Final Fantasy VII Remake: itt a demo!
Eddig 42 hozzszls
Gamer365
2020. March 02.
Monday 09:15


Br korbban tbbszr is voltak erre utal jelek, most egszen vratlanul feltnt a PSN knlatban a Final Fantasy VII Remake prbavltozata. A Demo a Mako Reaktorban jtszd bombs misszival enged betekintst a kalandokba. A fejlesztk felhvtk a figyelmet arra, hogy a vgleges vltozatban eltrhetnek majd mg bizonyos elemek s hogy az elrehaladsunk nem lehet majd a teljes verziba tovbbvinni. Akinek esetleg nincs lehetsge futni egy krt a prbaverzival, annak a fenti PlayStation Access vide knl nmi vigaszt.

Magyar PlayStation Store | 7.59 GB

A Final Fantasy VII Remake 2020. prilis 10-n rkezik, egy v exkluzivitssal kizrlag PlayStation 4 platformra.

[5] Invisible
Mar 03., Tuesday 10:50 #42
Vlasz Gerg (#39) zenetre
Nem tudom, nekem pl tk egyrtelm a harc. Igazbl a demban kt stlus kzl vlaszthatsz a hromszg lenyomsval. A ngyzettel pedig kivitelezed a tmadst. Krrel kitrni lehet, az R1 a vdekezs. Amikor a tmadsaid ltal az leterd alatti csk bizonyos szintig feltltdtt, akkor tudsz az x lenyomsa utn pedig vlaszthatsz, hogy egy -egy kpessget, varzslatot, vagy trgyat pattintasz el. Ja s az R3 a lock on az ellenflen. Kb ennyi. Amikor meg mr kt karakterrel operlsz, akkor rdemes akkor vltogatni, ha az egyik szorult helyzetbe kerl, vagy ha ppen valamelyik karakternek feltltdtt az ATB cskja s el akrsz valamit stni.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[3] Lacek92
Mar 03., Tuesday 9:43 #41
gy tnik, ez a remake is ugyangy a harcrendszer miatt nem fog tetsznei nekem, mint az eredeti (meg a VIII, a XII, a XV, meg mg egy csom ms JRPG - az FF sorozatbl egyedl a X jn be ilyen szempontbl). Se nem taktikus, se nem akci, se sz, se gyessg nem kell hozz, totl kosz az egsz, egyltaln nem szrakoztat.
[40] Rewmac
Mar 03., Tuesday 7:37 #40
rlk, hogy anno kigtem a kritikus szemmel mindent figyelek egy jtkban veimbl. rlk, hogy sszkpet nzem manapsg mr, ami nlam kt elembl ll ssze. Az egyik nagyon furcsa "szrakoztat-e" illetve tetszik-e Nekem j lesz ez.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[7] Gerg
Mar 03., Tuesday 6:25 #39
n is vgignyomtam, megerstett abban, hogy nem mondom vissza az elrendelsem. Nagyon brutl a hangulat, a zenk jradolgozsa eddig nagyon ott van, a harc egyenlre furcsa-kaotikus, de a vgre belejttem. Nagyon j lesz ltni a rgi helyszneket, ellenfeleket, kardokat megjult valjban.
Emlkszem, mikor az eredeti megjelent, akkor is a harc volt, amit nem rtettem, hogyan mkdik, aztn 1 hnapra flre is raktam. Aztn jra elvettem, s egy mai napig tart szerelem lett belle.
A demo vgigjtszsa utn elindtottam a rgi FF7-et, s az j harcrendszere sokkal prgsebb, a jtkmenet sokkal dinamikusabb lett, ami szerintem nagyon j.
Nagyon vrom mr az prilis vgt.
"Ha kicsi a tt, a kedvem stt!"
[10] Zargul
Mar 02., Monday 23:49 #38
Mivel n mindig is inkbb a Chrono Cross/Trigger vonalon mozogtam igy mr semmi kapactsom nem volt ms jrpg-re. Persze kiprobltam az vek alatt az FF 3at s a 7et, a Tales of Phantasiat s a Breath of Fire4et (csak hogy a lnyegesebbeket mondjam) de ez utbbin kivl egyik sem tudott megragadni nlam tartsabban. Fleg a random harc miatt de inkbb idm nem volt r, iszony idt emsztenek fel ezek a cuccok. De ez a demo rvitt hogy esetleg megvegyem majd a teljeset s igy minden vicc uj lesz. Kirly hangulat, jl nz ki, jszer lmny a harc (br elgg Triggeres nekem), nincs random harc (ugye ez igy is marad?). Szerintem sok uj embert fog majd bevonzani igy az alapsztori is sokaknak uj lesz.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[15] Joel1970
Mar 02., Monday 23:33 #37
Vgigjtszottam.Brutl j.
TENYSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[73] zaz
Mar 02., Monday 22:10 #36
Hangulat 10 pont,harc j,de mg lehetne csiszolni rajta.
J lesz ez!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Mar 02., Monday 22:05 #35
Vlasz Tom (#32) zenetre
Az utbbi pr vben kezdett valamennyire rdekelni/megfogni a jrpg, mint mfaj, szval nlam ez simn magyarzat arra, mirt maradtak ki klasszikusok. Ms is jrhat hasonl cipben.
I am such a B.A.
[26] Tom
Mar 02., Monday 21:48 #34
Vlasz sQr (#33) zenetre
Ja nem bntsbl rtam. Nekem is biztos van olyan, amit nem jtszottam s msnak kihagyhatatlan volt. Mondjuk tk fura, hogy mg a stratgiai jtkok alapjait is vgigvittem anno, pedig nem a kedvenc mfajom s manapsg mr nem is jtszom stratgit. Mondjuk pedig anno a Settlers 2, Warcraft 1,2, C&C nagy kedvencem volt.
Taln a kalandjtkoknl van olyan, amit csak kiprbltam, de nem vittem vgig. Maniac Mansion kimaradt, de a Day of the Tentaclet brtam nagyon.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[33] sQr
Mar 02., Monday 21:25 #33
Vlasz Tom (#32) zenetre
Mindenre sajnos senkinek nincs ideje, fleg egy olyan mfajban ahol nem ritka a 100 rs jtkid. szintn szlva a JRPG nekem nem is igazn elsdleges mfajom, de mindig vannak kivtelek. : ]

