Elcsúsztatták a PlayStation 5 bemutatót!
Eddig 292 hozzászólás
Gamer365
2020. June 01.
Monday 18:55


“Megosztottunk már néhány technikai specifikációt és bemutattuk az új DualSense kontrollert. De mit ér egy konzol játékok nélkül?”

Kezdi a friss blogbejegyzését Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke. A választ pedig mindannyian jól tudjuk. Ők is, hiszen bejelentették, hogy egy szimplán csak “The Future of Gaming” szlogennel futó műsorban hamarosan bemutatják az első PlayStation 5 játékokat! Kisebb és nagyobb stúdiók munkái egyaránt jelen lesznek a valamivel több mint egy órás anyagban. Jim Ryan végül hozátette:

“Ez is csak egy része a PlayStation 5 bemutatásának és biztosíthatok mindenki, hogy a jövő heti műsor után is még rengeteg minden vár arra, hogy megosszuk Veletek!”

A The Future of Gaming adás június 4-én várható, magyar idő szerint 22:00-kor. Mi ott leszünk és tudjuk, hogy Te is!

Na de milyen jövőt képzel el a PlayStation játékosoknak a Sony?


Erről két fontos információ hangzott el a mai napon. Az egyik arról szól, hogy július 13-at követően csak azokat a játékokat engedik át a belső ellenőrzésen, amelyek teljesen kompatibilisek a PlayStation 5 platformmal. Bár a dátum miatt nem egyértelmű, a forrás arról is beszámol, hogy ez a The Last of Us Part II-re és a Ghost of Tsushimára egyaránt igaz. Mindeközben a Sony tovább ellenőrzi egyenként a már megjelent PS4 játékokat, hogy azok gond nélkül használhatóak legyenek a következő hardveren.

A másik információ viszont talán ennél is fontosabb. Jim Ryan ugyanis a Gamesindustry újságírójának adott mai interjújában arról is beszélt, hogy a Microsoft által követett cross-gen stratégiát egyáltalán nem tartja követendő példának.

“Mindig azt mondtuk, hogy hiszünk a generációkban. Hiszünk abban, hogy a következő generációs konzolunk megalkotásának része, hogy olyan innovációi és hasznos újításai legyenek, amelyek az előző generációban nem voltak jelen. A mi nézőpontunk szerint pedig a legjobb, ha arra törekszünk, hogy ezeket az előnyöket minél inkább kihasználjuk.

Hiszünk a generációkban. Legyen szó akár a DualSense kontrollerről, a 3D hangzásról, vagy az SSD kihasználásának számos módjáról... úgy gondoljuk, hogy itt az ideje a PlayStation közösségnek valami újat, valami mást nyújtani. Valamit, amit csak PlayStation 5-ön élvezhetnek.”


A fenti sorokat erősíti Peter Delton, a Bluepoint Games elnöke is, aki a következő kommentárral együtt csicsergett a jövő heti bemutatóról:

“Annyira izgatott vagyok a jövőre gondolva. Itt az ideje előre nézni, kitolni a határokat és hátrahagyni a régi limitációkat!”

Update


“Úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a június 4-re tervezett PlayStation 5 műsort.

Megértjük, hogy a játékosok az egész világon izgatottan várják a PS5 játékok felfedését, de úgy érezzük nem ez a megfelelő időpont az ünneplésre. Hátrább lépünk egyet és hagyjuk hogy a fontosabb üzeneteket mindenki meghallja.”

Összesen: 292 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Jun 06., Saturday 18:17 #292
Válasz sQr (#291) üzenetére
Korrekt! 👍
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
moderator sQr
Jun 05., Friday 23:20 #291
Urak. Az elmúlt napokban belementem többször is olyan szituációkba, amit alapból simán szó nélkül hagyok. Olyan vehemenciával, amit inkább pozitív élménybeszámolókra tartogattam eddig. Csak azért mert bizonyos egyéb témákban nagyon igyekeztem, hogy ne mondjam el a véleményem - nem mentség, csak önreflekció. Éreztem, hogy feszültebb ezért a kommunikációm. Ezen mindenképpen változtatok. Abszolút nem hibáztatok senkit akárhogy csapódott le ez nála.

