Indie kerekasztal beszélgetés a Vaultban
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. October 07.
Monday 21:22


Érdekes kis kerekasztal beszélgetésnek lehettek szem és fültanúi, 2019. 10. 08-án este 18.00-tól a Vault 51-ben, ahol Indie Gamedev Kerekasztal címen a hazai független fejlesztőkkel folyik majd vezetett diskurzus.

Lássuk csak mit mondanak erről a szervezők?

Egy jó hangulatú kerekasztal beszélgetésre invitálunk titeket, ahová elhívtunk két hazai független játékfejlesztő csapatot!

Vendégünk lesz a PirateGames, akik egy új, kocka alakú, LED paneles hardvert fejlesztenek, amivel végigturnézták Los Angelest és Kölnt is.

Szintén vendégünk lesz a The Wild Gentlemen csapat, akiknek a Chicken Police című, noir detective játék van a tarsolyukban!


A fejlesztők mellett az Indexes Stökivel, a Dice&Sorcery főszerkesztő Balázs Attilával, és persze velünk is összefuthattok az eseményen.

Az esemény linkje, ahonnan bővebben is tájékozódhattok: KATT!

Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.