PlayStation Plus Collection bejelentés
Eddig 23 hozzászólás
ne5h
2020. September 16.
Wednesday 21:38


Nem kimondottan meglepő, hogy a Microsoft Game Pass szolgáltatásának sikere után a Sony is valami hasonlóra adta a fejét. a Frissen bemutatott PlayStation Plus Collection a PlayStation 5 tulajok számára fog biztosítani hozzáférést PS4-es játékokhoz. A szolgáltatás ingyenesen lesz elérhető a PlayStation Plus, előfizetők számára, további részletei egyelőre nem ismertek, a bejelentett játékok között azonban olyan címeket találunk, mint a God of War, a Bloodborne, a The Last of Us Remastered, a Persona 5 vagy a Resident Evil 7: Biohazard.

[11] Űrdongó
ma 12:11 #23
Nekem ez nagyon jó Deal-nek tűnik..., ha valóban benne lesz mind a 18 cím ingyen. Mivel egyetlen egyel sem játszottam a genben.
One X mellé, így jöhet egy PS5 digital.
Játszani tudni kell. :)
[1] TUKOSZ
tegnapelőtt 12:51 #22
Az összes megvan amit adnak hozzá, el is kereszteltem TUKOSZ PASSZ-nak a szolgáltatást
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[27] arpi0912
tegnapelőtt 7:45 #21
Válasz Necroman Mk2 (#20) üzenetére
Jó kérdés. Általában azért az ilyen bekerül egy játék a kínálatba "szolgáltatásoknál" ritkán kerülnek be pár hónapos játékok, vagy annak megvan az oka (pl: nem fogyott jól a kasszáknál, nem sikerült túl jóra, stb). Én is 1 évet ha nem 2-t mondanék.
Sep 17., Thursday 20:49 #20
Válasz arpi0912 (#19) üzenetére
Ami rögtön föl is veti a következő kérdést: az eredeti megjelenéstől számítva mennyi idő elteltével kerülne bele a játék a PS+ Collectionbe? Tippre egy évnél előbb nem érné meg a Sony-nak, mert azzal csak magukat szívatnák meg anyagilag.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[27] arpi0912
Sep 17., Thursday 18:57 #19
Válasz Necroman Mk2 (#18) üzenetére
Ha folyamatában bővítenék idővel ps5 címekkel is akkor simán. Sőt még jobb is lenne. Mert a plusos játékok csak akkor maradnak meg ha berakod a könyvtáradba, de egy új belépő a régi jobb címekről lemarad. Ennél viszont egy új belépő se vesztene semmit és jobb deal lenne.
Sep 17., Thursday 18:30 #18
A kezdeményezés jó, és feltételezem, hogy idővel tovább fog bővülni a könyvtár. A nagy kérdés inkább az, hogy ez kiváltja-e a PS Plus ajándék játékait?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[11] DanTes
Sep 17., Thursday 15:12 #17
Na most innentől kezdve, nagyon elgondolkodtam a meghajtó nélküki verzión. t
PlayStation 4ever
[27] arpi0912
Sep 17., Thursday 13:31 #16
Válasz sQr (#14) üzenetére
Ebben is van valami. Ugyan akkor attól még hogy van jó pár ember akinek minden ex a polcon van, attól még mindig ők a kisebbség. De még a ps plus előfizetők között is (a számok legalábbis nem jönnek ki). Így lenne értelme annak is amit én írtam. Viszont új belépőknek, átcsábítottaknak szól ez szerintem is első sorban. Kvázi mint a remaster verziók a mostani generáció váltásnál.
[55] axl
Sep 17., Thursday 13:02 #15
Válasz kompedli (#13) üzenetére
Valószínűleg elsősorban azokat célozzák be vele, akik nem PS4-ről váltanak vagy all-digital gépet terveznek venni és lemezen vannak meg nekik ezek a játékok, de szeretnék megtartani / továbbvinni őket.

Nekem pl. a PS4 mellett legalább akkora érv volt a Nathan Drake Collection és a TLoU Remastered, mint a HZD és a Spider-Man. (Persze ha lett volna előtte PS3-mam, akkor más lett volna a helyzet.) Így, hogy ezeket egy kvázi-kötelező szolgáltatáshoz csapják hozzá, számukra ez akár vonzó is lehet.
I WλNT TO BELI3VE
moderator sQr
Sep 17., Thursday 13:02 #14
Válasz arpi0912 (#11) üzenetére
Az én meglátásom szerint ez egy dolog miatt jött létre: nincs Sony konzolod és hallottad, hogy néhány címünk még mindig jön PS4-re? Nézd csak. Ha helyette PS5-öt veszel, most pótolhatod az összes nagyobb címünket. "Ingyen".

