Destruction AllStars: csak 2021-ben!
Eddig 13 hozzszls
sQr
2020. October 26.
Monday 16:30


“gy dntttnk, hogy a jtk megjelenst 2020 novemberrl eltoljuk 2021 februrjra, amikor kt hnapon keresztl minden tovbbi kltsg nlkl elrhetik majd a PlayStation Plus elfizetk.”

Olvashat Pete Smith (SIE produkcis rszlegnek vezetje) rvid bejelentse a hivatalos PlayStation blogon. Ahogy arrl korbban beszmoltunk, a brit terleten mkd belss XDEV ezttal a Lucid Games jtkt karolta fel, hogy egy PlayStation exkluzv, rlt roncsderbit hozzon el az j genercira. A Destrucrion AllStars a jelek szerint egy hskre pl, zrt arnkban megrendezett fiktv sport, talakul s fejleszthet jrgnyokkal.

Jv hten viszont j trailer s nmi plusz informci is rkezik. A jtkra taln azrt is megri odafigyelni, mert a csapat tagjai korbban olyan cmeken dolgoztak, mint a Metropolis Street Racer, a Project Gotham Racing s a Blur. A vezet dizjnerek pedig vekkel ezeltt a Wipeout szria elksztsekor foglaltak el hasonl pozcikat.

A Destruction AllStars 2021 februrjban jelenik meg PlayStation 5-re, ahol kt hnapig lesz kiprblhat minden tovbbi kltsg nlkl a PlayStation Plus elfizetk szmra.

[48] soliduss
Oct 27., Tuesday 13:29 #13
Vlasz Ra1D3n (#11) zenetre
lltlag a jtk mr kszen van... itt ez zleti megfontols volt.
Oct 27., Tuesday 12:43 #12
Vlasz PsNintendo (#9) zenetre
Engem rdekelt volna, legalbbis rdekelt, hogy mivel tudnak meggyzni. Ez a Destruction Derby x Overwatch koncepci papron tetszik, azonban kevs a gameplay ahhoz, hogy valban el tudjam dnteni, milyen lesz.
[8] Ra1D3n
Oct 27., Tuesday 10:08 #11
Vajon lesz Driveclub szitu ismtlds?
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[55] axl
Oct 27., Tuesday 7:51 #10
Engem valamirt rendkvli mdon taszt ez a "Fortnite-eszttika" s eddig maga a jtk sem gyztt meg klnsebben. Az mr csak egy plusz lol az egszben, hogy ezzel tovbb apadt a PS5 exkluzv-nyitknlata. Tnyleg, jelen lls szerint a DS-en kvl (ami a sz szoros rtelmben radsul nem is teljesen j cm, br valsznleg kapott annyi trdst, mintha az lenne) lesz egyltaln ilyen?
I WλNT TO BELI3VE
Oct 26., Monday 20:08 #9
Valaki ezt varta?
Papu nem srga tet!!
[41] Kuresz
Oct 26., Monday 19:43 #8
Vlasz backstab (#7) zenetre

"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[33] backstab
Oct 26., Monday 19:14 #7
J dnts! Addigra taln az is tud majd gpet venni, aki nem ajnlotta fel a nvrt s az egyik vesjt a konzolboltosnak idn tavasszal.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[27] arpi0912
Oct 26., Monday 19:09 #6
Vlasz sQr (#4) zenetre
n mg azt is simn el tudom kpzelni, hogy gy van vele a sony hogy launchra van egy Mm, DS, Sackboy s ez gy is tbb mint a konkurencinl. Ez meg j lesz tavaszra. Br ez esetben s abban ha tnyleg jn minden 21re bejelentett cm sr ve lesz a sonynak. gy hihetbb hogy tbb eslye lesz mint a mostani szi darban.
Oct 26., Monday 18:59 #5
J dnts volt, a launch darban semmi eslye nem lett volna, ennl mr csak az lett volna okosabb, ha mr be tudtk volna tolni egybl a gp premierjre plusba.
moderator sQr
Oct 26., Monday 18:51 #4
Vlasz bakfitty (#2) zenetre
Kuresz | Szerintem mg brmi lehet belle. De aggdtam is amiatt, hogy egy masszvan multiplayerre koncentrl jtkot bedobnak a launch tmegbe 80 eurrt. gy sokkal nagyobb eslye lesz megvetni a lbt.

bakfitty | gy? Gondolom ez zavart. Ksznm, hogy szltl! : ]

Lakatos Rjden | A DriveClub jutott nekem is eszembe errl. Br ebben az esetben rthetbb szerintem a dnts. Azon sem csodlkoznk, ha egybknt a projekt mr finishben lenne, csak zletileg jobban megri ez a stratgia.
Twitter: sequeeer
Oct 26., Monday 18:47 #3
Istenem, ezek a DriveClub mizribl se tanultak.
[1] bakfitty
Oct 26., Monday 18:34 #2
Tudom, hogy szrszlhasogats, de a hr els s utols mondata nincs sszehangban.
[41] Kuresz
Oct 26., Monday 18:24 #1
Olyan funnak tunik ez a jatek, hogy ha 2030-ra csusztatnak se erdekelne kulonosebben. Total kaosz. Aztan lehet jo lesz. Ingyen meger egy probat.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."