Tomb Raider Underworld: az első pillantás
Kapcsolódó játék: Tomb Raider Underworld (x360)
Eddig 17 hozzászólás
drag
2007. December 17.
Monday 11:04
Úgy tűnik, hogy mostanság az "első képek" időszakát éljük - ezúttal a múlt héten leleplezett Tomb Raider Underworld-ről érkeztek meg az első screenshotok.

A huszonkét friss látnivaló minősége sajnos igencsak hagy kívánnivalót maga után, de minden esetre valamelyest leszűrhető belőlük, hogy mire számíthatunk majd az új epizódtól - az egyik képpáros például azt mutatja be, ahogy az eső lemossa Laráról a sarat.

[album:11635;11636;11637]
Az Underworld a Crystal Dynamics fejlesztésében készül, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra, konkrét megjelenési dátuma pedig egyelőre még nem ismert - valamikor 2008-ban érkezik.

[6] Kenoby
Dec 17., Monday 21:39 #17
Hát ez grafikailag nem egy nagy eresztés.
PSN ID: KenobyHUN
[33] Oli G.
Dec 17., Monday 21:30 #16
Eddig nem néz ki rosszul.
"Bearer-seek-seek-least." - PSN: raam989hu
[4] ChrisTAn
Dec 17., Monday 20:32 #15
Válasz Patrick Bateman (#14) üzenetére
A darkos hangulat is jó lesz, lehetetlen hogy az Angel of Darkness hibájába essenek, sztem. Ez más, ez a majás dolog nagyon érdekesnek tűnik, és a körítés is. Remélem a megoldás is profi lesz és nem csak valami "álprofi" iparos munka!
Dec 17., Monday 20:27 #14
Illeni fog rá a jelző:

Mocskos kurva!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[4] ChrisTAn
Dec 17., Monday 20:20 #13
Jah, egyre "szebb" a szentem...
[10] Weyzi
Dec 17., Monday 18:40 #12
Ebben a részben már nagyon csini lesz a Lara. Végre a "TŐGYE" sincs eltúlózva. : )
The Truth Is Out There
[367] Danee
Dec 17., Monday 17:23 #11
Mondjuk ezek a képek elég tré' minőségűek, de sztem nem kell csalódnunk majd benne, legalább is remélem!
[4] ChrisTAn
Dec 17., Monday 17:02 #10
Nekem a TR3 Jungle jutott rögtön az eszembe!
[4] ChrisTAn
Dec 17., Monday 17:01 #9
Sztem itt nem a grafikával van a probléma ha jöbban megnézitek... Szemfülesek rögtön kiszúrhatják hogy a képek minőségével van a bibi...
Várjuk nagyon!
[7] Jack83
Dec 17., Monday 16:05 #8
wtf? mi ez?
Gamertag: Fury Hunter 83
Dec 17., Monday 15:50 #7
nem olyan rossz ez, csak ne akarjon megint elrugaszkodni a régi jó TR feelingtől!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[24] stimpy.
Dec 17., Monday 14:27 #6
Hát enyhén szólva nem estem hanyatt agrafikától,de ha a játék jó lesz....
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[48] zsozsa
Dec 17., Monday 13:02 #5
Már nem itt a három közül, hanem képgalériában. Ahol Larcsi majdnem szemben áll..
Dzsézon Tetem a Transplanter
[48] zsozsa
Dec 17., Monday 13:01 #4
Rohadt jól néz ki, főleg az első kép!
Dzsézon Tetem a Transplanter
[35] Npeti
Dec 17., Monday 12:22 #3
Remélem minden pálya után lesz egy bonusz ahol lekell zuhanyozni Larával.
Dec 17., Monday 12:17 #2
Gagyi.
"Is this real or is this just a ride?"
[26] RolEnD_
Dec 17., Monday 12:08 #1
Ezt a "koszolódás" témát mintha kicsit eltúlozták volna. Egyébként szép.
Tomb Raider Underworld adatlap
16 év felettieknek Tinédzsereknek
Kiadó: Eidos Interactive
Fejlesztő: Crystal Dynamics
Megjelenés: 2008. Nov 21.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nincs

A szerkesztőség értékelése:
8.3
Ami tetszett
A Croft-univerzum tágítására tett sikeres kísérlet - a sztori mellett a többi alkotóelemre is odafigyeltek. Egyben van a játék.
Ami nem tetszett
Az irányítás finomítására és a kamera gatyába rázására nem jutott már kellő figyelem.
Olvasói értékelés: 16.1 (68 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

47 | Tomb Raider Underworld - teszt

A Tomb Raider univerzumban a helyzet nagyjából változatlan: a sztori folytatódik, a revelációk és leleplezések megtörténnek, Lara kisasszony pedig lelkesen úszik, ugrik, fut, mászik és lő, mint a régi szép időkben. Teszteltük a Tomb Raider Underworld-öt.

