Valorant: zárt béta svédcsavarral
Eddig 8 hozzászólás
mcmacko
2020. March 30.
Monday 20:05


Játszható lesz Európában is zárt béta formájában a Riot-féle új 5v5 Shooter, a Valorant, mégpedig április hetedikétől. De van egy kis csavar a rendszerben. A népszerűnek és mechanikáit tekintve nagyszerűnek ígérkező lövöldéhez kell először egy Riot fiókot kreálni, mégpedig ITT!. Aztán jöhet a Twitch accunk és a Riot fiókunk összelinkelése ITT!. Végül specifikus időben Twitch közvetítéseket kell nézned ahhoz a régiódban, hogy elkaphasd a zárt béta lehetőségét.

Egy kicsit túl van ez csavarva, pláne azok számára akik nem a Twitchen élnek, vagy nem a játék "közvetíthető" mivolta mellett érdeklődnek a Valorant iránt. Ti belevágtok egy kis előjáték végett a fenti mizériába?

[48] soliduss
Mar 31., Tuesday 17:41 #8
Válasz warden91 (#6) üzenetére
overwatchban is tele van csalókkal. Aimhack stb... múltkor volt balhé ,hogy valaki élőben stremelte ahol tolta. Kapott egy szép bannt.
[26] Orichalcos
Mar 31., Tuesday 14:10 #7
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Legends of Runatera bétába is így lehetett bekerülni, ez nem újdonság a Riotnak sem.
Gamertag: oriic
[1] warden91
Mar 31., Tuesday 13:34 #6
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Mindent be, lehet ha van rá pénz. A netcode ot a fighter game-k ből veszik át. (Riot nak is készül a saját fighter game-je). És azt is láthattuk, hogy vannak online játékok ami szinte csaló mentesek, WoW, LoL, WoT, Overwatch, Siege (bár a Siege esete már lehet változott) csak a fejlesztőn múlik, mennyire akarja tisztán tartani a játékát.
[48] soliduss
Mar 31., Tuesday 13:06 #5
"nem csúszó hitboxok, tökéletes netcode és számomra ami a legfontosabb normális anti cheat"

Hát persze... örök életet? Vírus ellenszert nem igérnek?

Ilyet egy online játékban szerintem nem lehet betartani.
[1] warden91
Mar 31., Tuesday 12:38 #4
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Ez nem teljesen igaz, bár a fejlesztők is elismerték, hogy egy counter strike típúsú lövöldét akarnak alapul, megkeverve minimális spellekel. De melette olyan dolgokat ígérnek, hogy nem csúszó hitboxok, tökéletes netcode és számomra ami a legfontosabb normális anti cheat. Van is erre igény pc-sek körében, hogy legyen egy normális competetive shooter, mert a cs go régóta játszhatatlan szinten van.
[48] soliduss
Mar 31., Tuesday 12:26 #3
Egy hatalmas copy paste ez a játék eddig. Ha nem a Riot tolná kúrvára nem érdekelne senkit-
[1] warden91
Mar 31., Tuesday 12:10 #2
Ez sajnos PC-n már egy régi dolog. Twitch egy marketing platform. Ez még így is jobb, mint amikor a Hearthstone beta kulcsok 600-1000$-ért mentek shady cd key áruló oldalakon.
Mar 31., Tuesday 12:01 #1
Ez elég izzadósan hangzik. Értem, hogy kapásból kis influenszer hátszelet akarnak a játéknak, csak ez így, ebben a formában kissé gusztustalan és átlátszó.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)