Az is hozztartozik a dologhoz, hogy bizonyos jtkok abszolt nem regednek jl ha szz kzzel nyl hozz az ember. : /

[ van mindenki szgyenlistjn szerintem olyan cm, amin egy rajong megrknydne. n elg hossz listt tudnk sorolni ]
Twitter: sequeeer
[26] Tom
Mar 02., Monday 21:13 #32
Vlasz sQr (#31) zenetre
Azrt az fura. Ok, hogy a mai fiatalok nem jtszottk anno, hiszen mgis csak 23 ve jelent meg. De feltteleztem, hogy akit kicsit is rdekel a jrpg stlus azrt a nagygykat utlag ptolja, mint FF7, Grandia 2, Crono Cross, Tales of Vasperia, hogy csak prat emltsek. Ezek azrt elg alapok a zsnerben.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[33] sQr
Mar 02., Monday 20:11 #31
Vlasz Tom (#29) zenetre
n mondjuk nem jtszottam az eredetivel, szval n nem ismerem a sztorit nem hogy oda-vissza, de cseppet sem. Valsznleg nem n vagyok az egyetlen. Szerkesztsgben is akad mg hozzm hasonl szentsgtr.

n pont most rtem a demo vgre normlon s abszolt szerelem van. A harc az, ami valban furcsa gy, hogy a kt szk kztt egyenslyoz. Megltom, hogy hossz tvon kpes lesz-e tartani magt. De a hangulat, a kinzet, a szrnyen j zene, a karakterek s mg ez a villansnyi trtnet is mind vinne tovbb.
Twitter: sequeeer
[36] kis
Mar 02., Monday 19:58 #30
Vlasz Tom (#29) zenetre
Lehet tudunk majd grasszlni a vrosban, nem tudom. A demo az eredetivel szinte megegyezik, ami nem baj. Okosabbak lesznk nemsokra.
[26] Tom
Mar 02., Monday 19:48 #29
Vlasz kis (#28) zenetre
Abban remnykedem, hogy Midgard azrt bejrhat lesz valamennyire nem linerisan is. Valahogy csak kitoljk a jtkmenetet, mert az eredetiben knyelmes 7 ra volt kijutni Midgardbl. Azrt remlem a lineris sztorin kvl, amit mr amgy is ismernk oda vissza, azrt nem csak alibi side mission-zs lesz, mert akkor bitang nagy csalds is lehet ez a remek hangulat s grafika ellenre. Meg a FF15 esete nem ppen sztnz az els napos vtelre. Azt az tbaszst nagyon megjegyeztem a squaretl. Ha itt is az lesz, akkor tbbet ezektl nem veszek semmit.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[36] kis
Mar 02., Monday 19:41 #28
Vlasz Tom (#27) zenetre
Midgar utn lesz "nem lineris", az meg gy nz ki nem most lesz,sajnos.
[26] Tom
Mar 02., Monday 18:17 #27
Nem akartam megjelenskor megvenni, de ez a demo meggyztt. A hangulat s a grafika nagyon llat lett. A harcrendszer is egsz j lett, br a karaktereknek lehetne nagyobb mobilitsa s reszponzvabb irnytsuk, mert gy olyan furn sutcskk s ha mr real time ilyen grafikval, akkor lehetne kicsit dmc-s vezrlse vagy valami hasonl. Mondjuk ha a vdekezs s a kitrs kicsit jobban reaglna mr elg lenne. Mondjuk a hangulaton s grafikn kvl sok nincsen benne. A demo alapjn semmiben sem mutat tbbet egy FF13-nl. Remlem nem lesz teljesen lineris. s, ha nem lesz, akkor remlem nem csak idhz mellkkldik lesznek nyitottabbak. Kicsit azrt tartok tle. Az FF15 utn kicsit bergtam a square-re. Remlem ez jobb lesz.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Mar 02., Monday 17:33 #26
