Utolsó trailer: Journey to the Savage Planet
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. January 28.
Tuesday 14:30


A kanadai Typhoon Studios bemutatkozó alkotása egy meglepően humoros metroidvénia stílustanulmánynak tűnik. A felütés egyszerű: névtelen hősünk a fantasztikus Kindred Aerospace ( a 4. legsikeresebb csillagközi űrfelfedező cég ) éppen egy idegen bolygóra leszálló... zuhanó önkéntese. Feladata felfedezni a különös planétát és kellő mennyiségű információt gyűjteni arról, hogy emberi életre alkalmasnak tűnik-e. Mindezt szólóban, vagy online co-op kalandor barátunkkal vállvetve, lassan katalógusba véve a teljes flórát és faunát, fejlesztve a rendelkezésünkre álló eszközöket és felgöngyölítve néhány lábunk elé kerülő rejtélyt!

Az első kritikák picit vegyesnek tűnnek, a mi példányunk pedig úgy tűnik nyálkás idegen végtagok közé került, de a Journey to the Savage Planet már elérhető PlayStation 4, Xbox One és PC ( Epic Games Store ) platformokra!

Feb 04., Tuesday 17:59 #1
Szerintem jópofa lesz .
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

16 | Carmack ismét az id-del szemez

A kóder-legenda is kommentálta a nagy MS-ZeniMax akvizíciót.

1 | RollerCoaster Tycoon 3 Complete: Switchre

A megjelenés mellé jó kis trailert is tudunk mutatni.

pc 0 | Noita: máris itt az egypontnulla

A dungeon, ahol minden pixel külön életet él.

8 | CoD: Black Ops Cold War: hadgyakorlat

Egész október a bétáról szól.

ps4 98 | Spider-Man: PS5-ön nulláról

Nem használhatjuk a jelenlegi mentéseket a nextgen kiadásban.