hogy a Dragon Age mindezt j szintre emelte.Tbbek kzt azrt, mert kvetkezetesen szortroztk a szksges s a hanyagolhat elemeket. Bcst intettek a nagykznsg szmra bonyolult D&D szablyrendszernek, a harcok jval dinamikusabbak s ltvnyosabbak lettek. PC-n a taktikai nzet, valamint a brmikor megllthat id stratgiai rzetet is csempszik bele. A bdletes httrirodalom anyagt folyamatosan csepegtetik, m a tovbbjutshoz bven elg a napl kivonatait s a trkpet hasznlni, a dialgusokrl pedig csak szuperlatvuszokban lehet beszlni. Sokan bevallottan azrt tartjk a tisztes tvot a rgimdi RPG-tl, mert sok bennk a prbeszd. A zsner hvei azonban pont ezt szeretik. Mi a megolds? Filmszeren koreograflt, sznpadi mimikval s testbeszddel eladott, egytl-egyik albeszlt, kvetkezmnyekkel jr, egy szval lvezetes beszlgetsek. Nyugodt szvvel kijelenthet, hogy ilyen tren a Dragon Age mris etalon.s ez nem csak holmi tisztelgs az sk eltt... nem vletlenl kapott az eszmecsere ekkora szerepet. Az alapkonfliktus a szoksos vilgot fenyeget, tlvilgi rosszfik invzija mellett „csppet” mlyebbre nyl: politika, bels viszlyok, ruls. Vagyis olyasfle gubancok, amiket nem lehet puszta izommal kibogozni. Az igazsghoz hozztartozik, hogy br sokszor ltszlag tbb kimenetele is lehet egy-egy feladatnak, de olykor ez csak illzi. A sztori gerinct kpez quest-vonalat nem hghatjuk t, minthogy az lineris, dntseinkkel pedig nem mindig vltoztatunk annak kimeneteln. A felhozatal azonban mg gy is tiszteletre mlt. A szmtalan feladat mellett ugyanis folyamatosan gyarapod csapatunk tagjaival is beszdbe elegyedhetnk, amelyekkor hatvnyozottan rdemes megvlogatni szavainkat. Az elbb emltett leth eladsmd, a legtbb esetben minimum hrom vlaszlehetsg, a mly jellemrajzok, s a tny, hogy csak nekik annyi mondanivaljuk van, mint ms RPG-ben minden NPC-nek sszesen, karakteress, lv s felejthetetlenn teszi ket. Kommentrjaikkal nem hogy a kulcs momentumokban, de a szrke htkznapokon sem kmlnek, s ezeket nem csak a levegbe mondjk, sokszor alkalmi, humoros csevegsbe keverednek egymssal. s mint hogy mr szinte l, llegz, rz emberekrl van sz, a romnc s a szerelem is benne van a pakliban.
>>

