Path of Exile hírcsokor
Eddig 14 hozzászólás
ne5h
2019. November 18.
Monday 08:07


A hétvégén tarott ExileCon során a Grinding Gear Games több bejelentéssel is készült a Path of Exile kapcsán. Lássuk hát ezeket egy csokorba szedve.

Első és talán legfontosabb, hogy készülőben van a Path of Exile 2, melyben egy teljesen új kampány, új kasztok és skillrendszer várja majd a játékosokat. Örömre adhat okot, hogy mivel eredetielg egy kiegészítőnek indult, a Path of Exile 2 az első rész minden tartalmát továbbviszi (mikrotranzakciók, kiegészítők és más funkciók). A csapat közleménye szerint a jövő év vége előtt nem érdemes számítani a egjelenésre, ennél konkrétabbal azonban nem szolgáltak.Szintén új bejelentés, hogy a msáodik rész mellett a csapat az első Path of Exile-t sem hagyja magára, olyannyira, hogy már folynak a munkálatok egy mobilos változaton is.Ezen kívül az első rész december 13-án egy méretes bővítést kap, hiszen két új tartalmi kiegészítő is érkezik hozzá. Az első a játék új kiegészítője, a Conquerors of the Atlas, mely az újtörténeti szál mellett új térképekkel, képességekkel és loottal készül a játékosoknak.A második a Metamorph, mely egy egyedi játékélményt kínál, ahol a játékosok saját maguk alkothatják meg az általuk legyőzendő ellenfeleket.


Nov 22., Friday 21:42 #14
Válasz frg_dnl (#13) üzenetére
Hínnye!
Az dedikáció akkor. Perandus manort párszor futottam pécén, amikor még Cadiro könyebben elérhető volt (konkrétan a Legacy liga alatt, amiben elég gyakran proccolódott).
[11] frg_dnl
Nov 22., Friday 16:39 #13
Perandus Manor. Nem a HOGM-n már túl vagyok. Ice Shot Voidfletcher main build-nek ami ellenállt azt gear + gem switching-el megcsináltam, igazából csak néhány blokker és ES recharger volt élen demiSpiderQueen-el akiket egy 5 link Scorching Ray + Temp Chain blasphemy-vel simán elvertem.
Aki nagyon odasózott az egy Lacerate talán duelist vagy marauder lehetett aki rettentő gyors volt és nagyon nagyot sebzett valamint néhány necro is erősnek bizonyult, a necro Golem-e pl. sokkal tovább élt amikor az idézője már rég meghalt.

Ami Cadiro-t illeti gyűjtöm a scarabokat, takarítom a hideoutokat, mindig ott van de eddig még a Manor nem volt nála. Azt hiszem 2500 Coin-t kér érte nekem már van 3500 coin-om kicsit sokat vettem tegnap.

PS4 konzolon játszom, van egyetlen The Mayor-om is de véletlenül pottyant egy darab. Farmolható de én inkább az RNG-re hagyom a Manor-t.

Megvenni nem szeretném, egyetlen egyszer kaptam Perandus Manor-ra visszajelzést de a 10 exalted felajánlásom elutasították.
Nov 22., Friday 9:04 #12
Válasz Oldern the 1st (#11) üzenetére
Ha az az, akkor tudom ajánlani a Righteous fire+scorching ray buildeket, egyik sem úgy sebez, hogy a sebzés hitnek számítson, így nem proccolja az on-hit triggeres enemyk dolgait, illetve van block chance reduction support gem, ha túl sokat blokkolgatnának (ez minionos buildekbe lehet jó, odaadni a zombiknak pl).
Nov 22., Friday 9:02 #11
Válasz frg_dnl (#10) üzenetére
Hall of Grandmasters?
[11] frg_dnl
Nov 21., Thursday 8:51 #10
Válasz Oldern the 1st (#8) üzenetére
Igen standard.
Nekem a completion a challenge/achievement miatt érdekes, egyetlen mapom hiányzik még a teljes 159/159-hez.
A többi mapom már átjött a Legion standardből a Blight standerdbe, és a leírás nem tér ki a az Atlas completion-re ami akár azt is jelentheti, hogy a GGG ezt az Atlas map completion folyamatot nem fogja resetelni.
Egyetlen egyszer szeretném csak megcsinálni az összes létező térképet az Atlas-on és azután otthagyom ezt a challenge-t, egyszer bőven elég lesz megcsinálnom.
Szerintem ez a dolog sok játékost érintene rajtam kívül.
Nov 20., Wednesday 19:43 #9
Válasz Oldern the 1st (#8) üzenetére
Nem mechanikailag könyebb, hanem úgy értem, hogy a shapert elérni könyebb, mint az über eldert.
Nov 20., Wednesday 19:43 #8
Válasz frg_dnl (#7) üzenetére
Azok alapján, amit mondasz, standardban játszol? Nem tudom, de igazából nem tartható az sem, hogy az endgame-hez azért ne nyúlnának hozzá, mert a standardosok hirtelen más completion pointtal rendelkeznek.

