Forza Horizon 4: az aréna kihívása
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. December 12.
Thursday 08:16


Ha nem tudnánk, milyen nap van, könnyen hihetnénk, hogy egy április 1-jei tréfához van szerencsénk, ugyanis a Forza és a battle royale nem éppen az a szópárosítás, amivel könnyen összefuthatnánk.

A Playground Games azonban komolyan gondolja, olyannyira, hogy a Forza Horizon 4 mától debütáló The Eliminator módja pontosan ezt tudja. A bűvös 100-as létszám helyett itt csak 72 játékos mérheti össze tudását, a folyamatosan szűkülő területen kell egymással versenyezniük, míg végül csak 1 marad.

A fenti trailer megtekintése után sem teljesen tiszta, miképp fog ez a gyakorlatban működni, de hé, ingyen kapjuk, szóval igazán nem lehet egy rossz szavunk se.

Dec 12., Thursday 21:03 #4
Válasz theSickness (#3) üzenetére
Na ez ígéretes, köszi, szerintem rá is nézek egyik este.
Dec 12., Thursday 19:59 #3
Válasz Vega (#2) üzenetére
Ez így igaz, azonban több dologban is eltér.

Megvan a játékmódra jellemző, folyamatosan szűkülő kör, szóval haladni kell rendesen. Különböző pontokról indul mindenki, elsőként gyengébb autókkal és párban egy ellenféllel, akit le kell nyomni ahhoz, hogy tovább lépj egy erősebb versenyosztályba (mint amikor egy br játékban idővel egyre jobbak a felszereléseid), és ha jól értelmezem, a végére kialakul egy nagyobb csapatos móka.

A hírben szereplő leírás eléggé leegyszerűsítette a dolgokat, annak alapján én is csak legyintettem, de így egy pár fokkal érdekesebb, no.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Dec 12., Thursday 19:47 #2
Azért ne tegyünk úgy, mintha nem lenne benne az elmúlt húsz év minden árkád autóversenyében az "utolsó helyezett x időnként kiesik" játékmód.
Na ez ugyanaz több emberrel, csak kapott egy trendi nevet.
[8] P.A.
Dec 12., Thursday 18:42 #1
Ez valami vicc....mindíg van lentebb, a mondás szerint.
Sajna nálam leszerepelt a Forza Horizon sorozat is.
Röfögünk a sárban, örülünk a mosléknak és nem figyelünk a gazda kezében a késre.
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

94 | [Bréking] A Microsoft megveszi a ZeniMaxot

Vele együtt pedig többek között a Bethesdát és az Arkane-t.

16 | Mass Effect trilógia: még egy jel a remasterre

Ismét egy boltnak köszönhetjük az életjelet.

0 | Cathedral: retro móka Switchre

A Castlevania és a Shovel Knight szerelemgyereke.

14 | [Premier] Heti megjelenések

15 | [Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 39. hét

Új hét, új anyagok a tesztlaborban.