sszesen: 67 [1-50]
1 | 2
[7] Sith Lord
Jul 05., Thursday 13:50 #67

[15] Sunny0402
Jul 15., Thursday 9:53 #66

I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[20] kakasu
Feb 23., Tuesday 23:46 #65
Frenetikusan hangulatos a jtk s n is PC-re vettem meg kivtelesen a honosts miatt, a nem tl izmos laptopomon kzepes belltsok mellet nagyon szpen elfutott. Remek rs, kszi!
[11] Brandon
Jan 09., Saturday 17:49 #64
j ellenpldnak tartom a demon's soult... de mg a sacred 2-t is
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[11] Brandon
Jan 09., Saturday 17:48 #63
ht n konzolra beszereztem s nekem elg nagy csalds olyan szempontbl, hogy elgg alacsony a framerate s nincs a mr emltett pc-s taktikai nzet (amirl nem tudtam amikor megvettem) gy pedig elgg macers az l2-t nyomva tartva karaktert vltani, kivlasztani a spellt stb. nem tlthat a rendszer mr lvl 5-n sem a 6 kirakhat spell miatt. az akcijtk perspektva pedig egy ilyen rpg-hez borzalmas. csinltak volna egy dragon age hack'n'slash rpg-t konzolra, de ez gy nem egszen j gy rzem. a trtnet tnyleg tetszets, de mr ma (msnap) kiraktam cserre assa 2-rt vagy unch. 2-rt...
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
Jan 04., Monday 14:05 #62
Vlasz zoy (#61) zenetre
Jl dntttl, a PC vltozat a legjobb verzi, nem csak a magyar nyelv miatt. Irnyts, taktikai rsz, grafika - minden jobb, mint konzolon.
And since you asked: no. It's massive.
[2] zoy
Dec 27., Sunday 23:27 #61
Sajna nem kaptam semmilyen vlaszt. pc mellett dntttem a magyar nyelv miatt. az irnyts kicsit nehzkes, a taktikai rsz teljesen ismeretlen szmomra, remlem hamar belejvk.
[2] zoy
Dec 25., Friday 20:42 #60
Egy krds, s krem, csak az vlaszoljon, aki rdemben tud hozz szlni!
a pc-m: ati 3850 512mb, athlon 64 x2 5200; 2 gb ram, hs net.
meg van egy x360-am, 120gb hdd-vel.
melyiken rdemesebb megvenni/jtszani a jtkot?
n jobban szeretek x-en jtszani, de diablo, titan quest, stb stlus jtkokat pc preferlok.
[46] csavar
Nov 14., Saturday 20:31 #59
XBox360 verzi. Imdom. Kaptam a jtk mell magyar nyelv guide-ot s regnyt. Ez gy egytt pedig mindent visz! Az EA nagyon rt az ilyesmihez Nagyon j jtk!
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[46] Zandal
Nov 14., Saturday 18:09 #58
Vlasz Lothar (#54) zenetre
Nos igen, PC verzit "elssgt" nem lehet megkrdjelezni .
PSN ID: HU_Zandal
[24] CeXzer
Nov 14., Saturday 15:49 #57
Vlasz Squall Lionheart (#56) zenetre
Ne ktelez multi legyen, hanem coop lehetsg s mesl/jtkosok lehetsg, mint az NWN-ben. Persze az NWN AD&D volt, szal az asztal krl lejtszott modulokat szinte egy az egyben t lehetett ltetni, ezrt n mondjuk jobban rltem volna, ha a Dragon Age is inkbb NWN3.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Nov 14., Saturday 15:01 #56
Vlasz Lothar (#53) zenetre
Szerintem senki nem fogja mellzni a megvtelt a koop-md hinya miatt, egy "ktelez" multi miatti gyengb szingli tartalom azonban sok vsrlt eltrthetett volna.

