Little Nightmares II: Mokujin a TV-ből
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. September 14.
Monday 12:29


Bár a Littles Nightmares II megjelenése még kicsit távolabb van tőlünk, a Bandai Namco már most lerántotta a leplet a Tarsier Studios játékának speciális kiadásairól, valamint az előrendelői extrát is ismertették.

Az előlegesen bizalmat szavazók a Tekken sorozatból ismerős Mokujin maszkját kapják meg. A fafej a játék gyűjtői kiadásában is megtalálható lesz, melyben ezen kívül megtaláljuk a Nomes’ Attic DLC-t, a játék zenei anyagát CD-n és letölthető változatban is, a steelbookba pakolt játék mellett pedig egy artbookot, néhány matricát, valamint a főszereplőket, Monot és Sixet ábrázoló diorámát foglal magába a TV Edition néven futó kiadás.Ennél némileg szerényebb a játék Day 1 Edition változata, melyben az alapjáték mellett a zenei anyagot találjuk meg szintén két változatban (CD, digitális), valamint a Nome's Attic DLC-t.

A Little Nightmares 2021 február 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, amit valamivel később a PS5 és Series X verzió fog követni, ingyenes frissítési lehetőséggel is a PS4/One tulajok esetében.

Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.