Nioh 2: az utolsó próba
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2020. February 13.
Thursday 14:34


A Team Ninja a tegnapi nap során jelentette be, hogy a Nioh 2 fejlesztése befejeződött és a játék elindult a tömeggyártási folyamaton, azonban a premierdátum ilyen formában történő megerősítése mellett még egy jó hírrel készült a csapat.

Kiderült ugyanis, hogy az első részhez hasonlóan a Nioh 2 is kapni fog egy Last Chance béta lehetőséget, február 28 és március 1 között. A második körös bétához nem szüksges PS Plus előfizetés, így bárki megmérettetheti magát a démonvadászatban.

A csapat megosztotta, hogy bár a bétában elért teljesítményünket nem vihetjük tovább a tejles játékba, az itt létrehozott karaktert azonban igen, így az igazán elkötelezett démonirtók megspórolhatnak némi időt, ha már a Last Chance alatt elkészítik a harcosukat.

A Nioh 2 március 13-án jelenik meg PS4-re.

[27] arpi0912
Feb 13., Thursday 20:56 #5
Válasz p.jay (#1) üzenetére
Én mmeg pont az első befejezése után direkt ránézek, hogy minben változott. Az első próbakor még nem tudtam jól megitélni de majd most. Év végén meg belevetem magam én is.
[11] DanTes
Feb 13., Thursday 19:04 #4
Természetesen előrendelve. Én nagyon örülök a második lehetőségnek, mert az első bétáról lemaradtam. KB. 3 hete nyomom az első részt új karakterrel a nulláról indulva. Zseniális játék. Éjjel nappal nyomni fogom, és csinálok egy dögös gésát😍😋
PlayStation 4ever
Feb 13., Thursday 17:55 #3
Válasz p.jay (#1) üzenetére
Én csak azért nézek bele, hogy megcsináljam a karaktert, így a teljes verzióban már egyből az akció közepébe ugorhatok. Plusz ha esetleg ebből is ki lehet szedni valami frankó armort (mint az első rész esetében), akkor arra talán ránézek.
I am such a B.A.
[12] p.jay
Feb 13., Thursday 16:48 #2
Jó kis Onimusha, Ninja Gaiden, Diablo, Dark Souls klón! Jajj de f@sza lesz ez! Már nagyon várom!!
Lost in a world that doesn't exist.
[12] p.jay
Feb 13., Thursday 16:24 #1
Ebbe mar nem nezek bele! Folosleges! Mar az elso reszt befejezesekor tudtam, hogyha lesz masodik felvonas, akkor azt szorostulborostul venni fogom a megjelenese napjan.
A betat kivetoen vilagossa valt, hogy a Team Ninja meg mindig tudja, hogyan kell egy verbeli akcio rpg-t osszehozni, finomitva a bevalt recepturan, tokeletesre csiszolva azt a harcrendszert amely eddig is kimagaslo volt zsaneren belul.
Lost in a world that doesn't exist.
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.