[Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 multi
Kapcsolódó játék: Battlefield: Bad Company 2 (x360)
Eddig 14 hozzászólás
hzx
2009. August 23.
Sunday 12:00
A Battlefield: Bad Company 2 játékból csak a multiplayer mód került bemutatásra a GamesCom expón - éppen az, ami a címet a 2010-es év egyik leginkább várt játékává teszi. Forradalmi újítások nincsenek, ehelyett csak tovább csiszolták a gyémántot.


2010. március 5., 360, PS3 és PC. Persze a dátum a PC-s BF:1943 halasztásának fényében kétséges, de a játék láthatóan majdnem készen van, így bízhatunk a 2010-es megjelenésben. A multiplayer mechanika alapjai a második részben sem változnak, az oroszoknak tűnők harcolnak az amerikaiknak tűnők ellen, különböző célokért. Megmarad az első részben megismert Rush és Conquest játékmód, melyekhez két további is csatlakozik majd, ezekről azonban a fejlesztők még nem nyilatkoznak.

A harc tónusa kicsit módosul: az eddigi assault hangsúlyos harc helyébe az inkább taktikusabb, több gondolkodást igénylő harcmodor lép. A pályák tervezésénél külön figyelmet fordítottak arra is, hogy a játékosok ne érezzék azok sandbox jellegét: a távolban már nem békés hegycsúcsokat vagy tengereket láthatunk, hanem egy hatalmas hadszíntér aktív részleteit.


15-re bővül a használható járművek száma, a két fő újdonság a Black Hawk helikopter, amely csapatszállításra is képes, illetve a fegyvertelen, de nagyon nagy sebességgel haladni és így az ellenséges vonalak mögé kerülni képes ATV quad. A választható 4 karakterosztály mellé belép a kit customization rendszer, amely teljesen egyedi harcosok létrehozására ad lehetőséget, valamint ezen felül 15 gadget (pl. mozgásérzékelő, defibrillator - igen, újraélesztésre!) és 13 specializáció (pl. nagyobb tár a fegyverhez vagy életerőboost) biztosítja azt, hogy mindenki a neki legjobban fekvő harcmodor szerint játszhasson.

Természetesen a Frostbite engine is továbbfejlesztésre került, még több mindent lehet és még jobban a földig rombolni. A bemutatón külön kihangsúlyozták a falba lyukat lövő és azt lőrésként használó harcos lehetőségeit, illetve azt, ahogyan az alapoknál rakétavetővel megsorozott épület összedől és maga alá temeti a bent tartózkodókat - és amely killekért a pontot is megkapja az épületet leamortizáló játékos.


Érdekesség, hogy a BF:1943 játékosok áthozhatnak 3 fegyvert a Bad Company 2 multiplayerbe. Hogy melyik lesz ez a három, még nem döntötték el, de azok természetesen a modern harctér erőviszonyaihoz lesznek igazítva.

[20] kakasu
Feb 24., Wednesday 23:00 #14
ez asztán jó lesz
[2] playzG
Jan 30., Saturday 16:51 #13
Ez aztán jó lesz
Aug 24., Monday 16:27 #12
már alig várom, de tényleg siokára jön, pedig montak ennek a megjelenéséről sok mindent.
[10] porub11
Aug 24., Monday 12:00 #11
hát én az első résztől nagyon nem voltam elájulva. remélem ez jobb lesz. bár így gold hiányában nincs is sok értelme annak hogy beszerezzem. a single ugyis oolyan lesz mint az elsőben, ami nem tetszett
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)
[2] zyronn
Aug 24., Monday 7:49 #10
Jöhet!Majd "ELVISELJÜK"valahogy ........de sokára jön
Mindig becsületesen,korrekten üzletelek! XBL:zyronn
[62] casper007
Aug 23., Sunday 22:14 #9
Nagy kérdés, hogy mi lesz nálam az elsődleges multi játék. MW2 vagy a BC2? Esetleg MAG?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[7] bence93
Aug 23., Sunday 21:47 #8
az egyes megvan eredetibe , de nem ajultam el tole. ettol sokkal tobbet varok!
the cake is a lie...
[29] x_NoEl_x
Aug 23., Sunday 19:30 #7
Csak az az 1 problémám van, hogy se erről se a MW2-ről nincs friss video
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[13] x-doboz360
Aug 23., Sunday 19:00 #6
Szépen néz ki, főleg az első quados kép láttán kapott el a hév. MW 2 mellett ez is igen húzócímnek tűnik. Lehet, hogy az első rész nem ütött akkorát, de ez más hogy fest már azért.
Gamertag: Bubbszy HUN
Aug 23., Sunday 16:13 #5
ez is kötelező vétel készülök az előrendeléssel az MW2-vel egyetemben
PSN ID: iceman070693
[20] Madroy
Aug 23., Sunday 16:07 #4
A grafikája azért ugye nincs olyan szinten , mint az E3 EA konferenciás traileren ?
Captain Cartman yohoho !
[62] casper007
Aug 23., Sunday 14:46 #3
Komoly multi cím lesz, ebben biztos vagyok. Már az első rész is nagyon tetszett, talán a 2-vel lehetőségem lesz több időt eltölteni.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[4] Deadpool
Aug 23., Sunday 14:43 #2
Egyetlen szóval tudom kifejezni véleményemet: várom.
Wanna know how I got these scars?
[35] wodbear
Aug 23., Sunday 14:43 #1
Még ez is? Kaptátok ám a háborút ma! Ez is nagyon jónak tűnik. 3fegyót bf1943-ból? lehet beszerzem azt is!
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Battlefield: Bad Company 2 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Games
Megjelenés: 2010. Mar 05.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
- Zseniális hangulat
- Fantasztikus látvány
- Teljes rombolhatóság
- Szuper multi
Ami nem tetszett
- Rövidke egyszemélyes kampány
- Apróbb technikai gondok
Olvasói értékelés: 15 (94 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

51 | [DLC] Battlefield BC2 Vietnam

Karácsony előtt alaposat bővült a Battlefield Bad Company 2: az új multiplayer expanzió idősíkot és helyszínt is vált, ezúttal Vietnámot változtatjuk virtuális csatatérré. Gyorsan összedobott pályacsomag, vagy igazi bővítmény? Teszt.

