Sherlock Holmes: Chapter One bejelentés
Eddig 3 hozzászólás
Gamer365
2020. May 25.
Monday 17:30


A Frogwares bejelentette a Sherlock Holmes sorozat következő epizódját, ami egy nyílt világú, történetközpontú detektív thriller. Főszereplőnk itt még csak 21 éves és egy egészen személyes ügy csábítja a XIX. századi egzotikus, mediterrán szigetre: édesanyja halála. Odafent nézhető az első mozgókép, lássuk mit tudunk meg ezen kívül!

+ Ki volt az ember, mielőtt legendává vált? Itt csupán Sherlock. Az arrogáns, naív és önfejű fiatal, akit még soha nem láthattunk ebben a formában. Azt pedig, hogy milyen emberré válik, nem az dönti el, hogy mennyire képes belátni a hazugságok mögé. Hanem ha tudja mikor jobb nem hozni felszínre az igazságot.

+ Globális nyomozás, ami a teljes városra kiterjed, vagy akár az egész szigeten zajlik. A következő nyom pedig jöhet egy pletykából, egy elkapott beszélgetésből vagy egy eldobott sörösüvegből is. Mindezt korrupt politikusok és alvilági üzletek hálójában.

+ Egy másik John. A legjobb barátod. Az egyetlen hű társad, még John Watson előtt. De ki is volt ő valójában? Talán csak egy képzelgés?

A Sherlock Holmes: Chapter One valamikor 2021-ben várható PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és PC (Steam/Epic Game Store/GOG) platformokra.

May 25., Monday 23:49 #3
Hűbanyek!
"This is our time to medicate..."
[31] Matild
May 25., Monday 19:44 #2
KATT!
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[22] Hendrix
May 25., Monday 19:36 #1
Várom. Az előzőket is nagyon szerettem
Bár nekem valahogy jobban átjönne egy angliai helyszín.
Na de sebaj.
¯\_(ツ)_/¯
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

3 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

9 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelentés

A Spiders Studio legújabb projektre. A következő generációra.