MediEvil: ilyen volt régen, ilyen most
Eddig 8 hozzászólás
mcmacko
2019. October 07.
Monday 20:40


Érdekes módon felfutottak a PSX korszak híres platformer-hősei. Crash és Spyro után Sir Dan is megkapja a maga MediEvil remake-jét. A fenti videóban összehasonlítás alá kerül a játék eredetije és az új kiadás is. Bár a fejlődés nyilván egyértelmű, a fenti videó után kicsit visszább hagyott az első trailerek után generálódott lelkesedésünk. Sebaj, meglátjuk mi gurul ki a végső verzióból, ami október 25-én jelenik meg, nyomott áron.

[2] Dark T
Oct 08., Tuesday 16:40 #8
Válasz Dwayne21n (#6) üzenetére
Szerintem nehezebb lett. De lehet csak én öregedtem már meg.
Oct 08., Tuesday 16:36 #7
Válasz Dark T (#3) üzenetére
Shadow Man és Croc 1 & 2 remake-re én is beneveznék!
[2] Dwayne21n
Oct 08., Tuesday 15:28 #6
Válasz Dark T (#5) üzenetére
Wut? A Crash trilógia szvsz nem lett nehezebb az eredetinél, mondom ezt úgy hogy az eredeti trilógiát rongyosra játszottam.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[2] Dark T
Oct 08., Tuesday 15:02 #5
Válasz arpi0912 (#4) üzenetére
Így van. Remélem beindulnak ezek a felújítások rendesen. Eddig egyetlen egy lett igazán elcseszve. Crash Bandicoot trilógia. Szépnek szép meg vissza adja a régi feelinget, de brutálisan nehézre sikerült. Szó szerint felüdülés volt egy Spyro felújítással játszani utána.
[27] arpi0912
Oct 08., Tuesday 14:57 #4
Válasz Dark T (#3) üzenetére
Soul Reaver mai szinten...áhh azt instant venném. Egyébként a ps1 generációjának játékait ilyen minőségben ilyen budget ár kategóriában bármennyi mennyiségben bevenné a gyomrom. 1000x inkább az ilyen mint az igénytelen előző generációs 4k remastered, meg a hozzá hasonló vackok.
[2] Dark T
Oct 08., Tuesday 12:39 #3
Zseniális lesz ez. Bár az irányításon dolgozhattak volna picit. Én megnéznék még pár ehhez hasonló felújítást. Pl: Shadowman 1, Soul Reaver 1, Croc, 40 Winks, Excalibur 2555 AD és még sorolhatnám reggelig. Régi szép idők.
[10] Zargul
Oct 08., Tuesday 10:07 #2
Anno ez kimaradt szoval a nosztalgia nem dolgozik, Ps magazinban és a konzolban olvastam csak rola (eléggé hypeolva is volt) de tegnap kiprobáltam a demot és teljesen jol hozza azt a tipikus ps1es akcio platformert. Baromi szép, stilusos és vicces, a voice acting meg simán zseni. De ha már itt tartunk egy Crocot ezek után már bün lenne kihagyni a remaster sorbol.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[27] arpi0912
Oct 08., Tuesday 7:28 #1
Volt mit újra gondolniuk. Elég jól sikerült a hangulatot visszaadniuk.
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.