Hitman: az IO új játék felé kacsingat
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. November 07.
Thursday 16:39


A Hitman reboot úgy látszik kifizetődő volt a dánok számára, az IO Interactive bejelentette, hogy friss Hitman játékon dolgozik. A Hitman 2 novemberben debütáló frissítésének tartalmi jegyzeteiből derül ki, hogy a fejlesztők lassan szeretnék a mostani játékról egy új cím felé mozgatni a közönséget.

13 hónappal a megjelenés után is érkeztek ingyenes tartalmi frissítések a Hitman 2-höz, úgy látszik, hogy most már a jövő felé néz majd a fejlesztőcsapat. Ennek ellenére a Hitman 2 kezét sem engedik el - novemberben és decemberben is kapunk frissítéseket, ráadásul 2020-ban is jönnek majd új szerződések, valamint Elusive célpontok.

Az IO más vonalon is erősít - a múlt hónapi bejelentés alapján most már szinte biztos, hogy egy új IP-n is dolgozik a csapat - így kétfelé válva, két fő projektet menedzselve menetelnek a jövőbe. Az IO titkos rajongóiként elmondhatjuk: várjuk a friss bejelentéseket!

Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

38 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.