Dragon Age 4 részletek jönnek?
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. November 05.
Tuesday 07:19


Bár az EA friss üzleti jelentése szerint még néhány évig biztosan nm érdemes új Dragon Age részre számítanunk, ez nem akadályozza meg a BioWare-t, hogy a széria hamarosan érkező tizedik évfordulója kapcsán a negyedik részre tegyen utalásokat.

Nemrég Twitteren az alábbi üzenetet tették közzé: "Izgatottak vagyunk, hogy idén csatlakozhatunk a közösséghez és együtt ünnepelhetjük az évtizedet, amit abban a világban töltöttünk, amit szeretünk. Találkozunk december negyedikén, a Dragon 4ge Napon!"

A fenti üzenetben szereplő 4-es szám jelentheti csak a nevezett napot, de könnyen utalhat is a korábban bejelentett Dragon Age 4-re is. December elején mindenképpen többet fogunk tudni.

[11] frg_dnl
Nov 05., Tuesday 23:11 #2
Megemlékezés, most 7-én pedig Mass Effectről. Remélem remastered bejelentést kapunk, legalább azt.
[8] Charun
Nov 05., Tuesday 10:06 #1
A sejtelmes dátumok kitalálásában (N7+ez) a Bio most már nagyon jó. Ezek után a fejlesztőcsapatot át is lehetne csoportosítani a játékok készítésére.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

15 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.