Parádés a Red Dead Redemption 2 PC-s trailere
Eddig 47 hozzászólás
mcmacko
2019. October 17.
Thursday 20:42


A civilizáció betör a vadnyugatra, a vadnyugat betör a civilizált PC piacra. Mesés trailerrel robbantanak a Rocksztárok, a Red Dead Redemption 2 pedig ismét ellopja a szívünket. Taps!

[1] hajbel
Oct 22., Tuesday 10:59 #47
Válasz theSickness (#46) üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem a fordulatra előtte.
Oct 21., Monday 20:12 #46
Válasz hajbel (#44) üzenetére
SPOILER!

Az utolsó chapter konkrétan átmegy totális Való Világba. Pedig valahol a kétharmadára egészen összeszedte magát a történet.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[22] zozi80
Oct 21., Monday 16:13 #45
Válasz hajbel (#44) üzenetére
Engem nem érdekelnek a hype-ok személy szerint.
Bizalmat szavaztam a játéknak mert nagyon szerettem az első részt.One X-re ez volt az első játékom aztán.Nem bántam meg.
Nekem bejön a sztori,de elsődlegesen nem amiatt indítom el.
FS/LR drone-LR plane pilot/builder
[1] hajbel
Oct 21., Monday 16:03 #44
Válasz zozi80 (#43) üzenetére
"Szemény szerint én nem értem,mi a f.szt kínlódik vele akit untat...." Személy szerint én azért, mert fel lett hypeolva a tesztekkel. Vártam, hogy majd beindul a történet. Nem azzal volt bajom, hogy a történet konkrétan nagyon semmilyen, hanem azzla, hogy a játék direkt szivat a lovaglással, hogy hosszabb legyen a játékidő. Egyszer-kétszer még édekes végigmenni egy útvonalon, de századszor, tudván, hogy 15-20 perc lesz út, már nagyon unalmas. A történetmesélés is durva, kismillió történetet hallok táborlakókról, lovaglás közben, elmesélve szájhagyomány útján. Egyik sem érdekes és nem is kapcsolódik érdemben Arthur töténetéhez, aki egy kőegyszerű alulművelt (vagy éppen átlagos) amerikai. A két szál befejezése nagyon tetszett. Ezen kívül valahol a harmadik fejezet végén, negyedik elején úgy éreztem, hogy megérte a szenvedés, de utána csak romlik a színvonal. Ennek a játéknak azt a vonalat kellett volna képviselnie, mint a Mafia 1. Dutch karaktere a legérdekesebb, de olyan szinten rosszul van kidolgozva, hogy förtelem. [spoiler]
Semmilyen törés, vagy trauma nem éri, csak úgy ok nélkül elkezd önzővé válni. Arthur már kifejlett egyéniség, abban a korban van, amikor már nagypályás bandita, semmi érdekes nincs a karakterében, esetleg ha megpróbálsz jó lenni akkor mutat egy minimális fejlődést. A setting korlátai miatt inkább egy életutat kellett volna mutatnia a történetnek, attól kezdve, hogy hogyan veszíti el a családját és válik banditává, majd hogyan tér meg a végére. Nem elintézni lovon pofázva az egész drámát 2 mondatban.[/spoiler] A random eventeket szerettem. Jópofák, érdekesek voltak, néha némelyik ismétlődött, látszott a script, unalmassá, frusztrálóvá váltak, de igazán jó ötlet volt, ami egyedivé tette a játékot. Viszont a kőegyszerű harcrendszert, a közepesen gyenge sztorit a csapnivaló történetmeséléssel nem feledtette. Legalábbis ez az én véleményem. A grafika mondjuk nálam nem volt álleejtős a fényeket kivéve, mivel ps4 pron nem natív 4K-ban futott és ez érződött is a textrúrák minőségén, de cserébe a kezdeti időszakban nagyon gyakran akadozott is.
