Deep Down: elkészülhet valaha?
Eddig 19 hozzászólás
ne5h
2019. November 06.
Wednesday 13:36


Évek óta nem hallottunk már a Deep Downról a Capcomtól, azonban még ez a mély hallgatás sem jelenti azt, hogy végérvényesen elkaszálták volna a játékot. Erről Yoshinori Ono osztott meg nemrég részleteket.

"Az eredeti csapat már egyértelműen nincs együtt, de az emberek észrevehették, hogy megtartottuk a védjegyet és nem mondtunk le róla teljesen. Minden évben megvizsgáljuk a címeket, amiket a jövőben dolgozni akarunk és előveszünk projekteket jóváhagyásra és továbblépésre. Nincs sok, amit mondhatnék róla, de ha észrevettétek, hogy megtartottuk a védjegyet, az azt jelenti,, hogy még nem mondtunk le róla teljesen."

Nem éppen sokatmondóak az új részletek, ennyiből azonban még az is elképzelhető, hogy valamikor tényleg elkészül a Deep Down.

Nov 07., Thursday 14:08 #19
Ez úgy hangzik, mintha lett volna valami ötletük, de ezen felül semmi más. Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, az a kicsi is, amijük volt, belerakták a Dragon's Dogmába, a nevet meg azért tartották meg, mert beépült a gamer köztudatba, aztán ha lesz alá valami koncepció, akkor majd jól meg lehet lovagolni a hájpot, mondván "ez az a játék, amit még a PS4 premierje előtt bejelentettünk, végre itt van". Miközben semmi köze hozzá.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Nov 07., Thursday 13:08 #18
Majd a PS5-el együtt bemutatják újra ezt is.
[25] Hwopapa
Nov 07., Thursday 13:06 #17
Válasz soliduss (#14) üzenetére
Te mondtad, hogy fogadjunk - vagy szemüvegcsere lesz, vagy gép
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[30] sting
Nov 07., Thursday 10:18 #16
Érthető a mozgolodas ", ami akkor PR volt az most nagyjából hozható, játszható formában prezentalható.
A Namco féle, P AW. viszont már rég" ellopta a showt" nyitottabb világra cserélve a barlangokat..
[29] lacapaca
Nov 07., Thursday 9:31 #15
Ha-ha-ha. Nesze semmi fogd meg jól. A címet megtartották (remek... ) de ezen kívül meg nincs semmilyük. Végül is, vagy 6 év alatt ez egy nagyszerü, bizakodásra okot adó eredmény. Kamu volt ez a videó, és micsoda meglepetés, az is maradt.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[48] soliduss
Nov 07., Thursday 8:20 #14
Válasz Hwopapa (#9) üzenetére
Hagyjuk már ezt a base vs pro vitát... öcsémnek pro van... nekem premieres ps4.

HA 4K-ban akarod tolni a játékokat kell a pro.... ha elég a 1080 p 30 Fps akkor elég a base is.

A detroitot basen toltam, kegyetlenül szép volt. Digital F.-ék is bebizonyították már 10000x ,hogy a pro a 4k és a 60 Fps kell.... 1080 p 30 fps simán mindent visz a látvány.

Infamous egy nytó cím volt... viszont ha megnézed olyan grafikai orgiát képes egy-egy robbanás okozni, mintha a képedre szólna egy szivárvány.

De példának ott a Horizon... vagy a Spiderman.. mindkettő open word game... de minőségben majdnem hozza az uncharted 4 minőséget.
Nov 06., Wednesday 20:38 #13
Válasz Hwopapa (#11) üzenetére
A limitációkat nyilván nem is kérdőjelezem meg, hiszen szemmel láthatóak. Csak arra céloztam, hogy bár alapvetően mindkét játék elég lineáris, azért mindegyik kapott egy viszonylag egybefüggő nyílt területet, ahol szabadabban lehet mozogni.
I am such a B.A.
[38] Fieldtom
Nov 06., Wednesday 19:53 #12
Szóval 2szer elmondta ugyanazt, hogy többnek tűnjön. 🙂
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[25] Hwopapa
Nov 06., Wednesday 18:02 #11
Válasz ne5h (#10) üzenetére
Ez nem egy degradáló kifejezés - ez a "cső" nem akkora mint egy CoD esetén pl - de láthatóak a limitációk. Hívjuk inkább "game-hub-csőjáték"-nak, mert vannak a nagy hubok, ahonnan indulnak a kisebb "csövek"

De szerintem tudja mindenki miről van szó (mármint aki legalább 20 éve játszik )
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Nov 06., Wednesday 17:49 #10
Válasz Hwopapa (#9) üzenetére
"Az Uncharted és GOW csőjátékok"

Mondjuk mindkettőben van egy böszme nagy egybefüggő terület (UC4- Madagaszkár, GoW- Lake of Nine), ahol a csőjáték azért kicsit meginog, de tény, hogy egyik sem full open world játék.
I am such a B.A.
[25] Hwopapa
Nov 06., Wednesday 16:41 #9
Válasz soliduss (#7) üzenetére
Az Uncharted és GOW csőjátékok (mondjuk ilyen szempontból az FF7 is az lesz), ahol nem nagyon lehet elmászkálni. Magyarul az összes grafika arra a kis részre van kipakolva ahol éppen vagy.Az Uncharted csajos kiegészítő (nem ugrik be a neve) is tök szép és frankó, de valójában az érdemi map relatíve kics - el lehet csatangolni de minek, hiszen az akció pont mindig egy kis részre koncentrálódik.

Nézd meg inkább az Infamous részeket, ahol állóképeken tök vadul fest a grafika, de a játék maga hót üres és sokszor steril, ismétlődő.

De hozhatnám a Detroit-ot is, ahol Pro-n nagyjából turbina-hangerővel pörög a PS4 Pro-m és az FPS is igenrendesen beesik sokszor - pedig ez áll legközelebb látvány szinten a Deep Down-hoz.

Elég megnézni azokat a ruhákat + kardokat a fenti trailerben, a rajtuk lévő textúrákat, a csillanásokat - és akkor itt még szó sincs ray-tracingről...ha ennek a negyedét ki tudná pakolni egy base PS4, akkor soha nem váltottam volna Pro-ra, de mivel már a Diablo 3 magasabb rift szinteken is droppol keményen, a Path of Exile meg konkrétan játszhatatlan slim-en (láttam öcsémnél), nem tudom mire gondolsz.

Szóval fogadhatunk egy na-én-megmondtam-ba
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[48] soliduss
Nov 06., Wednesday 15:57 #8
Válasz kiső (#6) üzenetére
Hálám örökké üldözni fog Erre gondoltam.
[48] soliduss
Nov 06., Wednesday 15:56 #7
Válasz Hwopapa (#4) üzenetére
??? Nem értek veled egyet ebben. Base alap gépen tolom premier óta...és hát a deep down semmi olyat nem mutatott amit ne lehetne megcsinálni sima ps4-re is.


Lásd Uncharted 4... vagy a God of War... a FF7 is kegyetlenül jó lesz alap gépen is ...erre fogadnék veled.
[36] kiső
Nov 06., Wednesday 15:45 #6
Válasz soliduss (#5) üzenetére
KATT!
[48] soliduss
Nov 06., Wednesday 15:39 #5
Válasz kiső (#2) üzenetére
sony nem hülye... cashcomnak nem adnak pénzt mert benyelik

Amúgy töketlen a capcom... a deep down pazarul festett... még a későbbi Virtuális jövőbeli szálat is megbocsátottam volna nekik ... de úgy tűnik az is sok volt.


Mi is volt annak a srákányos játéknak a neve amit talán a namco fejleszt nextgenre? Egy lovag harcol egy szörnyel egy romos helyen...
[25] Hwopapa
Nov 06., Wednesday 15:17 #4
Válasz skiz0 (#3) üzenetére
Már akkor is olyan áll-leejtős grafikát produkáltak a techdemókkal, hogy huhogva lökdöstük egymást a gép előtt, aztán a tényleges PS4 megjelenése idején kb. a negyedét sem tudta/tudja a gép.

Én akkor csodálkoznék igazán, ha az ennél jóval visszafogottabb FFVII remake is legalább fele olyan jól nézne ki standard ps4-en, mint a screenshotokon és csak nagyritkán szakadna be 15fps-re mindenhol
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[16] skiz0
Nov 06., Wednesday 15:08 #3
Válasz kiső (#2) üzenetére
"Nem Dragon's Dogma a Deep Down" - 2013. júniusi hír

bár azóta sok víz lefolyt már a Dunán, és fog is még valszeg pár évig... gyanítom ez már bőven csak nextgen cucc lesz, HA lesz egyszer valami belőle...
PSN: mucsacso
[36] kiső
Nov 06., Wednesday 15:00 #2
Válasz tibisan (#1) üzenetére
Nem bánnám én se, ha átkeresztelnék a Deep Down-t Dragon's Dogma-ra. Ha van esze a Sony-nak, akkor egy rahedli pénzzel megtámogathatnák a cserét, feltéve ha tartozik ezzel a címmel neki a Capcom.
[6] tibisan
Nov 06., Wednesday 14:55 #1
Ha már ezt nem , akkor egy új Dragons Dogmá-t Nextgenre kiizzadhatnának.
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

5 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

10 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

0 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.