Dreams: beléphetünk az álmokba!
Eddig 3 hozzászólás
sQr
2020. June 30.
Tuesday 18:45


A Media Molecule a mai DreamsCom műsorában jelentette be, hogy érkezik az “Inside The Box” névre keresztelt ingyenes kiegészítő a játékhoz. Jól sejtitek, ez lesz a hosszú ideje várt PSVR támogatás! A készítők természetesen ehhez illő oktatóanyagokat, bemutató darabokat és kezdőcsomagokat is készítettek, hogy a lehető legkönnyebb legyen átlépni a virtuális küszöböt az alkotóknak és a játékosoknak egyaránt.

Soha nem volt talán még vonzóbb megalkotni az álmainkat, vagy belesni mások fantáziavilágába. Ha mégis kellene egy kis bíztatást, kritikánkat ITT olvashatod el.

A Dreams 2020 márciusa óta elérhető PlayStation 4 platformon.

[27] arpi0912
tegnapelőtt 8:56 #3
Ennek leginkább talán akkor lesz értelme, ha ps5ön is menni fog a Dreams. Ott valszeg a jobb hw miatt ennek a minősége is sokkal jobb lesz.
Jun 30., Tuesday 22:27 #2
Na, ez egy értékelhető upgrade!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[55] axl
Jun 30., Tuesday 20:55 #1
Pontosan úgy viszonyulok hozzá, mint a Minecraft-hoz: maga a koncepció nagyon bejön, de nem lenne türelmem alkotni benne és ahhoz is lusta vagyok, hogy a mások által létrehozott temérdek alkotásból kiválogassam a számomra potenciálisan tetszőket.
Minden játék szerepjáték
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

52 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.