Valorant: jöhet konzolokra is?
Eddig 14 hozzászólás
ne5h
2020. June 05.
Friday 13:22


Alig indult útjára a Riot Games legújabb játéka, egyben a csapat első kompetitív FPS-e, a Valorant, a stúdió máris azon munkálkodik, hogy akár más platformokon is elérhetővé tegyék.

A Gamespotnak adott interjúban a Valorant vezető producere, Anna Donlan elmondta, hogy a Riot már dolgozik a játék konzolos prototípusán, hozzátette azonban, hogy ez még nem jelenti azt, hogy meg is fog valósulni.

A miértek kapcsán Donlan elmondta, hogy van egy bizonyos módja, ahogy a Valorantot játszani és tapasztalni kell és ezt tökéletesen kellene átültetni a konzolokra is. Amennyiben ez sikerül, akkor "minden bizonnyal" érkezni fog a konzolos átirat is, azt azonban még hozzátette, hogy ez sosem volt a fő szempontok között a fejlesztés során.

Jun 07., Sunday 12:28 #14
Hát, ha Riot rászán "némi" pénzt, akkor mehet. Csak ne legyen lehetőség PC-konzol cross-platfrom multiplayerre, mert a gamepadosoknak esélye se lesz a billentyűzet+egér kombóval szemben.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[3] Lackooo
Jun 07., Sunday 11:23 #13
Kell a rossebbnek.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[24] CeXzer
Jun 07., Sunday 7:41 #12
Szerencsére csak Ark, fortnite, csak konzolon. De nem mondom, hogy tuti soha nem települt Anticheat driver a gépemre, biztos igen, ahogy DRM is, ettől meg nem kell támogatnom az ilyen megoldást..
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[1] warden91
Jun 07., Sunday 3:39 #11
Válasz CeXzer (#10) üzenetére
Akkor nyugodtan kipróbálhatod ugyanis a PUBG, Apex, Ark, Fortnite, Siege stb játékok mind ugyan ilyen anti cheatet használnak.Gondolom valamelyikkel biztos játszottál már. Annyi volt a különbség hogy a riot megmondta hogy működik a többi fejlesztő meg hallgatott róla csak feltelepítette a userrel a háttérben.
Egyébként meg 2020 van 15 évesek törnek be telekommunikációs cégek szervereire, Chromeot használunk, ha be van dugva a net kábel kb egy átjáróház a gép úgy is.
[24] CeXzer
Jun 06., Saturday 20:12 #10
Engem mint írtam korábban is érdekelne (még a nagyon woke kinézet ellenére is), de nem próbáltam ki, mert olvasom, hogy gyakorlatilag rootkitet telepít anticheatként, az ilyet meg nem akarom támogatni még akkor sem ha igaz az égre-földre esküdözés, hogy nem csinál semmit, csak biztosítja, hogy boottól biztonságos a rendszer. Jól néznénk ki, minden játék saját rendszerrel töltődő anticheateket használna és ha fel van telepítve 5 játék, 5 ilyen futna a háttérben, mindegyik saját egyedi kis sebezhetőségekkel. Szal örülök, ha jön konzolra, mert a gépemre nem rakom fel elvből sem.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[6] SideKK
Jun 06., Saturday 11:38 #9
Számomra szintén full érdektelen, ez a Team Fortress, Fortnite, Overwatch, Counter Strike keverék...és ezzel mindent elmondtam a játékról.
i7 3770, 8 GB, GTX 1070, Corsair Obsidian 250D
[16] skiz0
Jun 05., Friday 17:07 #8
Válasz nonkeat (#2) üzenetére
szerintem is egy fos, játszottam vele, de... annyira egy Overwatch és CS mix, egy wannabe e-sport vergődés - ha nem pusholnák ennyire streamereknél, a kutyát nem érdekelne... (mondom ezt úgy, hogy CS-ben szerintem van egy párezer órám, meg OW-ben is pár száz.. )
PSN: mucsacso
[55] axl
Jun 05., Friday 17:01 #7
Válasz CeXzer (#3) üzenetére
Most ezt miért mondod? Én speciel imádtam a CS-ben varázsolni.
Minden játék szerepjáték
[26] Orichalcos
Jun 05., Friday 16:52 #6
Volt CS is konzolon, szóval inkább hagyjuk.

Amúgy is még PC-n is van hogy a célzás/lövés nehezen jön össze sokaknak (Nyilván nekem is), mi lenne itt konzolokon?
Gamertag: oriic
[33] Crockett
Jun 05., Friday 16:25 #5
Isten ments.
XboxLive: Dolumajo
[33] backstab
Jun 05., Friday 16:24 #4
Válasz nonkeat (#2) üzenetére
Engem már annyira idegesít a delayed respawn/spectate mód, hogy egyáltalán nem vagyok hajlandó ilyen játékokkal játszani. Engem nem érdekel, ha állandóan lelőnek, csak minél előbb kerüljek vissza a játékba. Nem akarom nézni, hogy mások hogyan játszanak, ÉN akarok játszani. Valószínűleg ebből eredeztethető a játék streamek iránti ellenérzésem is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[24] CeXzer
Jun 05., Friday 16:11 #3
Válasz nonkeat (#2) üzenetére
Mondjuk nekem nem ilyen emlékeim vannak a CS-ról
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[12] nonkeat
Jun 05., Friday 15:55 #2
PC-n olyan mint a CS. Kinézel a sarkon és már halott vagy, vársz a kör végéig. Leguggolsz a sarokban, halott vagy, vársz a kör végéig.
Varázsolsz, halott vagy, vársz a kör végéig.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[33] backstab
Jun 05., Friday 15:50 #1
Ha belegondolok, milyen volt az Xboxos Counter-Strike... inkább ne erőltessük.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1016 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

ps4 477 | [Összefoglaló] PlayStation 5 - Future of Gaming bemutató

A Sony egy hetes halasztással ugyan, de megtartotta a PlayStation 5-höz kapcsolódó első nagy horderejű prezentációját, mely a Future of Gaming szlogent kapta. A kicsivel több, mint egy órás bemutató alatt exkluzív bejelentésekből sem volt hiány és végre láthattuk az újgenerációs konzol kinézetét is.

53 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

6 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.

0 | Outriders: a világ veszélyei

Részletesebben bemutatkozott Enoch világa és a küldetések.

0 | Hyper Scape: futurisztikus lövöldözés

A Ubisoft is beszáll a battle royale műfajba.