Ez nem az eddigi felhasználóknak szól. Nekem is mind a polcon van.
Twitter: sequeeer
[13] kompedli
Sep 17., Thursday 12:42 #13
Válasz alf22 (#12) üzenetére
Ugyanez nálam is. Ezeknek sose láttam sok értelmét.
[28] alf22
Sep 17., Thursday 12:16 #12
Nem érint. Vagy megvolt, vagy megvannak ,vagy túl régiek,stb,stb
[27] arpi0912
Sep 17., Thursday 12:08 #11
Válasz Chi (#10) üzenetére
Mondjuk így mehetne ez a dolog ps4-en is. Mert ebben a formában kvázi a ps plushoz hozzá csaptak 18 ps ex címet amiért sokan elégedetlenkedtek hogy sose ad a sony ex címeket plusban csak ritkán.
[15] Chi
Sep 17., Thursday 11:55 #10
"Sony also announced a new service called PS Plus Collection, which will offer 18 PS4 first-party titles for download to subscribers to the PlayStation online service."

Tehát akkor az alap az a 18db PS4 exkluzív cím...
Wii U/PSN: GGKenChi | http://kenchi.hu
moderator sQr
Sep 17., Thursday 10:50 #9
Aki pedig azt várta, hogy a Sony majd felépít egy hasonló szolgáltatást, mint a Microsoft...

"A PlayStation a nagy blockbuster játékokról szól, amelyeknek a fejlesztése rendkívül sokba kerül. Egy Game Pass modell nem lenne megfelelő a finanszírozásukhoz." Jim Ryan | BBC interjú
Twitter: sequeeer
[55] axl
Sep 17., Thursday 10:46 #8
"A szolgáltatás ingyenesen lesz elérhető a PlayStation Plus, előfizetők számára..."

Ezen még mindig olyan jókat tudok nevetni, amikor egy mondatban szerepel az "ingyenes" és az "előfizetők számára".
I WλNT TO BELI3VE
[27] arpi0912
Sep 17., Thursday 8:47 #7
Válasz ne5h (#6) üzenetére
Én ennél egyből az általam is felvetett lemezes-digitális átállás probléma egy lehetséges megoldására gondoltam mikor megláttam. Amire egyébként olyan sok mindent nem mondott eddig a 2 cég, csak azt sejtettük hogy aki eddig lemezesen tolta de most digitálisra vált, az így járt.
Ez egy jó lépés lehet az ilyen emberek engesztelésére feltéve ha sok játék lesz benne és a korábbi mentések is működnek az itt elérhető verziókkal.
Sep 17., Thursday 8:11 #6
Válasz arpi0912 (#5) üzenetére
Egyelőre csak néhány címről tudni, hogy biztosan benne lesz, ahogy arról sincs túl sok részlet, hogy ennyivel beérik vagy a jövőben továbbfejlesztik az egészet. Tény, egyelőre nem ez tűnik a világ legcsábítóbb lépésének.
I am such a B.A.
[27] arpi0912
Sep 17., Thursday 7:21 #5
Ebben én nem látom a GP párhuzamot. Ez sokkal inkább tűnik a digital editiont választó gamerek korábbi játékkönyvtáruk (főleg akik eddig lemezesen tolták) átvitelének alternatívájának. Kvázi hogy aki eddig lemezesen tolta és most elgondolkodott a digitális gépen ami olcsóbb az ne vakarja a fejét hogy most mi lesz a lemezes játékaimmal. Itt megkapja. Persze ha ebben benne lesz minden ami lemezesen megvan az illetőnek. Mondjuk ha a Ps+hoz jár extra költség nélkül akkor jó deal.

Bár nem sokat tudunk róla, de nem hiszem hogy ebbe ps5-ös címek is be fognak kerülni úgy mint a GP-be XSX címek a jövőben.
[4] balu87
Sep 17., Thursday 6:55 #4
Válasz backstab (#2) üzenetére
Nagyon nem. A felsorolt ot játékból négyet már rég vegigjatszottam, kettőt ki is platinaztam

1-2 év múlva ha tele lesz ps5-os top címekkel, akkor talán megéri majd.
"Money won is twice as sweet as money earned."
[37] fr4231
Sep 17., Thursday 5:45 #3
Mondjuk ez jo is hogy nincs extra koltseghez kotve, mert azert ez igy ebben a formaban foleg a konkurenciahoz kepest igen karcsu.
PSN: fr4231_jp
[33] backstab
Sep 17., Thursday 4:51 #2
Hát... ez nem ugyanaz, mint prémium játékokat kapni fillérekért a megjelenés napján.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Sep 17., Thursday 0:32 #1
Áhh, Istenem, most sírjak vagy nevessek ?
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

3 | [Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 39. hét

Új hét, új anyagok a tesztlaborban.

n3ds 15 | A handheld halála: viszlát 3DS!

Közel 10 év után a Nintendo kézikonzolja hagyja el utoljára a hajót.

11 | Michel Ancel kiszáll a játékfejlesztésből!

A Rayman és a Beyond Good and Evil alkotója 30 év után búcsúzik.

pc,xbox1,ps4 5 | Observer: System Redux árazás!

A next-gen konzolok premierjéhez igazodik. Az áraihoz nem.

pc,xbox1,ps4 14 | [Összefoglaló] Night City Wire #3