Aki multizni akar, annak majd ott lesz az OR.
[2] Bluegave
Nov 14., Saturday 14:48 #55
nincs r esly h valaha kijn magyarul xboxra?
Nov 14., Saturday 14:27 #54
Ms: Isten vjon a flametl, de a Gamespot-nak van egy korrekt sszehasonltsa a klnbz platformokon nyjtott grafikrl. KATT!
Fraggen und fraggen lassen.
Nov 14., Saturday 14:22 #53
Vlasz Hofi (#52) zenetre
n inkbb gy kzeltenem meg, hogy mirt j az, ha nincs egy opcionlis, jelen esetben mondjuk co-op jtkmd? A kilenc pont amgy azt (is) mutatja, hogy a hinya br egyeseknek fj lehet (pl. nekem), de a tartalom s a kivitel fnyben megbocsthat.
Fraggen und fraggen lassen.
[2] Hofi
Nov 14., Saturday 14:08 #52
"Nincs multiplayer" Mirt az baj? Vgre nem egy WoW, s nincs havidj. Vgre csak single van
[24] CeXzer
Nov 14., Saturday 10:24 #51
Vlasz Squall Lionheart (#47) zenetre
Mi meg minden olyan bioware jtkot nyomtunk coopban, amit lehetett. A NWN pedig MMORPG is volt, csinlhattl perzisztens vilgot a toolsettel, msok meg jtszhattak benne, volt is egy csom, de ha nem akartl, lehetett norml asztali szerepjtkhoz hasonlan jtszani, 1 jtkos a mesl, kszti el a modult, s vgig beavatkozik, mint egy norml DM, a tbbi pedig jtszik. Ha egy ilyen multiplayer mlttal rendelkez cg kihagyja a multit, az igenis szomor, fleg, hogy hangoztatjk, hogy visszanylnak a gykerekhez. Kb. ahhoz tudnm hasonltani, mintha a Blizzard bejelenten, hogy a Starcraft II-ben nem lesz multi, viszont a 3 kampny 150 ra jtkidt tartalmaz. Egybknt nagyon j lett a Dragon Age, elszr valahogy nem voltam odig, de rjttem, hogy nem hozzmill karaktert indtottam, szal jrakezdtem, s kezdek ugyangy elmerlni benne, mint a NWN-ban.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[11] Kalamoj
Nov 13., Friday 20:13 #50
Vlasz Squall Lionheart (#48) zenetre
KATT!
Persze sok a ments-tlts, de feszlhetett vele a gyerek egy darabig.
Vegyl Gmbct! www.gomboc.eu PSN ID: Kalamoj
[11] Kalamoj
Nov 13., Friday 20:11 #49
Vlasz Squall Lionheart (#47) zenetre
n egyszer vgigtoltam az egszet sajt csapattal, Candlekeeptl Melissanig. Atomdurva partit lehet sszehozni (s persze lemaradni a karakterek httrsztorijrl), de ezen kvl tnyleg nem sok rtelme van a multinak.
Vegyl Gmbct! www.gomboc.eu PSN ID: Kalamoj
Nov 13., Friday 13:36 #48
Vlasz Alwares (#24) zenetre
Annl azrt nincs nagyszerbb rzs mint amikor harcos-tolvaj-mgussal, vagy undead hunter palval viszed vgig bg2-t, amikor trkpenknt tszr meghalsz, de csakzrt is megcsinlod, mert a Bioware azt mondta, egy karival is vgig lehet menni, gy lett kitallva a jtkmenet. s igazuk volt!

(nekem kb negyed vig tartott ez a mutatvny sszesen)
Nov 13., Friday 13:31 #47
szintn, egy ilyen, tartalmas szingli rszzel megldott jtknl mi szksg lett volna tbbjtkos mdra? Komolyan ennyire cspn mindenkinek a szemt, ha valamivel nem mszhat fel a ljvra?

rdekes, Baldrus Gateknl volt lehetsg, mgsem hasznltam soha...egyszeren mert nem reztem szksgt.
Nov 13., Friday 11:29 #46
Ami a konzolos verzikat illeti, a textrzs gagyi lett, de legalbb van lsimts. Ksznheten az Edge of Reality csapat portolsnak, a jtk egyik HD konzolt sem fogja megizzasztani. Elg odarakni a jtkot a kt ves Mass Effect mell, ami simn kenterbe veri.
Szerintem a beszlgetsek tartalma j, az eladsmd viszont lettelen s valszertlen. Ezen lehetne mit csiszolni.
360-on egybknt idnknt nagyon durvn vgja le a zenket (rtsd: hirtelen megll a zene, majd kicsivel ksbb jra beindul az aktulis dallam). Nem tudom, van-e kze ennek ahhoz, hogy vinyrl fut a cucc.
A konzolos radial men ugyan lass s megtri a harcok dinamikjt, de megszokhat.