Minden platformon játszok, ezt jól tudjátok. Jelenleg PC-n pont nem, de van itt New Switch, Xbox One X, PS4 Pro, PSVR is. Nem éreztem elfogultnak magam soha. Régen csak egy gépet tudtam finanszírozni egyszerre és forgattam évente, hogy mindent saját kezűleg próbáljak ki. Az első “komolyabb” konzolom pont egy Xbox 360 volt. Az egyik nagy kimaradó meg egy PS Vita. Amikor pedig megszorultam, akkor a kettő közül az alap PS4-et adtam el, mert a Wii U-t imádtam. Most éppen megtehetem, hogy mind itt van. Mindet másért szeretem.

Preferenciáim attól lehetnek. Nem tudatosítottam magamban, de nem is tagadnám. Igen. Szerkesztő lettem. Lassan egy éve dolgozok itt a szabadidőmben. De ettől még szerintem sokkal álszentebb és egyszerűen üres gesztus lenne lassan 14 év itt töltött idő után azt mutatni görcsösen, hogy abszolút és megkérdőjelezhetetlenül pártatlan vagyok. Vannak sorozatok, amiket jobban szeretek. Stúdiók, akikben még nem csalódtam. Üzleti modellek, amik számomra szimpatikusabbak. Van véleményem. Nem hiszem, hogy ezt le kellene tagadnom attól, mert pár napja piros lett a nevem. Nem kérték tőlem a szerkesztőségben. Nem hiszem, hogy tudnám úgy csinálni. Na meg szerintem Ti sem erre vágytok.

Most pedig menjünk játszani. Ne olvassatok ennyit itt rólam feleslegesen. : ]
Twitter: sequeeer
Jun 05., Friday 14:09 #290
Válasz kiső (#287) üzenetére
Felreertes ne essek, nincs ezzel baj. Sot, mondok jobbat, hogy kb 90%, hogy nem fogok Xbox konzolt venni, ellenben PS5-el, ami kb 90%, hogy igen, mert a fo platformom a 360 utan a PC lett. Rolad is tudja mindenki, hogy zsigerbol utalod az MS termekeit/konzoljait, ezzel sincs amugy baj, biztos megvan ra az okod (azzal mar sokkal inkabb szokott baj lenni, amikor objektiven akarod bellaitani, hogy miert jobb a PS es miert gonosz a MS, stb).

sQr-t csipem is, tok jol ir es egyebkent is ugy erzem, hogy egy oldalt fujunk, de most meg is ugy ereztem, hogy ezt szova kell tennem, mert ugy probalt meg szerintem(!) a PS5 mellett es a X ellen velemenyt irni, mint ha objektivan tenne (sokadjara), de nem. Es mondom meg egyszer, ezzel amgy nincs alapvetoen baj.

nintendo fan: lattam en is tegnap es el is kezdtem ra valaszolni, de lattam, hogy torolte. Talan jobb is igy.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 05., Friday 12:39 #289
Válasz TUKOSZ (#286) üzenetére
Bazz csak tudod az a különbség hogy ő az admin a gameren nem én!

Kiso:nem az a gond, nem kell mindjárt kiforditani a dolgot.
(Sqr egyébként baromi jól ír) Tök evidens hogy ő is húz valamelyik platform felé, csak azt ne tegye ilyen látványosan. Az objektivitas látszatát egy minimálisan megprobalhatna magára erőltetni.En legalábbis ezt várnám el egy admintol.

