Borderlands 3: új magasságokban
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. February 12.
Wednesday 07:24


A Gearbox a megjelenés óta folyamatosan egyengeti a Boderlands 3 útját, a legújabb közleményük szerint pedig ezt a szokást nem mostanában fogják abbahagyni.

A csapat friss tájékoztatása szerint a Vault Hunterek számára is beköszönt a Valentin napi hangulat a közelgő Broken Hearts Day event keretében. Az egy hétig tartó (febr. 13-20) elfoglatság keretében ismét a Sanctuary III-n vendégeskedő Maurice bíz meg minket, ezúttal az ellenfelek felett lebegő szíveket kell lövödöznünk. Megfelelő számú szív összetörése után pedig különböző jutalmakat kapunk:

10 – "ECHOcardiogram" ECHO Skin
25 – "Cosmic Romance" fegyverdísz
50 – "Terminal Polyaimorous" legendás Maliwan SMG
75 – "Heartbreaker" Vault Hunter Skin
100 – "Wedding Invitation" legendás Jakobs Sniper Rifle

Az event mellett a játék egy patch-et is kap, mely néhány komoly változtatást hoz a játékba. Az első és legfontosabb a szintemelés, ennek köszönhetően a maximális karakterszint 53-ra kúszik fel. A patch továbbá behozza a True Takedown Mode-ot, mellyel a játékosok visszaállíthatják a Mailwan Takedown nehézségi szintjét az eredeti, fixen négy játékoshoz skálázott szintre. A frissítés keretében végre a játék összes átvezető videója átugorható lesz, függetlenül attól, hogy már lattuk-e azokat korábban.

A fentieken túl a Gearbox azt is részletezte, hogy egy későbbi, márciusban érkező patch-ben mire számíthatunk. Ennek keretében a régóta ígérgetett Mayhem 2.0 fog debütálni, valamint a Guardian Rang rendszerét is finomhangolják. A Mayhem 2.0 a játék endgame rendszerébe hozna komoly változtatásokat, míg a Guardian Rang esetében lehetővé tennék a velük járó bónuszok egy részének vagy teljes egészének kikapcsolását, ha valaki komolyabb kihívásra vágyna. Ezen felül a későbbiekben új perkekkel is bővíteni akarják a rendszert.

A komolyabb változtatások mellett a csapat folyamatosan igyekszik tökéletesíteni a játékot a technikai oldalról is, így a feléjük benyújtott panaszok alapján továbbra is számíthatunk különböző hotfixekre, melyek ezeket a problémákat hivatottak javítani.

Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 5 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.