Apex Legends: farkaslesen
Eddig 3 hozzszls
ne5h
2020. May 13.
Wednesday 07:57


A Respawn a hagyomnyoknak megfelelen az Apex Legends aktulis szezonjnak indulsra idztette a legjabb legenda, Loba rszletes bemutatst, valamint a Fortune's Favor rajtjval az j Battle Pass tartalmt is flfedtk.

A fenti bemutatn a gyerekkori traumt felhasznl tolvaj kpessgeit tekinthetitek meg, a lenti vide pedig az j brlet knlatt rszletezi. Az Apex Legends tdik szezonja, a Fortune's Favor mr elindult, benne az jdonsgnak szmt The Broken Ghost questtel s Hunt jtkmddal.


[11] Vladi
May 13., Wednesday 12:20 #3
Vlasz soliduss (#1) zenetre
De ht ez termszetes, hogy a Battle pass ajndkait a szintlpseknl unlockolod, ez ms F2P jtkoknl is gy mkdik, legalbbis, amiket n prbltam (Fortnite, The Cycle).
www.fumax.hu https://www.youtube.com/channel/UCDYJEhZkW6cfstiLBNEGTEw
May 13., Wednesday 10:27 #2
Vlasz soliduss (#1) zenetre
Nem vletlen, hogy a Battle Pass-ok bemutatsnl sosem mutatjk/mondjk, hogy az j karaktert is megkapod, mivel a 2 dolog nem fgg ssze. Az j karaktert akkor is meg tudod szerezni, ha a Battle Pass-ra nem kltesz s
A] felhalmoztl kell tokent a karakter megnyitshoz
B] kln megveszed a karaktert coinbl, amit valdi pnzrt veszel.

Az j karakterek megnyitsa a jtk megjelense ta ezt a mechanikt kveti (akkor mg Battle Pass-ok sem voltak), nem valszn, hogy ezt brmelyik szezonnal is megvltoztatjk. Hogy ez j vagy rossz megolds-e, az nyilvn zls krdse.

Egybknt minden Battle Pass tartalmt meg tudod nzni a jtkban, mieltt megvennd, gy pontosan meg lehet tudni, mit kapsz, ha befizetsz a brletre.
I am such a B.A.
[48] soliduss
May 13., Wednesday 10:07 #1
letemben most elszr fizettem el F2P gameben battle pass-ban.... s erre most kell szembeslnm, hogy az j karaktert nem is kapom meg?? Ht kapja be az EA az sszes hermet. Jtszak tbbet, hogy az adagolt pontokbl nyissam meg.... ki van ez tallva a j des......

Ha valaki gondolkodik a Battle pass-on akkor erre figyeljen.