Borderlands 3: új magasságokban
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. February 12.
Wednesday 07:24


A Gearbox a megjelenés óta folyamatosan egyengeti a Boderlands 3 útját, a legújabb közleményük szerint pedig ezt a szokást nem mostanában fogják abbahagyni.

A csapat friss tájékoztatása szerint a Vault Hunterek számára is beköszönt a Valentin napi hangulat a közelgő Broken Hearts Day event keretében. Az egy hétig tartó (febr. 13-20) elfoglatság keretében ismét a Sanctuary III-n vendégeskedő Maurice bíz meg minket, ezúttal az ellenfelek felett lebegő szíveket kell lövödöznünk. Megfelelő számú szív összetörése után pedig különböző jutalmakat kapunk:

10 – "ECHOcardiogram" ECHO Skin
25 – "Cosmic Romance" fegyverdísz
50 – "Terminal Polyaimorous" legendás Maliwan SMG
75 – "Heartbreaker" Vault Hunter Skin
100 – "Wedding Invitation" legendás Jakobs Sniper Rifle

Az event mellett a játék egy patch-et is kap, mely néhány komoly változtatást hoz a játékba. Az első és legfontosabb a szintemelés, ennek köszönhetően a maximális karakterszint 53-ra kúszik fel. A patch továbbá behozza a True Takedown Mode-ot, mellyel a játékosok visszaállíthatják a Mailwan Takedown nehézségi szintjét az eredeti, fixen négy játékoshoz skálázott szintre. A frissítés keretében végre a játék összes átvezető videója átugorható lesz, függetlenül attól, hogy már lattuk-e azokat korábban.

A fentieken túl a Gearbox azt is részletezte, hogy egy későbbi, márciusban érkező patch-ben mire számíthatunk. Ennek keretében a régóta ígérgetett Mayhem 2.0 fog debütálni, valamint a Guardian Rang rendszerét is finomhangolják. A Mayhem 2.0 a játék endgame rendszerébe hozna komoly változtatásokat, míg a Guardian Rang esetében lehetővé tennék a velük járó bónuszok egy részének vagy teljes egészének kikapcsolását, ha valaki komolyabb kihívásra vágyna. Ezen felül a későbbiekben új perkekkel is bővíteni akarják a rendszert.

A komolyabb változtatások mellett a csapat folyamatosan igyekszik tökéletesíteni a játékot a technikai oldalról is, így a feléjük benyújtott panaszok alapján továbbra is számíthatunk különböző hotfixekre, melyek ezeket a problémákat hivatottak javítani.

Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.