Ghost of Tsushima: vihar közeleg
Eddig 22 hozzászólás
sQr
2020. June 30.
Tuesday 06:45


A Sucker Punch Productions igyekszik melegen tartani a marketing gépezetet így a megjelenés előtt mindössze pár héttel. Az odafent látható legfrissebb trailer ezúttal ismét az alapszituációt pingálja fel hangulatos mozgóképek kíséretében. A mellékelt promóciós szöveg alapján valahogy így:

Tsushima szigete a teljes megsemmisülés szélén áll. A Mongol invázió mindent maga alá temető erőivel szemben Jin Sakai-nak pedig hatalmas áldozatokat kell hozni. Hogy megvédje a népét, és azt a keveset ami a szülőföldjéből marad, fel kell áldoznia a szamuráj tradíciókat, kihasználni a tisztességtelen módszereket és azzá válni, amivé soha nem akart: Tsushima szellemévé.

A Ghost of Tsushima 2020 július 17-én jelenik meg PlayStation 4 platformra.

[10] Daniel San
tegnap 15:33 #22
Válasz Rewmac (#21) üzenetére
A Control-t meguntam, a Days Gone-t meg nyögvenyelve, de végigtoltam. Eléggé ráuntam ezekre az openworld cuccokra, de remélhetőleg ez a GoT a minőségével sikeresen leköti az agyam
[40] Rewmac
tegnap 12:58 #21
Válasz Daniel San (#9) üzenetére
Nekem azután a foci segített meg lehet az ilyen esetekre tartogatok egy Spongya Bob szerűséget. Mert én hülye után nekiálltam Controlozni meg Days Gone-ozni.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[23] Gmer81
tegnapelőtt 18:45 #20
Válasz Fardavid (#16) üzenetére
Nem értem, hogy van e értelme várni. Gondolom valamivel biztos szebb lesz, magasabb felbontás és több fps, meg pàr effekt, de a játékmenet ugyanaz marad.

Gondolom, ha megveszed ps4re, ps5re is megkapod. De ps5nél nem az lesz a legfontosabb, hogy a ps4es játékokat pótold, hanem, hogy ps5 címekkel játszhass. AC Vikings, Ratchet, meg még ki tudja, hogy mi.
[48] soliduss
tegnapelőtt 12:55 #19
Válasz Fardavid (#16) üzenetére
Hát annyi hozadéka biztosan lesz ,hogy a töltő képernyők a giga SSD miatt el fognak tüni. De ,hogy lesz e ebből Upgrade patch azt sajnos senki se tudja.
[27] arpi0912
tegnapelőtt 10:51 #18
Válasz Fardavid (#16) üzenetére
Július 1-től minden ps4re megjelenő címnek támogatnia kell a ps5öt bármit jelentsen is ez. Gyanítom a BC részét képzi ez a lépés. Ez és a Tlou 2 is az elsők között van ebben. Meg lennék lepődve ha nem menne ps5ön, de erre semmi bizonyíték/megerősítés nincs egyelőre.
[10] Daniel San
tegnapelőtt 8:55 #17
Válasz Fardavid (#16) üzenetére
Biztosan lesz valami ps5 patch a gép megjelenésekor.
[13] Fardavid
tegnapelőtt 8:41 #16
Szerintetek lesz ez PS5-re? Kurvára várom, de ha esetleg kijönne majd ősszel az új gépre, akkor annyit tudnék várni. De ha most megveszem, akkor tuti kijátszom addig...
[48] soliduss
Jun 30., Tuesday 16:18 #15
Válasz arpi0912 (#14) üzenetére
Nioh light jól hangzik.... a nioh nekem túl hardcore.
[27] arpi0912
Jun 30., Tuesday 15:58 #14
Válasz Daniel San (#9) üzenetére
Én is ilyen Nioh liteot éreztem ezek után a videók után ami egyáltalán nem baj. Igaz már az előző gameplay után is a stance váltásokkal nioh érzésem volt de ezután meg pláne. Jó lesz ez.
[10] Daniel San
Jun 30., Tuesday 14:26 #13
Válasz sQr (#10) üzenetére
Belegondolni sem merek, milyen látványvilága lesz egy exkluzív játéknak a következő generáció közepe-vége fele. Ha az Infamous gyönyörű volt, akkor ez a GoT nem is tudom milyen jelzőt érdemelne. Belegondolva kb 9 év alatt 2,5 játékot rakott le az asztalra a Sucker Punch, ami nagyon "kevés". Remélhetőleg a technológiákat kevesebbet kell kidolgozni-tunningolni, és gyorsabban tudnak haladni 1-1 játék elkészítésével.
A Platina remélhetőleg nálam is meglesz a GoT megjelenéséig. Én már másnap (azaz aznap este) rányomtam a New Game+ra.
[5] xanax
Jun 30., Tuesday 14:08 #12
Válasz sQr (#10) üzenetére
Amúgy nálam ugyanez. A legtöbb hiányzót kiadja másodikra, úgy látom egy-két keresgélős nem lesz meg, pedig szétnézek mindent. Szerencsére fejezetenként mutatja, melyikben miből hány hiányzik.
[5] xanax
Jun 30., Tuesday 14:05 #11
Válasz sQr (#8) üzenetére
De legalább a szokásos nyekergés (God of Warnál is ez volt), hogy egyszerre csak egy támad, az megdőlt. GOW-ban is,GOW-t akarok nehézségen meg pláne, annyian támadtak egyszerre, hogy szétszedtek pikk-pakk. Itt nem volt nekem meg ez gameplay, de az első videóban jól láthatóan oldalba és hátbacsapnak. Gondolom nehézséggfüggő az ellenfél agresszívitása, ahogy szokott.
moderator sQr
Jun 30., Tuesday 14:01 #10
Válasz Daniel San (#9) üzenetére
Biztos vétel nekem is. A világa csábít, a folyamatosan mozgásban tartott látvány csodálatos és a stúdió előző játéka is kedves a szívemnek. : ]