Maga a jtk nagyon tetszik, br tl zrtnak, linerisnak rzem. Nem vrnk el Oblivion szint szabadsgot, de nagyon nem jn be ez a trkpen mszkls. Sokkal jobban rltem volna a kt helyszn kztti kalandos vndorutaknak.
Az pp aktulis kldets kifejezetten tetszik. Nem akarom lelni a pont, de ez az, amikor "bealszunk". Aki eljutott odig, gondolom tudja, mirl beszlek.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[17] zoba
Nov 13., Friday 11:26 #45
iszonyatosan vrom hogy a kezem kz kaphassam ezt a gmet
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[13] x-doboz360
Nov 13., Friday 10:37 #44
J lett a teszt! A jtk meg egyenesen kirly, mr alig vrom, hogy jtszhassak vele. Imdom a komoly tartalommal br RPG-ket rendesen letudnak ktni.
Gamertag: Bubbszy HUN
[11] Kalamoj
Nov 13., Friday 10:15 #43
Vlasz Fardavid (#39) zenetre
EUban csak ksbb jelenik meg PS3ra (ki tudja mirt), alig vrom h. megjjjn a collectorom.
Vegyl Gmbct! www.gomboc.eu PSN ID: Kalamoj
[13] Fardavid
Nov 13., Friday 9:49 #42
Vlasz edwood (#41) zenetre
Vegyl egy dobozt, azrt mr szinte "fillrekrt" hozzjuthatsz!
[2] edwood
Nov 13., Friday 8:57 #41
Mivel a gpemen nem fut, ps3-am meg nincs, csak csak a nylcsurgats marad. De ezt a jtkot valahogy mindenkpp ki fogom prblni.
Shunnnn the nonbeilever...SHHHUUUUUN
[73] zaz
Nov 13., Friday 7:51 #40
Nem rossz, de engem nem szipantott be. Nha majd elveszem ,ha nincs ms.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[13] Fardavid
Nov 13., Friday 7:16 #39
Most mi van a PS3-s verzival, az megjelent mr? Olvastam azt is, hogy igen, s azt is, hogy csak 20-n... Ha megjelent, nyomja azon mr valaki? Tnyleg PS2-s a grafika, vagy azrt annl jobb?
[30] sting
Nov 13., Friday 0:41 #38
Vlasz Roxas (#3) zenetre
Teht jobb vtel vagy nem, a ps3-as ?
[20] Vuxy
Nov 12., Thursday 23:50 #37
27 rt beleltem...s mg csak 18% i love this game
"don't follow anybody, lead yourself"
[111] dreampage
Nov 12., Thursday 23:12 #36
Vlasz Madroy (#34) zenetre
A Ninja Gaiden ms stlus, ms harcrendszer. Az RPG-ket n alapveten szeretem, itt, ahogy rtam, ms dolgok miatt vrok vele. (Meg megvrom, amg olcs lesz. )
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[35] he7edik.
Nov 12., Thursday 23:05 #35
Vlasz jimessor666 (#14) zenetre
Van benne Vetern fokozat?
[20] Madroy
Nov 12., Thursday 22:55 #34
Vlasz dreampage (#33) zenetre
Ht de mindig panaszkodsz , ha egy game nehz pl. NG , errl meg mg vmelyik tesztben is rtk , hogy hzs .
Captain Cartman yohoho !
[111] dreampage
Nov 12., Thursday 22:48 #33
Vlasz Madroy (#32) zenetre
Az mg nem felttlenl kizr ok.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[20] Madroy
Nov 12., Thursday 22:47 #32
Vlasz dreampage (#31) zenetre
Felejtsd el , elg nehz jtk .
Captain Cartman yohoho !
[111] dreampage
Nov 12., Thursday 22:19 #31
rdekel a jtk, de tartok is tle, egyrszt hogy gyenge lett a konzolos vltozat, msrszt vajon a bonyolult RPG rendszert mennyire tudtk kezelhet formban tltetni a norml irnytra. Demban nem remnykedem.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[62] casper007
Nov 12., Thursday 21:56 #30
A Dragon Age nekem mr tl RPG. Szeretem a nagy sztorikat s a fejlesztseket, de ennyire nem tudom magamat belesni a vilgba.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[37] carville
Nov 12., Thursday 21:56 #29
Vlasz Tommy_Angelo (#21) zenetre
Lothar jl mondja, mr ez is sima gy, fleg mert gondolom asztali PC-rl van sz.
Nekem 2.4 GHZ-es Core 2 Duo s GeForce 8600 van a laptopomba, ami ugya azt jelenti hogy laptop vltozat, szval nekem tnyleg nem volt vlasztsom.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[8] Untchbl
Nov 12., Thursday 21:46 #28
Ha majd olcsbb lesz beszerzem ps3ra. Szerintem.
"That's so not cool!"
[3] atiamd34
Nov 12., Thursday 20:58 #27
Vlasz AntiHero (#18) zenetre
Nem tudom mirt nagy gond hogy nincs magyar feliratozs x-en mondjuk lehetne de igy legalbb fejleszti az ember az angol tudst s nagyobb kihvs is szmomra...
Nov 12., Thursday 20:54 #26
Vlasz Lothar (#23) zenetre
gy, hogy megerstetted a fent is lertakat azt hiszem PC verzi lesz.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[59] Alwares
Nov 12., Thursday 20:49 #25
Vlasz Lothar (#23) zenetre
Nekem meg a valamivel ersebb inteles gpen lazn elszaladgl. Mondjuk egy 4850 trsul mell, de a 4670 is egsz j kis krtya.
.titanic {float: none;}
[59] Alwares
Nov 12., Thursday 20:48 #24
Vlasz Tommy_Angelo (#21) zenetre
Akkor vrd meg a janurt, megri.