Egyebkent fura mód törölte a válaszát amit Tommy angelonak írt...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[3] Lackooo
Jun 05., Friday 11:57 #288
Válasz TUKOSZ (#280) üzenetére
Hát az X1X-él is megúszták a 4K/60 kamuáradatot...
There's only room for one Boss... and one Snake...
[36] kiső
Jun 05., Friday 8:21 #287
Válasz TUKOSZ (#286) üzenetére
sQr már többször leírta, feleslegesen, hogy ő játszik minden platformon, még pc-n is, és mindegyiket kedveli valamiért. A PS-t, többek között, a Sony exekért. Plusz, ha megjelenik egy cikk a PS5-ről, és a kommentekben valaki félreérti, azt kijavítja.
N, pc hardver hír nincs mostanában. Az Ms bemutatta a gépét. A PS5 még lutri, ezért is van több cikk is róla, aminek nagy része találgatás.
Igazából az sem értem, miért baj az, ha valaki elfogult. Szerintem itt, és mindenhol, mindegyik szerkesztőnek van olyan gépe és terméke, amit jobban kedvel a másiknál. Hol itt aprobléma? Gondolom ott, ha a valakivel nem egyezik az ízlése, mit itt is.
[1] TUKOSZ
Jun 05., Friday 7:56 #286
Válasz kiső (#285) üzenetére
Azért őket olvasni az elfogultságról több mint megmosolyogtató......
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[36] kiső
Jun 05., Friday 6:46 #285
Válasz nintendo fan (#284) üzenetére
Szerintem szavazzuk ki. Egy szerkesztőnek nem lehetnek érzései. Egy érzelemmentes robotnak kell lennie mindegyiknek, hiszen van közülük aki a Nintendo-t kedveli, van aki a pécét, és van aki szereti a One-t is. Tűrhetetlen!
Jun 04., Thursday 22:30 #284
Válasz sQr (#282) üzenetére
Azt se hagyd ki hogy a Ghost of Tsushimara is azt mondta hogy egy Assassin's Creed japán környezetben. Mekkora szemét az ilyen mi? 😏

Tommy Angelo:tok egyértelműen látszik hogy elfogult... Persze nem ez az első ilyen komment már tőle..
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 04., Thursday 22:02 #283
Válasz sQr (#282) üzenetére
elfogultságot érzek a szavaidból...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
moderator sQr
Jun 04., Thursday 15:27 #282
Válasz Lackooo (#279) üzenetére
Apróságok:

Az úriember nem dolgozott PS5 devkittel és nem látta még azt a hardvert.
Jelenleg Series X exkluzívon dolgoznak.
Pont arról beszél hosszasan az interjúban, hogy el kellene engedni a régi gépeket - nagyjából szembemegy a Microsoft filozófiával.

De semmi baj. Mókás dolog ilyen forrásokból dolgozni. : ]

Egyébként maximálisan igaza van. Az ugrásszerű grafikai fejlődés és a framerate / felbontás megduplázása nem fog párhuzamosan működni. A fejlesztő majd eldönti, hogy melyiket preferálja.
Twitter: sequeeer
[51] Dude
Jun 04., Thursday 14:14 #281
Válasz TUKOSZ (#280) üzenetére
Nincs olyan hardver, amit ne lehetne kiakasztani. Ha 2x ilyen erősek lennének a gépek, akkor is el lehetne tolni a mérleget a látvány felé, hogy 30fps legyen a cél.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[1] TUKOSZ
Jun 04., Thursday 14:08 #280
Válasz Lackooo (#279) üzenetére
Spencer bácsi is fog vakarózni, amikor majd számonkérik rajta a nyóckát, meg raytracinges 120 fps-t
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[3] Lackooo
Jun 04., Thursday 8:14 #279
KATT!

Szerintem a Sony most kaparja össze az fps-eket.
There's only room for one Boss... and one Snake...
Jun 03., Wednesday 23:22 #278
Válasz zsozsa (#275) üzenetére
Köszi, baromi jó és tanulságos volt egy belsős szakmai véleményét hallani.
Akik égbe lövik az elvarasaikat az Ue5 demót látva a nextgen kapcsán azok nagyot fognak csalódni... Legyen szó itt akár a ps5-rol vagy a Series x-rol.

Ezt a vidit úgy megnezetnem azért az ign.hu-s arcokkal szerikkel is mert ott nagyon nagy a hozsanna és az ajuldozas a ps5 és az Ue5 miatt...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 03., Wednesday 23:03 #277
Válasz zsozsa (#275) üzenetére
Koszi, ez jo volt!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[1] TUKOSZ
Jun 03., Wednesday 20:45 #276
Válasz zsozsa (#275) üzenetére
Végignéztem, nagyon tanúságos
The Last Of Us 2 < Power Your Dreams>
[48] zsozsa
Jun 03., Wednesday 15:17 #275
Kicsit offolnám az amcsi történéseket.