Elkpeszt hangulatbomba! Ahogy Aeris stl Midgarban, szl a zene, befut a vonat, amikor Cloud szembe nz a katonkkal s elindul a jl ismert harci zene, ezeknl jl es borzongs futott vgig a htamon. Meg az els boss harc. Nagyon j. A zene istencsszr, a grafika dett. A harci rendszer is lvezetesnek tnik, de ennyi alapjn mg nem tudom milyen lesz. Ami viszont nem tetszett az a nehzsg. Normalon mg csak-csak, de az easy az nevetsges. A Classic mode-ra pedig szavaim sincsenek. Ilyenkor a harc rthetetlen mdon tvlt automatra, tulajdonkppen semmit nem kell csinlni, mert ilyenkor a nehzsg is lesklzdik easy-re. A harcokat gy a gp megnyeri magnak. Prbltam, a skorpi boss-t Cloud s Barret gy vertk le, hogy hozz se nyltam az irnythoz. Nem arrl volt sz, hogy a Classic az original FF7-re fog hasonltani, nem egy szuper easy cinematic md lesz?
[48] soliduss
Mar 02., Monday 15:03 #25
Vlasz alf22 (#23) zenetre
majd az eladsok eldntik, hogy hiba volt e vagy nem. n egy deluxal bizalmat szavazok nekik az tuti.

Az volt a hiba ,hogy bejelentettk mg a FF 15, Kh3 al egytt majdnem. Elbb a FF 15 fejeztk be.... majd a KH 3-at.... s most ez jn.
[48] soliduss
Mar 02., Monday 15:02 #24
Vlasz axl (#21) zenetre
Ez volt az ami ttrst hozott nekik anno 20 ve ha jl tudom.
[28] alf22
Mar 02., Monday 14:58 #23
Vlasz soliduss (#20) zenetre
Tekintve,hogy mennyi id utn lltak neki ennek. s mg ezt se tudjk/tk sszerakni 1DB(!)-ba kizrt,hogy nekilljanak msnak is. SZtem mr rg megbntk,hogy ennyire talaktottk. Gondolom 3 ves projektnek kszlt ,most meg lehet 12 lesz miresszell.
[2] vem
Mar 02., Monday 14:37 #22
Vlasz Kenny (#19) zenetre
Nagyon nagy kedvenc nekem is a 6 (a 8 mellett), de ahogy a 8-cal is elbntak, az alapjn sajnos kis eslyt ltok tovbbi hasonl remake-ekre. Majd elbb jn a FF X 4k Ultra edition
https://www.youtube.com/channel/UCXrWwrQEMxnSiyzrU5wK2DQ
[55] axl
Mar 02., Monday 14:30 #21
Vlasz soliduss (#20) zenetre
Javts ki, ha tvedek, de nem a VII. volt messze a legnpszerbb az sszes kzl s mr a PS3-as engine demo ta ezt kveteli tlk a np? Szerintem ebbl nem kvetkezik az, hogy siker esetn a tbbi rsz is hasonl elbnsban rszesl majd. Arrl nem is beszlve, hogy ez mennyi ideig tartana...
Minden jtk szerepjtk
[48] soliduss
Mar 02., Monday 14:04 #20
Vlasz Kenny (#19) zenetre
ha siker lesz ez a 7 remake... szerintem nyitott lesz r a Square. Anno psp-n is kiadtk az sszes rgi rszt jra

itt szerintem mindent az elads fog eldnteni.
[16] Kenny
Mar 02., Monday 13:47 #19
Remlem egyszer lesz egy FFVI remake is. Sztem messze a sorozat legjobbja. A VII is ott a top 3-ban, de nekem VI az rk legjobb.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[48] soliduss
Mar 02., Monday 13:33 #18
Vlasz shearer (#16) zenetre
szerintem meg idegest volt. Ahogy komolyan gondolja ,hogy legyzi a nagy Shinra-t... Clod meg egy amnzis kis pcs volt j nagy adag leszarom tablettval

kb az 1. cd vgre kezd alaklni a story s a vilgmegvlt party.
[7] Trishtan
Mar 02., Monday 12:49 #17
Vlasz shearer (#13) zenetre
Barret hangja tkjfej valjban. Itt Aeris hangjval jtszogat. Mrmint az FF7-el.