Csak a lelkesedésem vettem picit vissza, ami nem akkora probléma. Nem szeretek túlzott elvárásokkal leülni semmi elé. A The Last of Us Part II-ből meg remélhetőleg addig meglesz a Platinum trófeám is. Öt napig semmivel nem játszottam utána, így a hatodik napon inkább rányomtam a New Game+-ra. : ]
Twitter: sequeeer
[10] Daniel San
Jun 30., Tuesday 13:52 #9
Válasz sQr (#8) üzenetére
Nekem pár napja a facebook dobta be random.
A játék szerintem egy open world nioh2 lite, túlvilági lények nélkül, kisrókával
Előrendelve digitálisan, the last of us 2 (10/10) lélekrombolása után jó lesz ezzel feltöltődni
moderator sQr
Jun 30., Tuesday 13:46 #8
Válasz Daniel San (#7) üzenetére
Köszönöm szépen! Ezek alapján sem kerültem sokkal közelebb a megoldáshoz, de legalább megint nyugtáztam, hogy fantasztikusan néz ki. : ]

[ én gif formájában láttam belőle részleteket. ezek unlisted videók, valószínűleg azért maradtak radar alatt ]
Twitter: sequeeer
[10] Daniel San
Jun 30., Tuesday 13:29 #7
Válasz sQr (#6) üzenetére
Nesze 2 csont
KATT!
KATT!
Ezek a videók valahogy minden felületen kimaradtak a szórásból.
moderator sQr
Jun 30., Tuesday 12:53 #6
A harcrendszer miatt felmerült kétségeim valahogy aláásták a lelkesedésem. De nem is bánom. Inkább szeretek pozitívan csalódni. : ]

Természetesen DAY1.
Twitter: sequeeer
[23] Gmer81
Jun 30., Tuesday 10:49 #5
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Mi köze a lou2nek ehhez? Teljesen más játékok. Uborkaszezon van, biztos veszik, de engem mint játékost, letolyom, hogy melyik fogy majd jobban.

Várom, már előrendeltem. Infamous játékokat kedveltem, Kurosava filmjeit is szeretem. Még bő két hét...
Jun 30., Tuesday 9:42 #4
Emiatt a jatek miatt nem adtam meg el a PS4-t, alig varom, hogy peszippantson.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden LV426117 /// PS4 iD: Durden91
[48] soliduss
Jun 30., Tuesday 9:39 #3
Kiváncsi leszek, hogy mennyi megy majd el belőle. A last of us 2 nagyon nagyot ment.... ez nyilván egy új Ip.... és a sucker Punch gamek nem döntöttek sosem rekordokat..... de most a téma szerintem megtöri a csendet majd.
[27] arpi0912
Jun 30., Tuesday 9:17 #2
Már csak fél hónap. Alig várom hogy felfedezzem milyen új világot hozott létre a Sucker Punch. Japán hangsáv + magyar felirat, ettől jobb nem is lehetne. Remélem legalább annyira jó lesz mint amennyire előzetesen tetszik.
[22] Hendrix
Jun 30., Tuesday 9:07 #1
Egyik legjobban várt Sony cím nekem.
De be kell, hogy álljon a Last of Us 2 mögé. Úgyhogy lehet már szeptember is lesz mire elindítom.
¯\_(ツ)_/¯
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

53 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.