Ruiner: nyomnád Switchen is?
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2020. February 24.
Monday 20:59


Nincs olyan cyberpunk jövőkép, ahol ne kellene egy jóvágású hősnek alaposan rendet tenni a széteső társadalom peremvidékein, és a neonszínű városok legmélyebb bugyraiban. A Ruiner egy kiemelkedő lövölde volt, stílusában és brutalitásában is köröket verve sok műfajtársra. Mondjuk a jó híreket: hamarosan Nintendo Switchen is nekieshettek a játéknak. Trailer is van, fentebb lehet a szokásos módon megtekinteni a játék portjának bemutatóját.

[24] Fabri
Feb 25., Tuesday 8:47 #1
Pont hétvégén játszottam végig One-n, aki imádja a cyberpunk életérzést annak csak ajánlani tudom. Switch-en kézben biztos jól nézhet ki.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
Friss hírek

29 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Operencia (PC, PS, X, NS)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedvetek. Frissen indított nyereményjátékunkban először az Operencia kerül terítékre, minden elérhető platformon!

13 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

pc 1 | The Procession to Cavalry: éled a reneszánsz

Monty Python és reneszánsz festmények - móka és kacagás.

pc 0 | The Shattering: hasadt elme szilánkjai

Érdekes sztori - egyedi látvány - narratív thriller.

2 | Dungeon of the Endless PS4-re és Switch-re

Májusban érkeznek az új konzolos verziók.

ps4 12 | Final Fantasy VII Remake: digitális verdikt

A Digital Foundry vitte be a pixelszámlálóba a játékot.

3 | MicroMan: hangya nézőpontból

Drágám, a takarító összement!