[22] zozi80
Oct 21., Monday 13:51 #43
Szemény szerint én nem értem,mi a f.szt kínlódik vele akit untat....
Ez egy rétegjáték.A maga sajátos (és realisztikus-felé hajló) tempójával.
Ezen fórumon is elképesztő mennyiségű baromságot lehetett olvasni róla,amik javarészt a “kitolom a sztorit”,meg “kiszedem az acsikat” mentalitásnak,kapkodásnak köszönhetőek.
Aki elmeháborodott tömeggyilkosként rohanna végig a városon,gyalog 20pluszos fegyver-artenállal,vagy csodálkozik ha a vadnyugaton nekimennek mert erőből belerongyol a hídon a szembejövőbe,Doom-ozzon vagy Gta-zzon.
Vagy felveszi az ember a játék ritmusát és beleéli magát,vagy jobb ha nem piszkálja.
Személy szerint én iszonyatosan élvezem az eddig nem tapsztalt minőségben és részletességben megalkotott sajátos világot,amiben egyszerűen jó “létezni”.
Nyilván vannak hibái,de monumentális alkotás.
FS/LR drone-LR plane pilot/builder
[18] helihobby
Oct 21., Monday 8:56 #42
Válasz Ra1D3n (#27) üzenetére
Lehet tényleg csak az a baj, hogy nem játszottam vele, de ezek alapján amit itt közöltek nem lett több a kedvem, erre céloztam a lentebbibe, bár elég keményen..
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[16] Zangpo
Oct 19., Saturday 18:32 #41
Válasz Dude (#40) üzenetére
Ezt a változatot értékelném.
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[51] Dude
Oct 19., Saturday 18:19 #40
Válasz Zangpo (#39) üzenetére
Nem tudom. De gondolom a nextgen gépekre ez lesz az egyik feature, amivel újra el akarják majd adni.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[16] Zangpo
Oct 19., Saturday 15:50 #39
Válasz Dude (#37) üzenetére
Vajon peccselik PS5-re, és az alap PS4/One X verza beszaratósan fog kinézni nextgenen?
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
[35] wodbear
Oct 19., Saturday 15:39 #38
Válasz sQr (#14) üzenetére
Meglátjuk milyen lesz. Élőben még egy percet sem láttam belőle, csak videókon. Tudom, hogy elég hosszú lett és többen lovagló szimulátornak mondják. Sajna időm pont nincs sok de erre nem sajnálnám ha beszippant. Ha meg nem, hát akkor szomorúan fogom tolni magam előtt a többi backloggal együtt
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[51] Dude
Oct 19., Saturday 15:36 #37
Válasz Zangpo (#36) üzenetére
Az majd csak a nextgen verziókban lesz jövőre.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[16] Zangpo
Oct 19., Saturday 14:26 #36
A Tray Racinget tuggya?
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
Oct 19., Saturday 14:01 #35
Válasz theSickness (#34) üzenetére
Na akkor nem is bánom,hogy nem jutok el az utolsó 10 óráig!😀
Blade of the Darkmoon Xbox Live:williamsHUNGARY,PSN ID: xXwilliamsXx73
Oct 18., Friday 17:17 #34
Válasz xXwilliamsXx (#32) üzenetére
Na igen, erről beszélek. Becsületből befejeztem. Menet közben is sokszor érkeztem mélypontra, de különösen az utolsó 10 óra tette komolyan próbára a türelmem.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[35] wodbear
Oct 18., Friday 16:10 #33
Össze zavartok gyerekek!
Lehet, hogy ilyen ütemben fogok játszani vele:

