Avicii: Invector megjelenési dátum
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2019. November 07.
Thursday 23:13


Még idén megjelenik a tavaly elhunyt svéd DJ legenda munkássága előtt tisztelgő ritmusjáték is. Az Avicii: Invector 25 számot fordít át majd egyfajta űrhajós-ütemes-ügyességi kihívássá. Egyedül, vagy akár négyen, osztott képernyőn is nekifuthatunk majd a három nehézségi fokozatot kínáló, összesen hat egyedi világot felvonultató játéknak. A rajongók a December 10-i dátumot nyugodtan bekarikázhatják, hiszen a PC, PS4, Xbox One és Switch is a célplatformok között van.

[57] renz
Nov 08., Friday 7:53 #1
Audiosurf-e?
Hiánypótló, bár az erősen korlátozott zenei paletta egy kicsit kiábrándító.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
Friss hírek

889 | [Nyerd meg!] AO Tennis 2 (PS4)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Ha már sport, és Australian Open, akkor mit szólnátok egy kis AO Tennis 2-höz? Egy Playstation 4 verzió érkezik a sorban.

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

xbox1 1 | Games with Gold: februári kínálat

Motorok, csápok, mesés hősök és sugárvetők.

pc,xbox1,ps4 0 | Utolsó trailer: Journey to the Savage Planet

Vigyázat, az űrhajók ajtajai záródnak. Vár mindenkit a AR-Y 26!

5 | [Pletyka365] Resident Evil 8?

A múltidézés mellett folytatódna a belső nézetű kalandozás?

wiiu 4 | Thronebreaker: Switch megjelenés

A Witcher univerzum egy újabb darabját vihetjük magunkkal.

0 | System Shock: másfél óra nosztalgia

Méretes ízelítő a játék alfa állapotából.