Focus Home Interactive x Deck 13
Eddig 7 hozzszls
sQr
2020. June 26.
Friday 06:00


A Focus Home Interactive aktulis zleti jelentse ksretben bejelentette, hogy a sikeres negyedv zrsul az els stdifelvsrlst is meglptk. A feltrekv francia kiad radsul egy hasonlan ambcizus csapatot szerzett meg magnak a frankfurti Deck 13 szemlyben. A 2001-ben alaptott fejlesztstdi mindssze 60 fs csapata sszesen 20 jtkot kpes mra felmutatni, amelyek kzl a The Surge els s msodik rsze minden bizonnyal sokak szmra ismers lehet.

Fkuszknl amgy jelenleg igen jl megy a bolt, a most lezrt zleti vben mind a bevtel (142.8 milli euro) mind az ebbl szrmaz nyeresg (44 milli euro) jelentsen nvekedett a mlt v hasonl idszakhoz kpest - elbbi 13, utbbi 20 szzalkkal. Ksznheten elssorban annak, hogy hrom jtkuk (a World War Z, a Greedfall s a Plague Tale: Innocence) is nagyon jl teljestett a kasszknl.

A Focus Home Interactive tovbb arrl is beszlt, hogy hamarosan egy rendkvl nagy projektet jelentenek be a Sumo Digital csapatval karltve. Annyit elrultak, hogy ez egy online kooperatv jtk lesz egy rendkvl kegyetlen fantasy vilgban. rkezik tlk tovbb egy aprcska gyngyszemknt aposztroflt alkots a Limestone Games-tl s jabb informcikat szlltanak a kt Warhammer vilgban jtszt aktulis projektjkrl is.

[55] axl
Jun 28., Sunday 19:05 #7
Vlasz arpi0912 (#6) zenetre
Persze, meg a Titanfall (szerintem az is egy tk tletes j IP, mg ha a "military shooter" krts miatt nem is kockztattak vele akkort), valamint kln rlk annak, hogy vgre zld utat engedtek egy single player, sztori-kzpont Star Wars jtknak a Fallen Order kpben, ami meglepen sikeres lett, emiatt s a kvzi nyitva hagyott befejezs miatt vrhat egy folytats. Vagy mondhatnm akr az Apex Legends-et is, amit ugyan nem mertem kiprblni (flek, hogy behz s egyszerre egy kemny drog elg nekem, ami jelenleg mg mindig a Dota 2), de gy hallottam, hogy szintn jl sikerlt darab. (A Respawn tud valamit, na. )
Minden jtk szerepjtk
[27] arpi0912
Jun 27., Saturday 18:02 #6
Vlasz axl (#5) zenetre
Azrt most is volt j felkarolsuk. Azrt az unravel s a way out is az EAhez kthet. Persze ezek nem nagyobb cmek.
[55] axl
Jun 26., Friday 22:38 #5
Vlasz alf22 (#4) zenetre
Mondjuk amikor az EA-nl jn egy ilyen fordulat, az jtkos szemszgbl nagyon jl is el tud slni (br valsznleg a FIFA-NFS-BF vonal anyagilag mg gy is sokkal kifizetdbb nekik). Az egyik kedvenc idszakom volt tlk 2007-8 krnyke, amikor sorban lltak el olyan teljesen j IP-kkel, mint a Mirror's Edge, Skate s a Dead Space (ezek radsul jk is voltak), valamint a Partners program keretein bell felkaroltk tbbek kztt a Brtal Legend-et s a Kingdoms of Amalur-t. A bejratott cmeik kzl pedig szintn ekkoriban jelent meg a Burnout Paradise (ami ugyan elgg megosztotta az embereket, de n minden perct imdtam) s a zsenilisan (n)ironikus The Simpsons Game. Kr, hogy ilyesmi tnyleg csak 10 vente egyszer fordul el nluk... Na, taln az j Skate majd megint fordt egyet a szrin. (Br gy lenne!)
Minden jtk szerepjtk
[28] alf22
Jun 26., Friday 14:45 #4
Kedvenc kiad csapatom. Amit mstl nem vr az ember azt itt tmogatnak. Mudrunner is mekkort ugrott a folytatsra. SUrge 3 ha lesz sztem azzal is mr szmolni lehet. Most jn a Shipbreaker ami baromi jnak tnik.
W40k is tlk vrhat tbbnyire. Most vettem meg a Mordheimet ami kellemes csalds s mr vrom a Necromundt is.
Sokszor az ers B kategria tbbet r mint a gyengbb AAA cm.
Naughty dognl biztos lelkes fejlesztk vannak csak ott nincs korlt a pnznek,idnek. Mg egy kisebb csapat kreatv, kell egy kis tmogats s mr is ksz az jabb IP.
EA-nl 10vente,ha jn vmi jabb fordulat,nyits ms irnyba. SOnynl AAA jn cassualbl,meg hard core-bl, de ott is mind ugyanaz: tps,fps,family,kaland.
Microsoft meg...hagyjuk.
[7] Trishtan
Jun 26., Friday 10:41 #3
A Focus Home szeret kalandjtkokat kiadni. A Deck 13 15 vig szeretett kalandjtkokat csinlni. Hmmm.
[29] lacapaca
Jun 26., Friday 8:54 #2
Ritka gazdasgosan tudnak mkdni, ha a bevtelk kb. 30%-a nyeresg. Van let a cscs AAA-kon tl is.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
Jun 26., Friday 8:16 #1
Danke, alf22!
And since you asked: no. It's massive.