RDR2 -> NFS: Heat -> RDR2 -> Fallen Order ->RDR2
három nekifutás maximum ha tényleg annyira hullámzó érzést ad a játék....ha elkap, akkor talán csak ezzel játszom amíg véget nem ér.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Oct 18., Friday 15:59 #32
Válasz theSickness (#31) üzenetére
Már kétszer töröltem/töltöttem le újból a store-ból,hogy "na most tényleg végigküldöm",de újra és újra dögunalomba fullad
Blade of the Darkmoon Xbox Live:williamsHUNGARY,PSN ID: xXwilliamsXx73
Oct 18., Friday 15:52 #31
Embere válogatja, a játék meddig érződik lenyűgözően autentikusnak és mikortól válik fárasztó teherré akár egy mezei A-ból B-be lovaglás is. Bennem hullámzott az érzés az elejétől a végéig.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[15] grosy
Oct 18., Friday 15:44 #30
Válasz kiső (#25) üzenetére
Ennél őszintébb és elismerőbb bókot szerintem nem kapott még az új Zelda. Igaz Gamer vagy
[3] Lacek92
Oct 18., Friday 15:08 #29
Ennél a játéknál, de tulajdonképpen szerintem a legtöbb open world game esetében a legfőbb kérdés, hogy mennyire tud beszippantani a világa. Az pedig teljes mértékben egyéni preferencia kérdése, ezért is értékelték olyan hihetetlenül széles skálán a játékosok pl a Breath of the Wild-ot, vagy a Horizon Zero Dawn-t. Akit magával ragadott, az imádta, akit nem, az hamar beleunt.
Oct 18., Friday 13:41 #28
Amikor bejelentették, nagyon rá voltam pörögve. Amikor a játék megjelent, már úgy voltam vele hogy majd használtan a becsúszik 10k alá az ára. Így is lett, megvettem 7k ért. Beletoltam 3-4 órát. Én unalmasnak találtam. Így jobbnak láttam ha búcsút veszünk, a PS4 slim isfellélegzett.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[8] Ra1D3n
Oct 18., Friday 13:35 #27
Válasz helihobby (#26) üzenetére
Ez a trailer lehet többet mond és jelent azoknak akik végigjátszották ezt megelőzően is a játékot. Én mondjuk pont ebbe a rétegbe tartozom, és a zeneválasztástól, valamint a trailer alatti monológtól kezdve minden hozzájárul ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy parádés a trailer A látvány ezenfelül már csak hab a tortán
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[18] helihobby
Oct 18., Friday 12:20 #26
"Mesés trailerrel robbantanak a Rocksztárok": valamit nem egyformán látunk ebben a trailerben, szerintem ez egy fos trailer, még a játék grafikája sem menti meg, főként azzal a vadlovas statikus vízben való átcsörtetéssel.. Nem volt számomra ez meggyőző.
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[36] kiső
Oct 18., Friday 9:48 #25
Válasz Ra1D3n (#22) üzenetére
Én mondom erről a játékról, mert nekem ez a véleményem róla. Szerintem ez nem hatalmas tragédia.
Lehet az is közrejátszott benne, hogy a Zelda után játszottam vele, és nagyon nagy volt a különbség a két világ között. Az RDR-ben szinte klausztrofóbia tört rám a hatalmas világ ellenére, ami egy óriási statikus díszlet. Annak viszont gyönyörű, az vitathatatlan.
[29] lacapaca
Oct 18., Friday 9:47 #24
Én meg még mindig nem merem megvenni konzolra, hiába van most is akciózva. Egyszerüen herótom van az OW játékoktól, egy idõ után mindegyiknél azt érzem, hogy csak az idõmet akarja húzni. De elõbb-utóbb biztos adok neki esélyt, hátha...
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[5] Rovik
Oct 18., Friday 9:39 #23
Válasz Ra1D3n (#22) üzenetére
Van egy elenyésző kisebbség akiknek nem jött be illetve nem tudják értékelni a világot ami fel lett építve mert jajj sokat kell lovagolni.
Hagyd rájuk ettől még ott figyel okkal a top címek között és lazán a gen egyik legjobbja.
[8] Ra1D3n
Oct 18., Friday 9:31 #22
Válasz kiső (#21) üzenetére
Nem tudom mire vélni akkor ezt a részét a kommentednek:" ha a zenék nem lennének benne ennyire zseniálisak, a grafika meg észbontó, akkor lazán le lehetne húzni a klotyón." Értem, nem tetszik, de távol áll attól, hogy ezt mondjuk erről a játékról úgy nagy általánosságban...
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[36] kiső
Oct 18., Friday 9:27 #21
Válasz Ra1D3n (#20) üzenetére
De hát nem is írtam, hogy ez egyetemes igazság. Nekem nem tetszik, meg ahogy olvasom másnak sem, neked meg életed egyik legjobb játékélménye. A más ízlés diadala.
[8] Ra1D3n
Oct 18., Friday 9:21 #20
Válasz kiső (#5) üzenetére
