Code Vein: év eleji vérszívás
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. November 24.
Sunday 08:48


Már a megjelenés előtt tudtuk, hogy a Code Vein is részesülni fog a premier után érkező tartalmakban, nemrég pedig egy kicsivel jobb képet kaptunk arról, mikor és mire számíthatunk.

A Bandai Namco friss közleménye szerint a játék 3 DLC-t fog kapni jövőre, ráadásul ezek mindegyike az év elején fog érkezni. Mindhárom új történeti szálat, ellenfeleket, fegyvereket és blood code-okat fog tartalmazni, azonban ennél több részletet egyelőre nem közöltek.

A fentieken kívül decemberben egy ingyenes frissítés is érkezik a játékhoz, ebben karácsonyi témájú kiegészítők és egyebek érkeznek a játékhoz.

[39] Hunk2
Nov 24., Sunday 12:22 #1
Várjuk, 107 óra volt az első végigjátszás.
"Élni és élni hagyni"
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Ary: a fejlesztő mesél a játékról

Ugrabugra némi Zeldás beütéssel.

xbox1 0 | ID@Xbox: 2020 Summer Spotlight Series

Számos bemutató az Xbox által kiemelt független fejlesztésekből.

16 | [Nézd velünk] Ubisoft Forward

A francia kiadó is megtartja természetesen az E3 körüli műsorát.

pc 2 | Shadow Warrior 3: hivatalos bejelentés

Trilógiává bővül az 1997-ben indult legendás FPS újragondolása.

xbox1 6 | [Nézd velünk] Xbox Games Showcase

Megvan a hivatalos dátum! Jöhet a belsős címek leleplezése.