Solatorobo és a remake-ek körüli kérdőjel
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. December 08.
Sunday 17:51


Emlékeztek a Solatorobo-ra? A Nintendo DS kínálat egy kései kiemelkedő darabja volt a CyberConnect2 játéka. Hiroshi Matsuyama, a cég direktora válaszolt a rajongók kérdésére egy Q&A lehetőség keretein belül. A remake lehetőségét pedzegető fanokat kellett csitítania a mesternek, aki azzal nyugtatta a kérdezőket, hogy nem vetett el semmit, bár megerősíteni sem tudta a felújítások utáni igény megvalósulását. Iparági szempontokból ezt miként kell elképzelnünk?

Hát úgy, hogy az újrakiadás lehetősége ott van a levegőben, de kicsit nehéz a két képernyőre és érintőpanelre tervezett játék modern platformokra való integrálása. 100.000 eladott példánnyal nem tartozik a Solatorobo sem a Bandai Namco legnagyobb kiadói sikerei közé, ami újabb kérdéseket vet fel. A CyberConnect2 több játékának újrakiadása, HD újrakeverése is felmerült már a cégnél, olyan apropóból, hogy a fiatalabb játékosok is megismerkedhessenek a 3DS/DS kínálat mára obskúrussá váló finomságaival. De az ipar még talán nem tart ott, hogy ezek a felújítások elkészülhessenek.

Addig míg ezek az idők nem köszöntenek be, nosztalgiázzunk kicsit a játék Gamer365-ös tesztjével: KATT

Dec 08., Sunday 19:03 #1
Kevés játékos sikerült jó áron beszereznem életem során...de azért ennek örültem mikor akciósan megvettem a media marktba 3000 forintért !
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

pc,xbox1,ps4 1 | DiRT 5: minden amit tudnod kell róla!

Hangulatos videóban mutatják be az ötödik epizód lehetőségeit.

2 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

8 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.