Babylon's Fall: nincs gond, még élünk!
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. July 15.
Wednesday 07:20


"Bár reméljük, hogy a nyár folyamán még újra hallani fogtok a játékról, szeretnénk ha tudnátok, hogy a Babylon's Fall fejlesztése jó ütemben halad, a csapat tagjai pedig biztonságosan dolgoznak otthonról. A Square Enix és a PlatinumGames elkötelezett, hogy egy üdítően frissnek érződő élményt nyújtson. Alig várjuk, hogy többet mutathassunk a Babylon's Fall-ból, amilyen hamar csak tudunk."

Adott a fenti formában életjelet hivatalos Twitter csatornáján a PlatinumGames csapata. A játék először a 2018-as E3 konferencián tűnt fel, majd a tavaly év végén jelentkező State of Play műsorában mutatta meg magát egy rövid gameplay villanással. Remélhetőleg hamarosan újra láthatjuk mozgásban is a Bayonetta, a NieR: Automata és az Astral Chain fejlesztőinek új projektjét.

A Babylon's Fall a jelenlegi tervek szerint PlayStation 4 és PC platformokra jelenik meg. Hivatalos premier dátumot még nem kapott.

[41] Kuresz
Jul 15., Wednesday 11:23 #1
Egyből a Nier ugrik be róla. Tuti vétel, főleg, ha a sztorit is odateszik.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 60 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: egy héttel később érkezik

Csak egy apró kisodródás, nem zuhantunk a mélybe.