Érdemes megnézni a legutóbbi Otherworld-ös videót (nem Zoly miatt), Phelan, aki fejlesztő beszél az Unreal 5-ös bemutatóról. Érdekes, hogy mit várhatunk és mikor.

KATT!

Azért ide tettem, mert ugye Ps5-ön ment a bemutató.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[1] Rehynn22
Jun 02., Tuesday 22:23 #274
Válasz grosy (#271) üzenetére
For the record: nem provokációnak vettem.
Jun 02., Tuesday 21:43 #273
Jun 02., Tuesday 20:59 #272
Válasz grosy (#271) üzenetére
Done!
"This is our time to medicate..."
[15] grosy
Jun 02., Tuesday 20:57 #271
Válasz mcmacko (#270) üzenetére
Köszi Mackó
Kérlek töröld a #263-as kommentemet is, mert sokan félreértik és csap provokációnak veszik.
Jun 02., Tuesday 20:53 #270
Srácok, személyeskedés off, nyugodalmas percekben nyomás át a Klári cikkéhez bókolni a művésznőnek, mert szomorú, hogy alig érdeklődtök a mű iránt!

(a személyeskedést tényleg ne folytassuk)
"This is our time to medicate..."
[1] Rehynn22
Jun 02., Tuesday 17:04 #269
amikor egy bekábítószerezett afroamerikai férfi hamis pénzzel próbált fizetni, majd a rá hívott rendőr intézkedés közben "megöli
amikor egy bekábítószerezett afroamerikai férfi hamis pénzzel próbált fizetni, majd a rá hívott rendőr intézkedés közben "megöli
amikor egy bekábítószerezett afroamerikai férfi hamis pénzzel próbált fizetni, majd a rá hívott rendőr intézkedés közben "megöli
amikor egy bekábítószerezett afroamerikai férfi hamis pénzzel próbált fizetni, majd a rá hívott rendőr intézkedés közben "megöli
[7] Doberman
Jun 02., Tuesday 16:56 #268
Nem olvasom vissza az összes kommentet pedig elkezdtem. Ha már esetleg volt hasonló vélemény, pls ignore.

Szerintem:

Nem a legszerencsésebb bemutatni, a PS5-re is érkező The Outriders-t. , ami egy Looter Shooter. Ez a kifejezés nem csengene túl jól egy bemutatón se (Trump idevágó idézete, direkt nem írom be). Vagy ahogy az se, ha tegyük fel valami zombi túlélős/irtós játékban prezentálnák a Horda mód ledarálást. Rossz lenne a fény, meg mély az a víz amibe beleeveznek.

Egyéb szubjektív gondolatok: igazából nincs nagyon mit bemutatni. Hacsak nem kezdett el valami űber részleg fejleszteni a cél hardware-re 2-3 ével ezelőtt. UE5 demo szinten kevés dolog lehet. Sokkal inkább valamilyen felhúzott dolgokat tudnának mutogatni, ami nem kicsit lenne talán csalódáskeltő. Illetve az ingame-nek hazudott CGI hegyek, de ott már egyszer megégették magukat, ahogy nem olyan rég az MS is.

A jelentősen megváltozott környezeti feltételek mellett érdemes az eredeti koncepciót megváltoztatni.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[18] Plasma
Jun 02., Tuesday 16:40 #267
Válasz grosy (#266) üzenetére
Még akkor sem, ha a feketéket egy másik kisebbségi csoporttal helyettesíted? Ez az ügy egy globális problémára világít rá, legalábbis szerintem.
[15] grosy
Jun 02., Tuesday 16:34 #266
Válasz soliduss (#264) üzenetére
Te miről beszélsz? Én arra céloztam a példával, hogy a média hatására MA olyan problémát is magunkénak érzünk, ami nem miénk.
[27] Sunfi3lds
Jun 02., Tuesday 16:34 #265
Válasz soliduss (#264) üzenetére
btw ezt felhozni egy videojatekos oldalon is eszetlen baromsag, plane h a ketto ugynek zero osszefuggese van.....
Sic Parvis Magna
[48] soliduss
Jun 02., Tuesday 16:27 #264
grosy ne.... ne kezd már megint. Ne keverd ide szegény Bencét..... és ne moss össze 1 esetet egy több 200-300 éves problémával-
[27] Sunfi3lds
Jun 02., Tuesday 16:25 #263
Te jo eg mi ment itt, ha esetleg paran a gamer-es agysebeszekbol kovetnenek Insta-n Face-en akarmin gyk BARMILYEN termeket eloallito nemzetkozi ceget, akkor tudnatok h a Black Lives Matter szlogen koszon vissza kb, mindenkinek a recent post-jai kozt.
Pont tegnap rohogtem fel amikor az SRAM MTB valtokat (is) eloallito cegtol jott a BLM poszt.

