Hellraid: visszatér a Techland FPS-henteldéje
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. June 28.
Sunday 10:35


Néhány éve még Gamescomon hesszeltük a lengyel Techland Hellraid című hack and slash/FPS akcióját, aztán a játék szépen elúszott valahol a fejlesztő pokolban eredő Styx hullámain...

Most a játék DLC-ként éled újjá. A Dying Light játékhoz lehet letölteni a július 23-án a Hellraid című kiegészítőt, ami az eredeti készülődő Hellraid maradványaiból lett összeállítva.

Új ellenfelek, közelharci mechanikák, 4 fős koop lehetőség, és sok-sok pokolszörny - legalább ennyi megmaradt az eredeti elképzelésekből. Ki veszi elő újra a Dying Lightot a DLC megjelenése után?

[11] frg_dnl
Jun 28., Sunday 17:42 #1
E3 2014-es trailer :
KATT!

Én egy teljes játékként szivesebben láttam volna újra de talán a DLC-be is belemegy ugyanaz amit elképzeltek a fejlesztők.
Friss hírek

18 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

2 | Rockstar Games: AAA. Nyílt világ. VR!

A Sydney-i stúdió meglepően nyíltan kotyogott a projektről.

pc,xbox1,ps4 6 | DiRT 5: 120 képkocka mindkét konzolon

A következő generációs verziók támogatják a nagyobb képfrissítést.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Windbound: 21 perc gameplay

Alapos pillantást vethetünk a projektre, fejlesztői kommentárral.

4 | [Nézd velünk] Ubisoft Forward

A francia kiadó is megtartja természetesen az E3 körüli műsorát.

1 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.