KATT!
[26] shearer
Mar 02., Monday 12:49 #16
Vlasz soliduss (#14) zenetre
Szerintem az eredetiben inkbb vicces volt. Most viszont, borzasztan komolyan veszi magt, legalbbis a dem alapjn. Plusz, eddig nem volt szinkronhangja, fele annyira volt zavar.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[73] zaz
Mar 02., Monday 12:36 #15
Vlasz soliduss (#14) zenetre
gy van
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[48] soliduss
Mar 02., Monday 12:27 #14
Vlasz shearer (#13) zenetre
Barret mindig is idegesten tlbuzg pcs volt
[26] shearer
Mar 02., Monday 12:17 #13
Rendben volt a dem, kirly jtk lesz ez, csak kett dolgot remlek:
- legyen vlaszthat a japn szinkron is
- Barrett remlhetleg nem lesz vgig ennyire idegest pcs
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
[48] soliduss
Mar 02., Monday 12:14 #12
Vlasz zaz (#2) zenetre
itt gy tudom a sony adott egy kisebb gubt a projekt beindtsrt.... ezrt kaptak time ex ablakot.
[48] soliduss
Mar 02., Monday 12:13 #11
Vlasz Kenny (#10) zenetre
tbb mindent kibvtette, lesznek j esemnyek stb... tnyleges jtkidrl nem nagyon szl mg a fma.
[16] Kenny
Mar 02., Monday 11:53 #10
Isten volt. Nem egy helyen libabr. Mak bummig tart. Mi marad a teljesben, ha az Midgar vgig szl? Ez kb. 50 perc, rgen kb. 20. Mindenesetre minden perce zsenilis volt.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[27] arpi0912
Mar 02., Monday 11:34 #9
Vlasz zaz (#8) zenetre
+1
n mg megkockztatok egy 1800p checkbordingot is a nagyobb fps szm elrshez. 4k tvn semmi bajom ezzel a felbontssal 1,5 mterrl.
[73] zaz
Mar 02., Monday 11:28 #8
Vlasz arpi0912 (#7) zenetre
jaaaa nem kell nekem 8k! 4k/60 +effektek,rvidebb tltsi id,meg ilyenek
Szarok n a 8K ra !
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] arpi0912
Mar 02., Monday 11:21 #7
Vlasz zaz (#2) zenetre
A giga, 8k fullos remastered verzira mg vrni kell.
Az ideiglenes exkluzivitsnak nem sok rtelme van szerintem se. Persze fejleszti oldalrl lehet egyszerbb egy gpre koncentrlni 3 helyett.
Ha jl emlkszek a TR exkluzivitsnl nem csak az volt a problma hogy ex lett, hanem a kommunikci ahogy az Ms s a SE nem egyrtelmen kommuniklta azt.

Mondjuk ennl a jtknl logikus volt psre hozni elszr hisz az FF7 ps-en ment nagyot.
[73] zaz
Mar 02., Monday 11:05 #6
Vlasz axl (#4) zenetre
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Mar 02., Monday 11:04 #5
Vlasz axl (#3) zenetre

psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[55] axl
Mar 02., Monday 11:03 #4
Vlasz axl (#3) zenetre
* Pontosabban egy 20 ves jtk els fele. (Harmada?)

Egybknt az ilyen ideiglenes exkluzivitsoknak szerintem nem sok rtelme van egyik oldalon sem. Ltszat-trds a rajongk fel ill. a tbb gppel rendelkezk kzl a bizonytalankodk elcsbtsa, mert amgy nem gondolom, hogy 1 v vrakozs helyett tmegvel rohannnak az emberek j gpet venni. Maximum ha nem mondjk meg elre, hogy csak ideiglenes az exkluzivits, de az meg nagyon tet lps lenne...
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Mar 02., Monday 10:52 #3
Vlasz zaz (#2) zenetre
De az egy j jtk volt, ez meg egy 20 ves.
Minden jtk szerepjtk
[73] zaz
Mar 02., Monday 10:43 #2
Csak meg kne vrnom a nextgenes boxos verzit, de persze gysem fogom kibrni...pedig nagyon nem psen akarom tolni
Most persze senki nem kiabl..emlkszem anno amikor az a nyomorult TR ideglenes ex lett az One-ra ,mekkora hiszti lett belle...
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[55] KiswechPS3
Mar 02., Monday 10:35 #1
Mr tltm is le, ha hazartem egybl mehet.
/* Life runs on Code */