100 | [Teszt] Battlefield: Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company első része erős két éve sikeresen értelmezte át a multiplayer Csatamező-formulát konzolokra, és még élvezhető single player kampányt is kaptunk mellé. A folytatás konzolok mellett PC-re is megjelent - mi pedig most jól leteszteljük.

50 | [Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 béta

Durr bele bumm, katonás FPS, csapatokkal, járművekkel, karakterfejlődéssel, azaz mindennel, ami kell. A Battlefield: Bad Company 2 zárt bétájában szerzett élményeinket osztjuk meg, és sorsolunk tíz darab kulcsot a most futó PS3-as bétához. Olvasd el, aztán próbáld ki Te is!

14 | [Próbakör] Battlefield: Bad Company 2 multi

A Battlefield: Bad Company 2 játékból csak a multiplayer mód került bemutatásra a GamesCom expón - éppen az, ami a címet a 2010-es év egyik leginkább várt játékává teszi. Forradalmi újítások nincsenek, ehelyett csak tovább csiszolták a gyémántot.

20 | Bad Company 2: jön az Onslaught mód

Reggel már megírtuk, hogy ötmillió eladott példány felett jár világszinten a Battlefield: Bad Company 2, de érdekesebb dolgokat is tartogatott mára a játékról az Electronic Arts.

41 | Kétmillió felett a Bad Company 2

Egyértelműen sikeresnek volt mondható a Battlefield: Bad Company 2 két héttel ezelőtti premierje - az Electronic Arts most számokkal is alátámasztotta mindezt.

41 | Bad Company 2: az utolsó trailer

Befutott az utolsó trailer a Battlefield: Bad Company 2-ről, amely szokatlan zenei aláfestéssel próbálja maga felé fordítani a figyelmet. Na meg persze rombolással.

43 | Bad Company 2: akciódús fél perc

Úgy tűnik, hogy ez a mai a tévéreklámok napja: adósak vagyunk még az előző hétről egy igencsak ütős Battlefield: Bad Company 2 szpottal. Belépés csak védősisakban.

48 | Battlefield: Bad Company 2 demó infók

Bizonyára sokaknak feltűnt már, hogy felkerült a Battlefield: Bad Company 2 demója az Xbox Live-ra - az Electronic Arts kapcsolódó sajtóközleménye egyéb dolgokat is megerősít.

54 | Battlefield: Bad Company 2 ízelítő

A múlt héten befutott remek trailert követően most ismét vethetünk egy pillantást a Battlefield: Bad Company 2 egyszemélyes kampányára - az előzetes után most egy gameplay ízelítő következik.

33 | Battlefield: Bad Company 2 trailer

Mostanában cseppet sem vagyunk híján az ütős előzeteseknek - szerencsére a tavasszal érkező Battlefield: Bad Company 2 legújabb kedvcsinálója ezt a kategóriát erősíti.

26 | [CES] Battlefield: Bad Company 2 ötösfogat

A Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzív multiplayer bétája már véget ért, így ismét maradnak a különféle médiatartalmak. Itt van például egy kisebb adag új kép.

45 | Battlefield pillanatok: az ostrom

Gyors Battlefield: Bad Company 2 videó, mielőtt véggképp beindulna a Karácsony: megérkezett a "Battlefield pillanatok" sorozat harmadik része, ezúttal a Panama Csatorna ostromával a főszerepben.

9 | 45 millió hősi halott

A jövő héten véget ér a Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzív bétatesztje, így a fejlesztő DICE közzétette az eddigi adatokat. Több, mint 300 ezren próbálták ki a játékot.

36 | Bad Company 2 béta: a nyertesek

Tíz darab Battlefield: Bad Company 2 PS3-as EU bétakulcsot sorsoltunk a nagyszámú érdeklődő között - itt a nyertesek névsorát olvashatod. Délután már lőhetnek.

18 | Bad Company 2: irány Afrika!

A Battlefield: Bad Company 2 jövő márciusban dübörög be a boltokba, a friss gameplay videó pedig két percben mutatja be az egyik, afrikai multiplayer pályát.

14 | Battlefield: Bad Company 2 béta trailer

Virtuális diorámaként leírható trailer érkezett a Battlefield: Bad Company 2-ről, amely a játék közelgő multiplayer bétatesztjére hivatott felhívni a figyelmet. A próba PlayStation 3 exkluzív lesz.

13 | Bad Company 2: multi gameplay

A Battlefield: Bad Company 2 az Electronic Arts jövő év i kínálatát erősíti, és szépen csendben jönnek is belőle a gameplay videók. A friss példány kamerás, és a multit mutatja be.

13 | [TGS] Bad Company 2: futunk és robbantunk

Folytassuk az Electronic Arts által kiadott Tokyo Game Show-s anyagok közötti kutakodást: a Battlefield: Bad Company 2-ről is befutott néhány ízletes új látnivaló.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

1 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

79 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.