Riders Republic bejelentés
Eddig 4 hozzászólás
sQr
2020. September 10.
Thursday 19:50


A Ubisoft Annecy fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a 2016-as Steep után most lemerészkednek a havas hegycsúcsokról a virágzó völgyekbe is! Síelés, snowboardozás, biciklizés és akár motoros mókusruhák (wingsuit) is várnak a Riders Republic Amerika legszebb nemzeti parkjainak összegyúrásában. Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain és Grand Teton? Mindegyiket bejárhatod az 50 fős masszív többjátékos élményben!

A Riders Republic 2021 február 25-én jelenik majd meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokra. A jelen generációs változatok később mindkét platformon további költségek nélkül frissíthetők a next-gen élményre.


[28] alf22
Sep 11., Friday 10:58 #4
Leszámítva a 100meteres ugrasokat fasza
[55] axl
Sep 11., Friday 7:51 #3
A fene sem gondolta volna, hogy majd pont a Ubisoft lesz az egyik, aki kiáll a Smart Delivery mellett. Úgy látszik, bennük is lehet még kellemesen csalódni (függetlenül attól, hogy a játék nem érdekel).
I WλNT TO BELI3VE
[9] Gergo89
Sep 11., Friday 0:05 #2
Ha lenne benne egy masszív single player kampány, akkor engem nagyon is érdekelne, de így...
[27] Rotten
Sep 10., Thursday 22:05 #1
Ez jó filler lehet majd, a steep sem volt rossz.
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

9 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 104 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.