Alapból meg fog változni ezek alapján a map unlock rendszere, tehát függetlenül attól, hogy hol jársz, nem sokat fogsz azzal érni, hogy "unlockolva" van minden, ha úgyis zónánként kell majd felupgradelni a mapokat szép lassan, szintenként.

Mindenesetre ezek alapján a shaper könyebb lesz mint az über elder, ergo a most 20-40 exalted orbos jobb kombinációt ajánló watcher's eye-ok (van nekem is ilyenekből vagy három) iszonyatosan fel fognak menni értékben - és gondolom lesz alternatívájuk az új bossoktól.
[11] frg_dnl
Nov 20., Wednesday 8:03 #7
Válasz Oldern the 1st (#4) üzenetére
Nekem egy kicsit nem világos most valami, az összes eddigi map marad mert eddig minden League kezdetekor minden addig completed mapom megmaradt és most 158/159 -en állok és nekem fontos a 100% map completion.
Tegnap a Conquerors változásokkal ezt postolták :
KATT!
[11] frg_dnl
Nov 20., Wednesday 2:09 #6
Válasz Oldern the 1st (#4) üzenetére
Értem, akkor megmarad de Scarab, Zana mission formában lesznek már csak elérhetőek a Shaper és Elder Bossok, Guardianok. Nekem most van 8 fragmentem de még nincs meg a Celestial Hideoutom lehet megcsinálom hátha jó lesz az RNG.
[37] carville
Nov 19., Tuesday 22:35 #5
Úgy érzem a fogalmazásból nálad is beütött a képzavar, amit a GGG marketing okozott.
A "PoE 2" lesz a PoE v4.0, és nem "eredetileg kiegészítőnek indult", hanem még mindig a jelenlegi PoE kliens a frissítése lesz.
PoE 4.0-ával két egymástól függetlenül lejátszható sztori kampány lesz a játékban, a most is meglévő PoE 1 sztori 10 acttal, és egy új PoE 2 kampány teljesen új 7 Acttal, és ehhez a két kampányhoz két külön karakter szükséges.
Ugyanis a PoE2-es karaktereken is olyan alapvető változások fognak történni, ami teljesen megtörné a jelenlegi karaktereket, és hogy azok is megmaradjanak, ez lesz köztük a szeparációs mechanika. PoE1 alatt olyan karaktereket indíthatsz mint amilyenek most is vannak, PoE2 alatt pedig az újakat.
A slusszpoén viszont az, hogy mindkét kampány ugyanabba az endgame-be fog vezetni, így gyakorlatilag a régi szabályok szerint is játszhatsz a friss ligákban, ha ahhoz van kedved. Arról nincs infóm, hogy endgame csapatban keveredhetnek-e a karakterek, csak az biztos, hogy endgame előtt nem.

Szóval csak titpikus GGG dolog, és már egy frissítés megértéséhez is szakirányú PhD kell.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Nov 19., Tuesday 20:52 #4
Válasz frg_dnl (#2) üzenetére
Nem kell legyőzni az über eldert hozzá, simán megszűnnek a jelenlegi formájukban, és helyüket az új endgame veszi át.

A guardianok nem fognak hiányozni. (Pedig a legnehezebb +100%-quant modokkal is alázom őket egy-két builddel, na bumm).

A POE2 meg brutálisan durva lesz, keresztbe nyeli le a D4-et. Bár azt már most is lenyeli a vanilla POE
[34] Laza
Nov 18., Monday 23:14 #3
Válasz frg_dnl (#2) üzenetére
+1

Évekkel ezelőtt mikor játszottam vele, pont a 'skillek a fegyverbe' volt a legjobb találmánya a játéknak!!
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[11] frg_dnl
Nov 18., Monday 18:26 #2
Nekem esett némi twitch drop loot is, összesen 3 db. Eddig még csak értesítést kaptam de az oldalon közzétették, hogy folyamatosan mennek ki a lootok.

Én nagyon örülök, Uber Eldert elvileg le kell győznöm ahhoz, hogy a következő hónapban megjelenő contentot elérhetővé tegyem. Majd megnézem.
Az új íj skilleknek nagyon örülök, szerintem elárasztom a képernyőt nova burning arrowokkal és totemekkel.

zaz : a lootrendszer nem kretén épp ellenkezőleg. Ebben még profi loot szűrő is van, a szemetet pedig nem kell begyűjtened.
Ami pedig ritka az nagyon ritka loot és nem feltétlenül éri meg mindenre Diablo módra rámenni és kifarmolni, van játékon belüli fizetőeszköz, a currency amivel meg is tudod venni amit akarsz.
A fegyverbe a skillek konkrétan az egyik legjobb dolog az egész játékban, egy 6 link és egy 5 link skilles támadás között óriási a különbség.

A 4.0-val ezt mégjobbra megcsinálják, már nem a fegyverbe hanem a gemekbe pakolhatóak a további skillek.
[73] zaz
Nov 18., Monday 10:05 #1
Érdekes de nem működik nálam ez a játék,sanszosan a teljesen kretén loot rendszer és a fegyverbe a skilljeidet megoldások miatt.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 4 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.