Romancing SaGa: árad a franchise
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. November 12.
Tuesday 09:39


November 11-én minden lehetséges platformra megérkezett a Romancing SaGa 3. (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC és PS Vita (!!!) platformokra, valamint iOS és Android készülékekre is kiadta a SquareEnix a játékot.)

2019. december 3-án a SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS is befut Nintendo Switch-re és PC-re, valamint iOS és Android készülékekre. Az univerzum hódítása ezzel sem áll meg: a több, mint 15 millió alkalommal letöltött, a Romancing SaGa 3 világán alapuló mobiljáték, a Romancing SaGa Re;univerSe 2020-ban világszerte elérhetővé válik iOS és Android készülékeken. Ennek a nyúlfarknyi tralierét lentebb nézhetitek meg.


Nov 12., Tuesday 11:04 #1
Nov 11 a megjelenés...19 szerintem az év.
3DS Friend Code: 1075-2024-2501 NNID: TomekKowal Switch: 2480 3704 2913
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelentés

Gravitációval játszó puzzle kaland a következő generációra is.

4 | [Chechpoint] Warren Spector

Itt az IDDQD Checkpoint podcast következő adása - benne egy remek téma (Warren Spector) és egy speciális vendég (siklara), azaz duplán megéri a katintást!

9 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelentés

A Spiders Studio legújabb projektre. A következő generációra.