EDGE #340 pontszámok
Eddig 12 hozzászólás
Gamer365
2019. November 30.
Saturday 14:27


A legendás angol lap ismét tartalmazott néhány érdekes kritikát az elmúlt bő egy hónap játékfelhozataláról. Ahogy mindig, ezeket most is kommentár nélkül közöljük.

Star Wars Jedi: Fallen Order - 7
Planet Zoo - 8
Pokémon Sword and Shield - 7
COD: Modern Warfare - 6
Monomals - 8
Manifold Garden - 8
Concrete Genie - 6
Superliminal - 8
Lonely Mountains: Downhill - 7
Mosaic - 3


Feltűnhet viszont egy nagy hiányzó. A Death Stranding review ugyanis nem készült el időre, köszönhetően a furcsa módon heteket késő próbakódnak. Sorstársaink pedig hozzánk hasonlóan úgy döntöttek, hogy rászánják a szükséges időt a játékra és csak azután formálnak végső véleményt. A tesztelő twitter csicsergései és egy leközölt előzetes alapján azonban sejthető, hogy nehezen tudják majd elhelyezni a tízes skálán.

“Néha azon gondolkozom, hogy talán Kojima egyfajta meta-szatírának szánta arról, hogy egy játéknak alapvetően szórakoztatónak kell lennie. De még amikor unalmas is, valahogy végig érdekes marad. Soha nem játszottunk ehhez hasonlóval. Egyszerűen azon kapjuk magunkat, hogy akkor is a Death Strandingen jár az eszünk, amikor éppen nem szorongatjuk a kontrollert. Hogy ez jó vagy rossz, abban mi sem vagyunk egészen biztosak.”

[29] lacapaca
Dec 01., Sunday 21:54 #12
De megnézném, hogy erről a játékról milyen kritikai eszmefuttatások jöttek volna létre, ha nincs mögötte Kojima. Vajon létre jött volna-e ez a meta-szatírás elmélet, vagy egyszerűen csak leírták volna, hogy sz.r
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] alf22
Dec 01., Sunday 11:07 #11
Még a végén olyanok is jatszanak Train,Truck vagy Bus simulatorral akik eddig ra se néztek. Mert pontosan ugyan olyan elvezet benne a monoton utvonal A-B-be.
[26] Orichalcos
Dec 01., Sunday 7:50 #10
Válasz kiső (#8) üzenetére
Még ha ugyanolyan lenne, megérteném.
Gamertag: oriic
[36] kiső
Nov 30., Saturday 23:22 #9
Válasz Gergo89 (#6) üzenetére
Ha egy pontot kapott volna tőlük, akkor is az év egyik legkellemesebb élménye lenne számomra. Ha a DS is annyit kap tőlük, attól még a generáció talán legjobbja lesz nekem. Ejnye, ez a fránya ízlés. Kinek van vajon igaza.
[36] kiső
Nov 30., Saturday 23:18 #8
Válasz Orichalcos (#4) üzenetére
A 16., szinte ugyanolyan Cod-ra még ez is hízelgő.
[16] skiz0
Nov 30., Saturday 18:57 #7
Válasz Laza (#3) üzenetére
nekem is hasonló élmény; csak én arra gondolok, hogy nincs az a pénz, ami miatt még1x elindítanám, annyira rohadtul unalmas volt nekem kvázi minden pillanata..

sajnálom, mert tényleg rohadt jó biztos a storyja, de az A-ból B-be battyogás rohadtul monoton, és totál nem motivált benne semmi (lájkok pláne nem... )

nem vagyunk egyformák

...viszont a COD MW 6-osa elég WTF gondolom kb. a singlere adták ezt csak, vagy én nemtom.. kíváncsi leszek a számra, remélem be tudom szerezni valahogy még egyelőre a #339-et olvasgatom..
PSN: mucsacso
[9] Gergo89
Nov 30., Saturday 18:54 #6
Concrete Genie - 6
Pedig szerintem az idei év egyik legjobbja!
Nov 30., Saturday 18:32 #5
Válasz Laza (#3) üzenetére
Nem vitázni akarok ezzel, de mióta nem számít egy játéknál, hogy jó vagy rossz élmény? Értem, amit többen mondtok, csak ez szerintem egy felesleges barokkos túlzás, csak mert valahogy kell menteni a játékot.

Összességében bántam volna, ha kimaradok a jó részeiből, amiből arányaiban kevés volt (számomra), ami viszont volt, az erős. Úgy gondolom, hogy tényleg nehéz dió értékelni, summázni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[26] Orichalcos
Nov 30., Saturday 18:32 #4
COD: Modern Warfare - 6

Muhahaaaa
Gamertag: oriic
[34] Laza
Nov 30., Saturday 17:59 #3
"Egyszerűen azon kapjuk magunkat, hogy akkor is a Death Strandingen jár az eszünk, amikor éppen nem szorongatjuk a kontrollert. Hogy ez jó vagy rossz, abban mi sem vagyunk egészen biztosak."

Detto!
Mióta a végére értem szinte minden nap eszembe jut, hogy vissza kellene menni megcsinálni a standard szállításokat ... mert valljuk be, az első végigjátszásnál annak is örülünk, hogy egy távot csak egyszer kell megtenni ... aztán mégis olyannal játszom, ami itt maradt félig hagyva, mint pl a BL3 ... de ez utóbbin amúgy sosem gondolkodom ha nem játszom vele, semmi extra nincs benne.
Szóval a DS akarva-akaratlanul nyomot hagyott ... de számomra nem jót vagy rosszat, hanem ÉLMÉNYT ... és mint tudjuk, ezek égnek be igazán az élet minden területén, minden más felejthető.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[33] backstab
Nov 30., Saturday 16:03 #2
Hülyék ezek, és még angolok is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Nov 30., Saturday 15:56 #1
Nagyon mély a Death stranding csak okosak értik..
"You know I'm right, Morty, because I'm *burp* smarter than you."
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc 0 | Halo 3: egy hét múlva PC megjelenés!

Szépen lassan tovább bővül a Halo: The Master Chief Collection.

pc,xbox1,ps4 1 | Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Megérkezett a hivatalos bejelentés. Új kiegészítő lemez jövőre!

1 | Nyár végén jön a Party Animals

Partyállatok, sorakozó - ez lesz az év legcukibb balhéja!

0 | Végre megjelent az Ultracore

Retro Mega Drive dinamika, mai masinákon.

17 | A Microsoft lecsapna a Warner Games-re?

Több forrás is erről számolt be.