Sky Beneath: hivatalos bejelentés
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. July 08.
Wednesday 07:20


"Szerettünk volna egy olyan játékot alkotni, ami megidézi a régi fejtörőkre építő kalandokat, mint az eredeti Tomb Raider, mégis átitatja a Portal és a The Talos Principle humora és szerethetősége.A Sky Beneath a klasszikus játékmenetet hozza vissza egy látványos és modern köntösben, aminek minden négyzetmétere átgondolt, mégis lenyűgöző."

Írja a mellékelt sajtóanyagban Eero Kuurne, a Mindhaven Games kreatív vezetője. Kalandunk főhőse Cassie, egy merész és félelmet nem ismerő gyűjtögető. Egy idegen bolygókat kizsákmányoló bányászvállalat romjain az élet nem egyszerű, de szerencsére itt van nekünk a zseniális feltaláló Annie. A két hölgyemény együtt nem csupán az eléjük gördített, egyre nehezedő logikai feladványokat oldja majd meg, de kicsit jobban megismeri talán ezt a rejtélyes és izgalmas világot.

A Sky Beneath valamikor 2021-ben érkezik PC (Steam) platformra és egyelőre meg nem nevezett, valószínűleg következő generációs konzolokra.

[46] multishoot
Jul 09., Thursday 9:09 #1
A grafika és fizika azért javulhatna... de egyébként nekem tetszik a koncepció.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

1084 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 1 | The Last of Us Part II: ha nem elég a kihívás

Ingyenes frissítéssel érkezik a Grounded Mode. Többek között.

pc,xbox1,ps4 3 | Atomic Heart: Plyush bemutatkozik

Valamint Mick Gordon a Doom után itt is belekapaszkodik a húrokba.

pc,xbox1 66 | Halo Infinite: csak 2021-ben!

pc,xbox1,ps4 1 | Utolsó trailer: Hyper Scape

Az Ubisoft battle royale kezdeményezése konzolokon is elstartolt.

1 | Októberben Switchre jön az Oddworld

New 'n' Tasty előzetest is tudunk mutatni a dátum mellé.