Eternal Hope: bejelentő trailer
Eddig 0 hozzászólás
Gamer365
2020. May 27.
Wednesday 15:55


A brazil Doublehit Games eddig leginkább a mobiljátékok piacán próbálta megvetni a lábát, egy ideje azonban dédelgetik apró logikai platformjátékukat is. Az Eternal Hope prezentációját a készítők saját bevallása szerint a Studio Ghibli inspirálta, bár a low-poly modellek és a sziluettek játéka nekünk többször a Limbo-t juttatta inkább eszünkbe. Gabriel Oliveira rendező szerint ez nem is csupán egy videojáték, hanem egy érzelmes gondolatébresztő szerelemről, veszteségről és arról, hogyan léphet tovább az ember.

Az Eternal Hope az ígéretek szerint 2020 augusztus 6-án érkezik PC (Steam)-re. Valamikor az év végén ezt követi az Xbox One változat is.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

xbox1 3 | Xbox: nekik a jövő Te magad vagy!

Phil Spencer előszava a jövő heti nagy bemutatóhoz.

7 | [M365] Uncharted és Just Cause

Pozitív hírek mindkét adaptáció háza tájáról.

0 | Bandai Namco: Fun Live bejelentés

Többek között: Captain Tsubasa. Project CARS 3. Scarlet Nexus.

ps4 57 | PlayStation 5: legyen inkább 10 millió

A Sony duplájára növelte a tervezett nyitómennyiséget.

pc,xbox1,ps4 3 | eFootball PES 2021: egy új generáció

Unreal motorra költözik a széria. Frissítés képében érkezik a szezon.