Attól, hogy neked nem jött be, az nem lesz egyből egyetemes igazság. Szerintem meg az utóbbi idők legjobban összerakott játéka, függetlenül az olykor döcögős játékmenettől. Arthur Morgan története minden idők egyik legjobban megírt története amit játékban valaha láttam. Egyszerűen kurva jó.
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[15] NewYork
Oct 18., Friday 9:19 #19
Remélem az irányitáson is csiszoltak valamennyit, mert bármennyire is volt jó a játék konzolon, az irányitás az valami fertelem volt az biztos
[5] Rovik
Oct 18., Friday 8:57 #18
Válasz kiső (#5) üzenetére
Persze persze. Bla bla.
[5] Rovik
Oct 18., Friday 8:55 #17
Zseniális játék, nincs mégegy olyan sandbox stuff ami ilyen minőségi módon van felépítve, élettel tömve.
Az hogy egyesek megunták, ez van ettől még a gen egyik legjobbja. A többi csak bullshit rizsa.
[8] Ra1D3n
Oct 18., Friday 8:51 #16
Kifejezetten megosztó játék lett, de én azok táborát erősítem, akik szerint az egész töviről-hegyire elképesztően zseniális. Kis túlzással mondhatnám azt is, hogy bármennyire is imádtam a tavalyi God of War-t, az RDR 2 különösebb erőlködés nélkül tett túl rajta a szememben. Első nekiugrásomat követően 1-2 hónapig pihentettem a játékot, de utána az újboli nekiugrásomat követően úgy elkapott az egész játék, hogy a story 100% eléréséig abba sem tudtam hagyni(204 óra volt a statisztikám szerint). Az online rész még várat magára, de őszintén szólva nem vonz különösebben az a része...
Take me into your heart! Accept me as your savior! Nail me to the fucking cross, and let me be REBORN!
[22] Hendrix
Oct 18., Friday 8:37 #15
Nekem nagyon tetszett első körben One X-en. Minden percét imádtam.
A hét elején már elő is rendeltem.
Nekem kifejezetten tetszett, hogy lassabb a játékmenet. Sétálgattam, lovagoltam, néha lövöldöztem, gyűjtögettem ezt-azt stb.
Kitűzött célom hogy 100%-ra megcsinálom a játékot most
¯\_(ツ)_/¯
[33] sQr
Oct 18., Friday 8:20 #14
Válasz wodbear (#10) üzenetére
Ohh, de összegyűltünk. Nem gondoltam, hogy ennyi embernek nem tetszett.
Wodbear. Nekem az első rész anno egyik kedvenc játékom volt. Ezt meg végigszenvedtem nagyrészt. Szóval sajnos még ez sem garancia. Bár tagadhatatlanul megvannak a nagy pillanatai és sok mindent lehet szeretni benne azért. Csak piszkosul nem tiszteli az idődet és sok helyen szörnyen logikátlan, fapados és teljesen rosszul súlyozták bizonyos dolgok fontosságát.
Twitter: sequeeer
[27] arpi0912
Oct 18., Friday 8:17 #13
Vajon a pc-s megjelenés tiszteletére adnak ki egy patchet ami végre helyrerázza a HDR-t? Mert eddig csak próbálkoznak, de eredménytelenül, és az új HDR mód se a kívánt HDR-t képes kipréselni magából. Senki nem venné szerintem zokon ha végre ezt gatyába ráznák. Szinte érthetetlen mit töketlenkedik a R* ezen ennyit.
[22] Shifty Fox
Oct 18., Friday 8:01 #12
Válasz backstab (#9) üzenetére
Várd ki a végét. Én így voltam az első résszel, tavaly előtt meg már remehtem érte. Csak nem 1-2 év kell neki, hanem 5-6-7.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Oct 18., Friday 7:37 #11
Válasz kiső (#5) üzenetére
Szintén zenész. Még nem adtam el, de éreztem, hogy lemezesen kell megvennem és olcsósítva. Szeretném a sztorit végigvinni, de mostanság, ha van is kis időm, nem visz rá a lélek, hogy benyomjam. Pedig az elsőt simán letoltam, tetszett, de ez valahogy nem fog meg, megöli a vontatottság, nyögvenyelősség és a semmilyen sztori/küldetések, a "lovagolj 5 percig beszélgetve valahova, aztán kis csetepaté". Szerintem.
[35] wodbear
Oct 18., Friday 7:27 #10
Válasz backstab (#9) üzenetére
Az első részt még x360-on játszottam végig és minden percét imádtam, igaz, hogy kb fele ennyi időbe telt a sztorit végig vinni mint enné a résznél. De szerintem nem fogok benne csalódni.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[33] backstab
Oct 18., Friday 7:22 #9
Válasz kiső (#5) üzenetére
Dettó. Az egyetlen dobozos PS4 játékom, amit valaha eladtam, és nem is bánom, mert tudtam, hogy én ezzel soha többé nem fogok játszani. Szerintem sok PC-s fog benne csalódni, mert csak a grafikát látja, meg hogy Rockstar Games, aztán koppan, hogy nem vadnyugati GTA-t kapott.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[2] MasterTom
Oct 18., Friday 7:22 #8
Ez így ahogy van, 4K 60fps minőségben ha PS5-ön kijön, megveszem rá. Gyönyörű.
[35] wodbear
Oct 18., Friday 7:17 #7
Válasz Laza (#2) üzenetére
Nagyon baráti az ajánlott gepigeny. Én már elő is rendeltem. Ha nem is 4K-ban de 2k simán meglesz a stabil 60 reményeim szerint a 2070superrel.

