Meglett a KS kampány az Everspace 2-nek
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2019. November 09.
Saturday 16:47


Sikeres kampányt zárt az Everspace 2, amely 7979 támogatóval 503,478 Eurót kalapozott össze egy kemény záróidőszak után. A kampány utolsó perceiben a közösség behúzta a The Ancient's Rift challenge módot is.

Gratulálunk a készítőknek, nekünk már más dolgunk sincs, mint várni a további bejelentéseket és a megjelenést. Az első rész tetsztjét itt olvashatjátok: KATT!
A második rész Kickstarter kampányoldaláról pedig rengeteg további információval gazdagodhattok: KATT!

[30] Djuree
Nov 12., Tuesday 7:20 #5
Válasz CeXzer (#4) üzenetére
ez mind rétegjáték amit felsoroltál, ráadásul alig van közte ami sikeres lett még a szűkebb réteg körében is. az elite dangeroust pedig vártam mint a messiást, de bukovári lett, alig játsszák már sajnos, ott is hagytam...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[24] CeXzer
Nov 11., Monday 9:10 #4
Válasz Djuree (#3) üzenetére
Azok mind, úgy mint az elite, az ftl, a 7 days to die, a minecraft, a divinity, sunless sea, larry reloaded, hand of fate, shadowrun, project cars, jotun, chaos reborn, darkest dungeon, grim dawn, mighty no 9, this is the police, hollow knight, torment, az első evespace, a hat in time, kingdom come: deliverence, pillars of eternity 2, bards tale 4, rimworld, bloodstained, mind úgy járnak, mint a star citizen.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[30] Djuree
Nov 11., Monday 7:29 #3
majd úgy jár ez is mint a star Citizen. ezek a játékos kickstarterek eddig szinte mind rosszul alakultak...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
Nov 10., Sunday 12:25 #2
Juhu! Imádtam az elsőt, csalódás lett volna, ha nem jön össze a lé a folytatásra.
Fraggen und fraggen lassen.
[18] helihobby
Nov 10., Sunday 9:55 #1
Csak ne hogy becsődöljön.. Nem lenne jó.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
Friss hírek

30 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

1 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

1 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.

wiiu 1 | Nintendo Treehouse: júliusi bejelentkezés

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

16 | Tomb Raider kollekció közeleg

A Square Enix augusztus végén be is mutatja.

ps4 10 | Sony x Epic Games összeborulás

Néhány millióval ismét szorosabbra fűzte a kapcsolatát a két cég.