Ezek utan gondolom a Sony-tol annyira nem meglepo lepes, h szolidararitast vallal nem igaz ?
Sic Parvis Magna
[29] lacapaca
Jun 02., Tuesday 15:30 #262
Válasz sQr (#254) üzenetére
Mint ahogy most sokan megszólítva érzik magukat anélkül is, hogy rajtuk térdepeltek volna.
Sajnos nem vagyok gondolat olvasó, de attól még hogy külön nem nevezted meg õket, még õk is ott vannak, így õk is a párhuzam részei lettek. Nem az egész csoportot azonosítottam velük, de ha te ezt a csoportot leképezted az ittenivel, akkor azoknak itt is meg kellett lenniük a megfelelõiknek. Innentõl meg mindenki azt gondol amit akar.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[11] Ákos23
Jun 02., Tuesday 15:19 #261
Hong konban 1 éve nyomják kisebb szünetekkel szóval hajrá USA
[25] Hwopapa
Jun 02., Tuesday 15:17 #260
Válasz Matild (#257) üzenetére
Ne legyél már ilyen naív. Az emberek jóérzésére rá kell játszani, különben jönne a "lelketlen g3c1 multi, fujnemveszem"-bojkott nagyjából mindenkitől
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[24] maccc
Jun 02., Tuesday 15:15 #259
Válasz Hwopapa (#251) üzenetére
Nice, öröm ezt hallani.
Több mint 6000 letartóztatást követően reméltem is, hogy lassan halványulni fog a fosztogatási hangulat.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[51] Dude
Jun 02., Tuesday 15:05 #258
Válasz Matild (#257) üzenetére
Ez sajnos így működik. Jól jönnek ki PR-ban a szöveggel, ami végül pénzben csapódik le. Ez ilyen.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[31] Matild
Jun 02., Tuesday 15:03 #257
Válasz Dude (#256) üzenetére
Én nem lepődtem meg semmin. Nyilván az USA a nagy piac. És nyilván mindez csak üzlet. Pont ezért nem kell ez az alibi szöveg, amit nyilatkoztak. Csúsztassák akkora, amikor jónak érzik, ennyi. Nem kell a bullshit.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[51] Dude
Jun 02., Tuesday 14:59 #256
Válasz Matild (#255) üzenetére
Ez egy multicég a legfontosabb termékével kapcsolatban. Ráadásul talán a legnagyobb piacukon nem kapnának elég figyelmet a jelenlegi történések miatt.
Nem értelek titeket mi a meglepődés oka. Mind a csúszást, mind a kommunikációt tekintve.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[31] Matild
Jun 02., Tuesday 14:55 #255
Biztos akkor is lemondták volna, ha pl. Chilében vagy itthon történt volna ilyesmi.
Minden nap hallani szörnyűséget a világ bármely tájáról, amikre valahogy telibe tojnak, de ha az USA-ban a szokásos tüntetések zajlanak, akkor a fontosabb üzenetet meg kell hallani. Persze. Kétszínű banda.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
moderator sQr
Jun 02., Tuesday 14:43 #254
Válasz lacapaca (#252) üzenetére
Inkább csak elbeszélünk egymás mellett. Te megszólítva érezted magad valamiért úgy is, hogy nem voltál része annak a csoportnak akiknek a hozzászólásai alapján vontam ezt a párhuzamot. Aztán olyan résztvevőit neveztél meg az utcán lévő csoportnak, akikről én nem beszéltem - majd ezzel azonosítottad ismét az egész csoportot, ami csak igazolja az eredeti problémát.

