Fall Guys: millió ügyetlen jelentkező
Eddig 16 hozzászólás
sQr
2020. August 10.
Monday 13:10


A londoni székhelyű Mediatonic apró játéka csupán egy hete jelent meg, mégis számos alkalommal került a videojátékos oldalak digitális címlapjára. Először azzal, hogy már az első órákban 1.5 millió lelkes jelentkező rohamozta meg a szervereket, amit csak nagy nehézségek árán sikerült a kis stúdiónak életben tartani. Majd csupán néhány nap kellett hozzá, hogy a máig töretlen népszerűségnek örvendő Grand Theft Auto V Online-t maga mögé utasítsa az egyidejű játékosok számát tekintve. Mindeközben persze a Twitch közvetítések is a listák élére szöktek. Többen akarták a mókás figurák botladozását nézni, mint League of Legends vagy Fortnite közvetítést.

Ma pedig a lenti statisztikából többek között az is kiderült, hogy a PC (Steam) változat eladása átlépte a 2 milliós mérföldkövet! Még csak tippelni sem merünk, hogy hányan csatlakoztak hozzájuk a PlayStation Plus "ingyenes" havi játékaként.Szóval ilyen az, ha a Mario Party és a Battle Royale stílus keveredik? A Fall Guys már elérhető PlayStation 4 és PC (Steam) platformokra. Csatlakozzatok a milliós vetélkedőhöz Ti is!

[28] alf22
Aug 11., Tuesday 20:45 #16
Minden nap tolom ,se6csak 15percet egy huzamban. Tovabb nem birom. Es baromi vicces,konnyed, lazulos
moderator sQr
Aug 11., Tuesday 15:02 #15
Válasz backstab (#14) üzenetére
A versenyeken és a túlélő játékokban szerintem egészen jól eltalálták a szerencse / ügyesség arányát. Viszont a csapatjátékok sorsolása teljesen lutri. Ha pedig nincs normálisabb Fall Guy a hozzád vágott színekben, akkor bármit csinálhatsz - veszíteni fogsz. De szerencsére minden run kellően rövid. Pillanatok alatt másik műsorban találhatod magad. Így a frusztrációt szerintem sikerült minimálisra csökkenteni. : ]
Twitter: sequeeer
[33] backstab
Aug 11., Tuesday 13:41 #14
Végre sikerült elindítanom, két óra bele is csúszott. Jópofa, de nagyon random. Egyszer kis híján nyertem is, de a semmiből nekem repült egy másik fallguy (talán valamelyik csapda lőtte ki), és kiütött a pályáról. Ez legalább olyan rossz, mint a kart játékokban a célszalag előtt bekapni egy rakétát vagy teknőspáncélt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[3] Lacek92
Aug 11., Tuesday 9:01 #13
Válasz grosy (#7) üzenetére
Mondjuk a kommentjeid alapján neked nem is való PEGI 12 feletti játék
[3] Lacek92
Aug 11., Tuesday 8:59 #12
Ebből a trailerből nem vágom, mi ebben akkora móka. Ha nem lenne ennyire (valószínűleg szándokosan eltúlzott) csicsa-gagyi képi világa, lehet, kipróbálnám. Általában amit ennyien tolnak, az rossz nem lehet, legfeljebb nem az én ízlésemnek való.
[27] arpi0912
Aug 11., Tuesday 8:51 #11
Válasz backstab (#8) üzenetére
Nálam délután pikk-pakk összeszedett 60 embert jó pár meneten keresztül. Este viszont mintha a szerverek megadnák magukat (látva a steam 2 milliós eladást plusz a ps plus ingyenességet nem csodálom hogy nem erre készültek), mert sokszor írt szerver hibát és volt olyan bug is hogy ha kiestél és kiléptél akkor csak ment tovább a játék de nem történt semmi, újra kellett indítani a játékot. Van mit javítani benne azért.
[27] arpi0912
Aug 11., Tuesday 8:48 #10
Válasz grosy (#7) üzenetére
Kifelejtetted, hogy nincsen benne húde nagy fizika, vagy hogy mindent magadnak kell kitalálni, nincs meg benne a nagy szabadság, stb. Ilyen ez.
moderator sQr
Aug 11., Tuesday 8:41 #9
Válasz backstab (#8) üzenetére
Az elmúlt pár napban minden nap belerepült 1-2 óra legalább PlayStation 4-en. Olyan van, hogy vissza kell lépnem a menübe, de egyébként rögtön összelöki a 60 embert. Hmm. Nincs nagyon ötletem. Próbáltad újratelepíteni?
Twitter: sequeeer
[33] backstab
Aug 11., Tuesday 7:55 #8
Nekem meg egy hete nem talál játékot (PS4), pedig minden nap ránézek egyszer-kétszer.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[15] grosy
Aug 10., Monday 21:38 #7
Azt nem értem, hogyan lehet szórakoztató egy ilyen cím, amikor egyáltalán nem realisztikus a grafikája, nem csak pasztell színekkel operál, nincs benne vér és QTE, sem hosszas átvezetők? Még a témája is ilyen hülye, gyerekes, ilyen vidám lófasz, ahelyett, hogy valami mély, nyomasztó és nagyon felnőttes lenne
moderator sQr
Aug 10., Monday 21:28 #6
Válasz Rotten (#5) üzenetére
Konkrétan mindent. Jelenleg az első és a harmadik helyen áll a két különböző kiadása. Eszméletlen számok ezek egy ilyen kis csapatnak. Nagyon örülök a sikerüknek. : ]
Twitter: sequeeer
[27] Rotten
Aug 10., Monday 20:50 #5
Steamen be is előzte a HZD-t seperc alatt.
moderator sQr
Aug 10., Monday 20:41 #4
Abszolút nem játszom kompetitív játékokkal mióta visszajöttem konzolozni. A hagyományos Battle Royale is kimerült nálam néhány hét PUBG majd némi Black Ops IIII után, annyira hogy a Warzone-t azóta sem indítottam el.

Erre jön ez. Jön és egyelőre azt látom csak, hogy órákon át megyek “csak még egy kört”. Mert végre valami más. Valami vidám. Valami színes. Valami ami könnyedén csúszik negyed órában és két órában is. Mocskos mód szórakoztató. Eddig 7 győzelem! ^^,
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Aug 10., Monday 20:14 #3
Meglepően szórakoztató tud lenni, pedig nem szeretem a br multikat. A gyereknek tetszik, mert szép színes. Gyorsan is talált eddig játékosokat. Plusban tökéletes volt mert tuti nem próbáltam volna ki az életben ha fizetnem kell érte.
[21] Lonewolf
Aug 10., Monday 16:48 #2
Messziről kerülöm a Fortnite és társait, de örülök hogy PS Plus-on keresztül belekóstolhattam.

Kb 30 percet játszok vele naponta és nem is érzek késztetést hogy többet szánjak rá, de nagyon szórakoztató light-os bemelegítés "HC" címek előtt.
PS ID : KernyaB
[36] kiső
Aug 10., Monday 16:03 #1
Széles ívben kerülöm a br multikat, de ez akkora állatság, hogy simán beletoltam vagy öt óra hosszát eddig. Nem pont egészséges tanács, de egy kevés alkohollal, még lehet tuningolni a mókán.
Friss hírek

12 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

ps4 11 | PlayStation Plus: októberi kettős

Száguldó cirkusz. Cirkuszi száguldás. Na meg a szomjas doktor.

41 | Miles Morales: a folytonosság ereje

A Spider-Man kiegészítő mentéseit vihetjük PS4-ről PS5-re.

4 | Godfall: a bukás kezdete

Felvezető a játék történetéhez.

13 | [Nézd velünk] The Game Awards 2020

Idén három helyszínről jelentkezik be majd élőben a díjátadó.

ps4 16 | Sackboy: A Big Adventure bemutató

Új mozgókép. Speciális kiadások. Információ morzsák.