Recommended Requirements
OS: Win 10 64
Processor: Intel Core i7-4770K 4-Core 3.5GHz / AMD Ryzen R5 1500X
Graphics: AMD Radeon RX 480 4GB or NVIDIA GeForce GTX 1060
VRAM: 6GB
System Memory: 12 GB RAM
Storage: 150 GB Hard drive space
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Oct 18., Friday 7:13 #6
Hát igen itt látszik, hogy megint generáció végénél vagyunk, nem kicsit elhúzott a PC megint minőségben (mondjuk ilyen konzol árának megfelelő GPU társaságában).

De bármilyen szép, az biztos, hogy ezt az elnyújtott játékot még egyszer nem vinném végig, ps4-en is 3 hónapomba tellett.
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[36] kiső
Oct 18., Friday 6:48 #5
Az biztos hogy soha nem fogom befejezni ezt, pedig elvergődtem a 3. fejezet talán közepéig, de tovább már nem bírtam. Hihetetlen mennyire unalmas egy anyag, és ha a zenék nem lennének benne ennyire zseniálisak, a grafika meg észbontó, akkor lazán le lehetne húzni a klotyón.
[34] Laza
Oct 18., Friday 0:30 #4
Válasz Tommy_Angelo (#3) üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy az első rész is mennyire passzentos volt konzolon az aktuális GTA-hoz képest, akkor reménykedem.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Oct 17., Thursday 23:45 #3
Válasz Laza (#2) üzenetére
Hááát ebben azért nem vagyok biztos. A fű, fa, növényzet kombó azért durvább, mint egy statikus, kocka ház, illetve már a GTA5-ben is a fű részletessége tudta a legjobban droppolni a fps-t a természetben. De majd meglátjuk!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[34] Laza
Oct 17., Thursday 23:31 #2
Na kíváncsi leszek mit lehet kisajtolni egy 2060-ból ... remélem rendesem optimalizálták. Mondjuk egyszerűbb lesz ezt megjeleníteni, mint egy GTA várost a nagy épületekkel meg járművekkel, szóval zsír lesz ez
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Oct 17., Thursday 23:18 #1
Egyszerűen nem fogom bírni nem végigjátszani még egyszer, minden más játék kárára! IMÁDOM!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

788 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

4 | Pünkösdi chill Donkey Konkgékkal

DKC Restoration projekt, fülbevaló hétvégi lazításhoz.

ps4 93 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

8 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.