A jtkhoz annyit. Hogy nem egy Baldurs Gate. Mert Bg csak egy van (vagyis kett naa). De! Ez a jtk nem is Forgotten Realms de nekem a csatk az egsznek a dinmikja. Mondahatnk azt is hogy semmi kze a rgi reghez, de n ugyanannyira lvezem mint azt annak idejn. s ez nagy sz.
A harcrendszer az rohadt lvezetes. Simn lehet ugyangy taktikzni benne mint a BG-ben. Nekem az v jtka, pedig mg vgig se jtszottam.
.titanic {float: none;}
Nov 12., Thursday 20:33 #23
Vlasz Tommy_Angelo (#21) zenetre
AMD Athlon 64 X2 5400+ s HD 4670, radsul 512 megs? Ne viccelj, viszi mg akr maxon is, high-on tuti. Mint rtam, egy ennl gyengbb konfigon is sima liba volt a magas bellts s a 1440x900.
Fraggen und fraggen lassen.
[16] Zangpo
Nov 12., Thursday 20:30 #22
n X-en nyomom s hatalmas game. Szerintem mind irnytsra s grafikra is teljesen j.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak rnk nagy hatst, hogy mondanak valamit. Msok azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Lma /PSN ID:Zangpo/
Nov 12., Thursday 20:26 #21
Vlasz carville (#17) zenetre
Adatlapomon megtallhat a PC-m. Tartok tle ers kompromisszumok rn futna el. A gp fejlesztsem meg elcsszik janur/februrra.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 12., Thursday 20:10 #20
Vlasz Tommy_Angelo (#16) zenetre
PC
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[24] maccc
Nov 12., Thursday 19:32 #19
Az v legjobban vrt cme nlam, hamarosan meg is lesz vrhatlag.

Nagyon sajnlom,h 360-on nincs magyar feliratozs :/
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[30] AntiHero
Nov 12., Thursday 19:26 #18
Csak azt nem tudom mirt nem magyarul jelent meg xboxra is Pc-n amgy hihetetlen j jtk.
one, two , lets see what you can do!!!!!!!
sszesen: 67 [1-50]
1 | 2
Dragon Age: Origins adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Activision
Fejleszt: Bioware
Megjelens: 2009. Nov 06.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
- Gigszi tartalom
- Profi prezentci
- Addiktv jtkmenet
- Nagybets HANGULAT
- Klasszikus RPG mai kntsben
Ami nem tetszett
- Nincs multiplayer
- Kisebb irnytsi gondok
Olvasi rtkels: 29.7 (26 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

67 | [Teszt] Dragon Age: Origins

Mit is szeretnk egy RPG-ben? A sztorit, a karaktereket, a fejlesztst, a felszerelseket, a prbeszdeket, az jrajtszhatsgot. Mr persze akkor, ha ezek jl vannak megvalstva - vajon a Dragon Age: Origins esetben mi a helyzet? Tesztnkbl kiderl.

11 | Dragon Age: Ultimate Edition

A jelek szerint a Dragon Age: Origins is megkapja a maga jl megrdemelt gyjtemnyes kiadst a msodik epizd 2011-re datlt megjelense eltt.

