A Criterionnál a Need for Speed
Eddig 13 hozzászólás
ne5h
2020. February 13.
Thursday 07:00


Az EA érdekeltségeibe tartozó játékok közül az Anthem kapcsán már kaptunk a napokban egy bejelentést, miszerint a játék komoly átdolgozásokon fog keresztülmenni, a jelek szerint pedig nem a BioWare játéka az egyetlen.

Nemrég kiderült ugyanis, hogy a korábban a Ghost Games felügyelete alatt készülő Need for Speed sorozat a továbbiakban a Criteriontól kap új epizódokat. A széria átszervezése mellett az említett két csapaton belül is változásokat hajt végre a kiadó. A Ghost Games a továbbiakban EA Gothenburg néven folytatja munkáját és leginkább támogató stúdió szerepét fogja betölteni. A kreatív csapat egy részét átcsoportosítják a Criterionhoz és más stúdiókhoz.

Az angol fejlesztőcsapat számára nem idegen a Need for Speed széria, hiszen nekik köszönhetjük a 2010-es Hot Pursuit és a 2012-es Most Wanted részt.

[29] lacapaca
Feb 14., Friday 12:36 #13
A Criterion szerintem inkább csináljon Burnout-ot. Abban a törés-zúzásban voltak nagyon jók. Az NFS szerintem nem teljesen nekik való. De ha pakolnak alá végre egy jó kis élvezetes vezetésmodellt, felőlem csinálhatják ők is. Rosszabbat csak nem hoznak össze, mint eddig a GG,
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[55] axl
Feb 14., Friday 11:09 #12
A 2010-es HP-t amúgy nagyon kedveltem a változatos, összefüggő területtel, bőséges autóválasztékkal és külön zsarus kampánnyal. Viszont a 2012-es MW a demo alapján nem tetszett, túlságosan "elrugaszkodott" a talajtól és tényleg inkább már egy Burnout Paradise v2 volt, licenszelt autókkal és számomra nagyon hiányzott belőle az eredeti MW sztereotip keménycsávókkal megtámogatott B-filmes körítése is, ami kellő motivációt adott, hogy igenis le akarjam zúzni a Feketelista minden egyes tagját és megszerezzem magamnak az egyedi verdájukat. A Burnout Paradise-t egyébként imádom, annak idején 100%-osra teljesítettem benne mindent (amihez az összes versenyt jó párszor meg kellett nyerni és minden-egyes-utcát duplán uralni) és 2 platformra is megvettem összesen 3x, ahogy az eredeti MW is visszatérő vendég a gépemen és az X360-ban, de valahogy az újraértelmezés a 2 szék közé esett nálam.

Az új részre ezek után mindenképpen kíváncsi leszek, kb. 10 éve vártam utoljára NFS-re.
Minden játék szerepjáték
[55] axl
Feb 14., Friday 10:45 #11
Válasz Necroman Mk2 (#7) üzenetére
Nem csak az autókkal, a zenékkel is ugyanezek a gondok, amik legalább annyira szervesen hozzátartoznak a játékhoz. Többek között emiatt nem lesz soha normális újrakiadás egyetlen NFS-ből (vagy Tony Hawk.ból) sem, sajnos.
Minden játék szerepjáték
Feb 13., Thursday 21:22 #10
Válasz arpi0912 (#9) üzenetére
Igazából akármelyik modern motorral jó lenne, de ugye az EA nem akar másokat támogatni, amikor van nekik is egy saját, használható engine-jük. Amit pénzügyi oldalról meg is tudok érteni.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[27] arpi0912
Feb 13., Thursday 20:53 #9
Válasz Necroman Mk2 (#8) üzenetére
Amit mondasz jó lenne mai köntösben, de én hanyagolnám a Frostbite motort. Eddig annyira maradandót nem alkottak vele nfs alatt az elmúlt részekkel.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Feb 13., Thursday 20:15 #8
De hogy ontopic is legyek: bár én nem estem hanyatt a 2010-es HP-tól, illetve a 2012-es MW-t még nem próbáltam (bár állítólag a terület csak egy átskinnezett Paradise City), de kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a frenchise-ből.

Az álmom minden esetre egy remake az 1994-es, legelső részből: ugyanazok a kocsik, kb. ugyanazok a helyszínek, csak modern köntösben, Frostbite motorral. Kisebb, letölthető címként tuti siker lenne!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Feb 13., Thursday 20:11 #7
Válasz Hendrix (#6) üzenetére
és Bogyi007:
Ennek azt hiszem jogi okai vannak, azaz egy újrakiadás esetén ismét licencelni kéne az összes, játékban megjelenő kocsit. Nem véletlen szvsz az sem, hogy az EA/Origin Access előfizetésben a 2013-as Rivals a legrégebben elérhető NFS játék.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[22] Hendrix
Feb 13., Thursday 11:29 #6
Nekem egy Underground 2 remaszti is elég lenne. Vagy ha jönne backward compat-ként egy jó 4k patch-csel...
¯\_(ツ)_/¯
[27] arpi0912
Feb 13., Thursday 10:01 #5
Nem tudom mennyire az e ez a Criterion mint akik a pár résszel ezelőtti Most Wantedot készítették. De ha többségében ugyna azok az emberek akkor végre újra jó helyen van az NFS. Ezerszer jobb helyen mint a ghost gamesnél akik hiába próbálkoztak részeken keresztül nem tudtak felnőni a feladathoz.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[31] Bogyi007
Feb 13., Thursday 8:53 #4
Válasz soliduss (#3) üzenetére
A második legjobb része, az eredeti Most Wanted szerintem jobb volt.

Ott aztán érezni lehetett a zsernyákok leheletét is a tarkón. Az utolsó fejezete a játéknak egy örök klasszikus nálam a mindenféle segítség nélküli szökéssel megspékelve.

Nem is értem hogy ez a rész miért nem lett BC cím a Boxon...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[48] soliduss
Feb 13., Thursday 8:49 #3
Az a most wandted a sorozat egyik legjobb része... ps3 rengeteget toltam.... és ps vita-n is igazán jó lett.
Feb 13., Thursday 8:40 #2
Válasz Bogyi007 (#1) üzenetére
A félreértések elkerülése végett kicsit átírtam a hír ezen részét.
I am such a B.A.
[31] Bogyi007
Feb 13., Thursday 8:31 #1
Egy kis kiegészítés: A Most Wanted esetében a második változatot készítették ők...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc 0 | Humankind: szemérmetlen dombok-völgyek

A 4X játék bemutatója a terepre fókuszál.

0 | Cicák, bento dobozok, puzzle - ez az Inbento!

Hihetetlenül stílusos puzzle játék készül Switchre!

0 | Blaze Revolutions: szippants jó nagyot

Zöldek az elnyomók ellen - a gandzsa erejével.

0 | The Survivalists: majmokkal a túlélésért

Szellemes leágazást kap a The Escapists.

0 | Townsmen: eljő a konzolos városépítés ideje

X-en és PC-n is terebélyesedhet a birodalom.