Forza Horizon 4: az aréna kihívása
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. December 12.
Thursday 08:16


Ha nem tudnánk, milyen nap van, könnyen hihetnénk, hogy egy április 1-jei tréfához van szerencsénk, ugyanis a Forza és a battle royale nem éppen az a szópárosítás, amivel könnyen összefuthatnánk.

A Playground Games azonban komolyan gondolja, olyannyira, hogy a Forza Horizon 4 mától debütáló The Eliminator módja pontosan ezt tudja. A bűvös 100-as létszám helyett itt csak 72 játékos mérheti össze tudását, a folyamatosan szűkülő területen kell egymással versenyezniük, míg végül csak 1 marad.

A fenti trailer megtekintése után sem teljesen tiszta, miképp fog ez a gyakorlatban működni, de hé, ingyen kapjuk, szóval igazán nem lehet egy rossz szavunk se.

Dec 12., Thursday 21:03 #4
Válasz theSickness (#3) üzenetére
Na ez ígéretes, köszi, szerintem rá is nézek egyik este.
Dec 12., Thursday 19:59 #3
Válasz Vega (#2) üzenetére
Ez így igaz, azonban több dologban is eltér.

Megvan a játékmódra jellemző, folyamatosan szűkülő kör, szóval haladni kell rendesen. Különböző pontokról indul mindenki, elsőként gyengébb autókkal és párban egy ellenféllel, akit le kell nyomni ahhoz, hogy tovább lépj egy erősebb versenyosztályba (mint amikor egy br játékban idővel egyre jobbak a felszereléseid), és ha jól értelmezem, a végére kialakul egy nagyobb csapatos móka.

A hírben szereplő leírás eléggé leegyszerűsítette a dolgokat, annak alapján én is csak legyintettem, de így egy pár fokkal érdekesebb, no.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Dec 12., Thursday 19:47 #2
Azért ne tegyünk úgy, mintha nem lenne benne az elmúlt húsz év minden árkád autóversenyében az "utolsó helyezett x időnként kiesik" játékmód.
Na ez ugyanaz több emberrel, csak kapott egy trendi nevet.
[8] P.A.
Dec 12., Thursday 18:42 #1
Ez valami vicc....mindíg van lentebb, a mondás szerint.
Sajna nálam leszerepelt a Forza Horizon sorozat is.
Röfögünk a sárban, örülünk a mosléknak és nem figyelünk a gazda kezében a késre.
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

1 | >observer_ 2! Készül a folytatás?

Segélyhívás érkezett. Horrort és cyberpunkot emlegetnek benne.

2 | Apex Legends: plusz 1 a ráadás

Az első részletek a negyedik szezonról.

ps4 14 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

3 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

7 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.