Őszintén? Lényegtelen. Nem a világ nagy megfejtése volt. Nem egy támadhatatlan hipotézis. Nem 1:1-ben megfeleltetés. Egyszerűen csak egy problémára igyekeztem felhívni a figyelmet az oldal témájához releváns módon.
Twitter: sequeeer
[29] lacapaca
Jun 02., Tuesday 14:18 #253
Vagyis úgy a pontosabb, hogy abban az 1-2 órában nem írtam ide semmit.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[29] lacapaca
Jun 02., Tuesday 14:14 #252
Válasz sQr (#244) üzenetére
Hová helyeztem volna magam? Az addigi kommentekbõl szürted le amit írtál, én meg addig egy darab betüt nem írtam ide.
"Kicsiben nagyon szépen leképeztük egy-két óra alatt, milyen összetételü a tömeg is az utcákon"
Ennek a tömegnek most õk is a részei. Vagy tök másról beszélünk?
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[25] Hwopapa
Jun 02., Tuesday 14:10 #251
Mielőtt folytatódik az értelmetlen egymás ekézése, itt egy kis vicces adalék hogy mi megy nálunk : KATT!

Ma is voltak zavargások, de már lanyhad a kedv, mennek vissza a lootolók szép lassan a böribe/környező államokba, ahonnan jöttek.

Szvsz két hét és újra nekifut a Sanyi.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[5] Invisible
Jun 02., Tuesday 14:04 #250
Válasz nonkeat (#249) üzenetére
Elpoénkodva a dolgot a 2020-as gaming helyzet:
Microsoft első next-gen megmozdulása felejtős!
Nintendo-nál már csak remasrerekből válogathatsz, következő generáció meg nagyon nem aktuális!!
Sony elhalasztja a next-gen reveal-t!!!

Minden bizodalmunk benned van SEGA!!!!😁😁
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[12] nonkeat
Jun 02., Tuesday 13:43 #249
Majd a Sega holnap...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Jun 02., Tuesday 13:40 #248
Válasz sQr (#247) üzenetére
Wow, tehát az elfogultság ki lett belőle váltva?
A másik: ezek szerint nem veszek PS5-öt? És ezt tőled kell megtudnom?
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
moderator sQr
Jun 02., Tuesday 13:35 #247
Válasz theSickness (#245) üzenetére
Nekem az első kommentem volt a témához. Neked ezt 6 előzte meg. Vissza lehet olvasni, hogy ezek milyen tartalmúak voltak. Talán segít megérteni, hogy miért Te voltál az első aki felháborodott.

A visszakérdezés így eléggé erejét veszti.
Twitter: sequeeer
[1] Johann
Jun 02., Tuesday 13:28 #246
Fontosabb üzenetek, aha, ezeket is elérte a moslékkampány...
Simax - Jackal - Johann
Jun 02., Tuesday 13:21 #245
Válasz sQr (#244) üzenetére
És a te saját besorolásod mennyi szerepet játszott az elmélet kidolgozásában?
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
moderator sQr
Jun 02., Tuesday 13:19 #244
Válasz lacapaca (#238) üzenetére
Nem látom, hogy én írtam volna fosztogatókról, rablókról és gyújtogatókról. A párhuzamot a két csoport összetételére vonatkozóan vontam, kihegyezve arra, hogy mennyire nem homogén, és hogy nem feltétlenül azok a leghangosabbak, akik személyesen érintettek a témában. Te elhelyezted ebben a felvázolt párhuzamban a kommentelőket és magadat valahová, amin felháborodtál. Pontosan mekkora szerepet játszik a sértettségedben az, hogy Te hová soroltad magad?
Twitter: sequeeer
[11] Ákos23
Jun 02., Tuesday 13:16 #243
Válasz lacapaca (#242) üzenetére
Szerintem azt mindenki vágja, h Amerika miatt van max abban nem értünk egyet, h ez miatt kellett e törölni ez meg úgyis egyéni hozzáallas kérdése. Mondjuk pont ma futottam bele egy magyar cikkbe és ahogy fogalmaznak ezzel a helyzettel kapcsolatban, én börtönbe küldeném az újságírót
Összesen: 292 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Friss hírek

4 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

85 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.