[NaconC] Steelrising: bejelentés
Eddig 1 hozzászólás
sQr
2020. July 07.
Tuesday 18:40


A Spiders Studio (Bound by Flame, The Technomancer, Greedfall) a fenti hangulatos mozgókép kíséretében jelentette be legújabb, már a következő generációs konzolokat megcélzó projektjét. A fejlesztőcsapat ezúttal egy alternatív idővonalat követő Párizsba csábít bennünket, ahol XVI. Lajos király őrült robot hadserege terrorizálja a lakosságot. Android főhősnőnk Aegis ezért a lázadás élére áll és egy akcióközpontú kalandban igyekszik újraírni a történelmet. Azt mondtam már, hogy mellesleg ő Mária Antónia királynő testőre is? Úgy látszik a stúdió ismét egy merész és egyedi fantáziavilágot alkotott.

A Steelrising megjelenési dátummal nem rendelkezik, de a bejelentett platformok között a PlayStation 5, az Xbox Series X és a PC szerepel.

[26] shearer
Jul 09., Thursday 10:11 #1
Ez akkora valószínűtlen ökörségnek tűnik, hogy akár még jó is lehet.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
Friss hírek

1068 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Comanche: bővül a korai hozzáférés

A harci helikopáter' egyre ígéretesebb állapotokat mutat.

2 | Fast & Furious Crossroads: tankolj Vin dízelt

Megjelent a mozis franchise legújabb játéka.

0 | HAAK: disztópikus platformer

Metroidvania jegyekkel és indie-ízvilággal.

1 | Double Kick Heroes: ím a dallista

Hamarosan teszt, addig is listaböngészésre fel!

0 | Sol 705: az indie kalandjáték él

Kellemes point and click a kilencvenes évek időkapszulájából.