22 | Dragon Age: Origins - Awakening bejelents

A dleltt folyamn mr volt egy Dragon Age: Origins hrnk, s gy alakult, hogy dlutnra is jutott egy, mghozz nem is kicsi: jn az els nagyobb expanzi, az Awakening.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins DLC

Eredetileg ma debtlt volna a Dragon Age: Origins harmadik kiegsztje, a Return to Ostagar, a BioWare ma azonban bejelentette, hogy csszik a DLC. Szerencsre nem sokat.

5 | Dragon Age: a legjabb DLC

A BioWare a kzelmltban azt nyilatkozta, hogy kt vre elegend letlthet tartalmat traztak be a Dragon Age: Origins-hez - ennek tkrben nem meglep, hogy ma bejelentettk a legjabbat.

26 | Dragon Age - ltvnygazdag trailer

Egy hnap sincs mr htra a BioWare fle Dragon Age: Origins megjelensig, ppen ezrt jabb ltvnyos, s egyben intro gyans elzetessel jelentkezik a szerepjtk.

13 | Dragon Age gameplay videk

Az IGN jvoltbl nhny jabb gameplay vide rkezett a Dragon Age-bl, melynek megjelensre mr nem is kell oly sokat vrni. A fantasy RPG novemberben debtl.

6 | Dragon Age - Inon Zur szlltja a zent

A djnyertes zeneszerz, Inon Zur felel majd a novemberben megjelen Dragon Age: Origins zenei alfestseirt, melyeket a hten mutatnak majd be.

11 | Dragon Age - Leilana akciban

Egyre kzelebb a Dragon Age szi megjelense, az elzetes videk pedig tovbbra sem sznetelnek. Ezttal Leliana, a kardokkal is jl bn hlgyemny mutatkozik be.

34 | Dragon Age: 120 rnyi tartalom

Legalbb 120 rnyi jtkidt tartogat a Dragon Age: Origins a vsrlk szmra, Ray Muzyka, a fejlesztsrt felels BioWare vezetjnek nyilatkozata szerint.

21 | [GSC] Dragon Age: Origins - vrosnzben

jabb Dragon Age: Origins ltnivalkkal s videval jelentkezett a BioWare: az elzetes anyagok a jtkban szerepl Haven vrost hivatottak bemutatni.

4 | [GSC] Dragon Age Origins kpcsokor

Az Electronic Arts s a BioWare jvoltbl a Gamescom-os trailer utn egy nagy csokorra val friss ltnival is rkezett az sszel megjelen Dragon Age Origins-bl

24 | [GSC] Dragon Age - Gamescom Trailer

Az E3 utn a Gamescom alkalmbl is friss trailerrel jelentkezik a Dragon Age: Origins, b kt perces terjedelemben. A BioWare fle szerepjtk sszel mutatkozik be.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins

A BioWare a kezdeti tagadst kveten vgl a napokban megerstette azon hresztelseket, melyek szerint a Dragon Age: Origins megjelensre a vrtl ksbb fog csak sor kerlni.

34 | Dragon Age - bemutatkozik a trpk vrosa

A trpk fldalatti vrost, Orzammar-t hivatottak bemutatni a legjabb Dragon Age: Origins ltnivalk. A BioWare fantasy szerepjtka sszel rkezik.

12 | Dragon Age - gameplay videk

A San Diego-i Comic Con Dragon Age fronton is szolglt jdonsgokkal: az sszel rkez fantasy szerepjtkbl tbb gameplay vide is napvilgot ltott.

11 | Dragon Age: ilyen lesz a gyjti vltozat

Az sszel megjelen Dragon Age: Origins sem marad gyjti vltozat nlkl, az sszes platformra megjelenik a klnleges kiads. Most belenzhetnk a csomagba.

39 | Dragon Age gpignyek

Sikeres E3-as bemutatkozson van tl a BioWare ltal jegyzett Dragon Age: Origins, melynek gpignyeirl rntotta le a leplet a fejlesztstdi. A fantasy szerepjtk sszel rkezik.

15 | [E3] Dragon Age debt trailer

A BioWare sem marad ki az E3-mas forgatagbl: a stdi a Dragon Age-dzsel a PC platformhoz, s klasszikus high fantasy-hez tr vissza - a debt trailer tanulsga szerint ltvnyosan.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba