Kelet felé nyit a THQ Nordic
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. October 22.
Tuesday 07:34


Némileg rendhagyó módon van alkalmunk hírt adni a THQ Nordic-ról, hiszen a legújabb hírek szerint a cég ugyan folytatja az utóbbi években megkezdett terjeszkedését, azonban most nem egy újabb stúdió vagy IP felvásárlásáról van szó. Helyette a cég megalapította a THQ Nordic Japan KK-t, melynek feladata elsősorban terjesztés, valamint PR és marketing feladatok ellátása lesz, a névből könnyedén kitalálható japán régióban.

A THQ Nordic ráadásul nem bízza a véletlenre a dolgot, hiszen a vezetői pozícióval azt a Yuji Katot bízták meg, aki közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az iparban.

"Úgy véljük, az egyetlen igazi mód, hogy valóban felöleljük a japán piacot, ha japán szakemberekből álló csapattal tesszük ezt, és pontosan ez volt a megközelítésünk az új leányvállalattal" - közölte Klemens Kreuzer.

"Szeretném idézni a Persona 3-at: ketten harmóniában felülmúlnak egyet a tökéletességben. A csapatunk felkészült, megtisztelt és teljesen kész, hogy beindítsa a THQ Nordic működését a japán piacon. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy ilyen lehetőséget kaptunk és alig várjuk, hogy a japán közönség számára elhozhassuk a THQ Nordic tartalmait." - tette hozzá Yuji Kato.

[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 12:27 #6
Válasz backstab (#5) üzenetére
Ja... értem. Hát arról is olvastam, hogy mennyire siralmasok ott a demográfiai mutatók... bár kívülről nagyon szimpatikus kultúra és egyszer mindenképpen szeretnék eljutni hozzájuk, ebben a dologban félelmetesen beteg-állatok.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[33] backstab
Oct 22., Tuesday 12:07 #5
Válasz multishoot (#4) üzenetére
A PC-s piac leginkább a randiszimulátorokat és az anime (+hentai...) kalandjátékokat jelenti. Már ha játéknak lehet nevezni valamit, amiben csak az Entert kell nyomogatni.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 11:59 #4
Válasz backstab (#2) üzenetére
PC felé? Na ezt sosem gondoltam volna róluk. A mobil nem meglepő, hisz nem csak náluk prior, bár valamikor olvastam egy olyat, hogy a japánoknál mennek a legjobban a vízálló mobilok, mert még a zuhany alatt is folyamatosan nyomkodják.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[11] frg_dnl
Oct 22., Tuesday 11:40 #3
A Desperados III-at nagyon várom.
[33] backstab
Oct 22., Tuesday 10:22 #2
Válasz multishoot (#1) üzenetére
A múltkor egy angol oldalon olvastam egy JRPG eladásairól, hogy az európai+amerikai eladások túllépték a félmilliót, míg Japánban alig kelt el 20 ezer (!) darab. Változik a japán piac, főleg a mobil és a PC irányába tolódik.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 10:05 #1
Ez fura, a címből én azt hittem Kína lesz az irány. Mondjuk az elképzelés szimpatikus, de ér még ennyit a Japán piac? Anno a Microsoft is - papíron - tök jól próbált nyitni a felkelő Nap országa felé, mégis súlyosat bukott, pedig ha visszaemlékeztek, volt idő, mikor Xboxon élte reneszánszát a JRPG műfaj.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 36 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

8 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.