14 | Tomb Raider Underworld: jobb az elődöknél

A megjelenést követően még nem volt elégedett az Eidos a Tomb Raider Underworld eladásaival, mostanra azonban már egészen szép eredményt tudhat magáénak a játék.

44 | Lara Croft bedurvul?

Az MTV Multiplayer szúrta ki, hogy a Tomb Raider Underworld múlt héten kirúgott kreatív direktora, Eric Lindstrom fórumokon is válaszolgat a rajongók kérdéseire. Az ex-direktor szerint Lara Croft valószínűleg alaposan bedurvul a jövőben.

47 | Tomb Raider játék - a nyertesek

Lezárult a közel két hete futó Tomb Raider Underworld nyereményjátékunk. A megfejtéseket összegereblyéztük, beszórtuk egy hatalmas kalapba, és sorsolást hagyományosan végző Robotmajom kartárs választott - két név a kattintás után.

61 | Tomb Raider Underworld nyereményjáték

Lara visszatért, és most lehetőséget kínálunk rá, hogy rátedd a mancsod... na nem oda, csak magára a játékra, kétféle formában. Egy darab kérdésre kell helyesen válaszolnod, és a tiéd lehet a Tomb Raider Underworld Xbox 360 vagy PC verziója.

58 | Újabb pontszám-botrány: Tomb Raider

Tavaly a Kane & Lynch: Dead Men, idén pedig az Alone in the Dark kapcsán kavarodott nagyobb botrány a pontszámok miatt - előbbi a GameSpot egyik újságírójának állásába került -, most pedig újabb ilyen eset történt, méghozzá a Tomb Raider Underworld esetében.

29 | Tomb Raider: debüt trailer

Jövő héten startol el a boltokban a Tomb Raider Underworld, az Eidos ennek örömére jófajta, a manapság dúló divatnak megfelelően éneklős muzsikával megtámogatott trailert adott ki.

22 | Tomb Raider Underworld: mocis trailer

Lara mindig is szerette a méretes dolgokat a combjai közt, és most sincs másként - Croft kisasszony motorra pattanva indul péntek délelőtti kirándulásra a dzsungelbe, túmbokat rédelni.

113 | Tomb Raider: ahogy te akarod

A játékosok egyéni ízléséhez szabható élmények hajnalát éljük, a modern videojátékok egyre több segítséget, és választási lehetőséget kínálnak. A Tomb Raider Underworld is beáll a sorba.

35 | Tomb Raider Underworld: friss képek, videó

Croft kisasszony idén novemberben ismét tiszteletét teszi a képernyőkön és a monitorokon: a Tomb Raider Underworld-ben Lara baba igazi túlvilági kalandokba keveredik. Friss képek és videó következnek.

32 | Tomb Raider Underworld - Lara robbant

Minden idők legismertebb videójáték-hősnője az idei esztendőben ismét visszatér közénk: természetesen Lara Croft-ról és a Tomb Raider Underworld-ről van szó. Friss kedvcsináló következik.

18 | [E3] Tomb Raider Underworld gameplay

A képeket már láthattuk ebből a videóból előzetesen, most mindenki megtekintheti magának mozgásban a vízben úszó, cápákkal küzdő majd vizesen mászkáló Lara Croftot - három percben.

26 | Tomb Raider Underworld: túlvilági képek

Több tucatnyi kép érkezett a több, mint tíz éves széria, a Tomb Raider legfrissebb, Underworld névre keresztelt felvonásából. Artwork, ingame: megtalálható itt minden, mi szem-szájnak ingere.

11 | Tomb Raider Underworld - cápavadászat

Az Eidos néhány napja már elárulta, hogy a júliusi E3-ra magával viszi a Tomb Raider Underworld-öt, ám nem kell addig várnunk, hogy lássuk a játékot, új képeket tudunk ugyanis mutatni róla.

17 | Tomb Raider Underworld szemkontakt

Az IGN jóvoltából végre megérkeztek az első normális minőségű screenshotok a Tomb Raider széria soron következő, Underworld alcímet viselő epizódjáról.

17 | Tomb Raider Underworld: az első pillantás

Úgy tűnik, hogy mostanság az "első képek" időszakát éljük - ezúttal a múlt héten leleplezett Tomb Raider Underworld-ről érkeztek meg az első screenshotok.

54 | Tomb Raider Underworld: az első infók

Két hete már lehetett hallani arról, hogy a Tomb Raider franchise következő tagja nagy valószínűséggel az Underworld alcímet fogja viselni, most pedig mindez biztossá vált, miután a Play magazin leleplező cikkben tette közzé az első információkat.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába