Hyper Scape: szezonális rajt
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2020. July 31.
Friday 07:21


A Ubisoft a PC-s játékosoknak már elérhetővé tette a saját battle royale képviselőjét, a Hyper Scape-et, hamarosan pedig a konzolos tulajdonosok is bekapcsolódhatnak a futurisztikus lövöldözésbe.

A cég bejelentette, hogy a jelenleg futó PC-s béta a hétvégén véget ér, amit hamarosan a hivatalos megjelenés fog követni. Augusztus 11-én kezdődik a játék első szezonja, ettől a naptól pedig PC mellett PS4-en és Xbox One-on is megveti a lábát.

A Hyper Scape napjaink modelljét követi, azaz a free-to-play játék 100 szintes battle pass-szal együtt érkezik, valamint számíthatunk limitált eventekre is.

[1] Noctix
Jul 31., Friday 13:15 #2
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Amennyire elbaltázza a Ubi a single játékait, a multik mellett viszont annál jobban kitartanak. Siege, For Honor mind volt már mélyponton, ennek ellenére megfordították őket. Nekem se hiányzott még egy futurisztikus BR, főleg hogy a Fall Guys jövő héten jön... De bízom benne h kitartanak mellette és sikerre viszik, legalább azokért is akiknek bejön.
[48] soliduss
Jul 31., Friday 10:10 #1
Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége. Addig dolgozik az ubi amíg sikerre nem viszi, vagy egy lawbreaker szintü bukta lesz belőle.

nekem olyan semmilyen.
Friss hírek

1086 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1 8 | The Falconeer: Series X nyitócím

Tomas Sala különleges projektje már biztosan az elsők között lesz.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | G.I. Joe: Operation Blackout bejelentés

A Hasbro akciófigurái ismét digitálisan folytatnák a háborút.

0 | Embracer Group: 8 stúdiófelvásárlás

A THQ Nordic kötelékében többek között a Metro széria alkotói.

pc,xbox1,ps4 15 | Control Ultimate Edition: bejelentés

Az alapváltozatokat viszont nem lehet majd ingyenesen frissíteni.

pc,xbox1 1 | Second Extinction: War Effort trailer

A csatákat megnyerheti három ember is. A háborút viszont nem.