MediEvil: ilyen volt régen, ilyen most
Eddig 8 hozzászólás
mcmacko
2019. október 07.
hétfő 20:40


Érdekes módon felfutottak a PSX korszak híres platformer-hősei. Crash és Spyro után Sir Dan is megkapja a maga MediEvil remake-jét. A fenti videóban összehasonlítás alá kerül a játék eredetije és az új kiadás is. Bár a fejlődés nyilván egyértelmű, a fenti videó után kicsit visszább hagyott az első trailerek után generálódott lelkesedésünk. Sebaj, meglátjuk mi gurul ki a végső verzióból, ami október 25-én jelenik meg, nyomott áron.

[2] Dark T
okt 08., kedd 16:40 #8
Válasz Dwayne21n (#6) üzenetére
Szerintem nehezebb lett. De lehet csak én öregedtem már meg.
okt 08., kedd 16:36 #7
Válasz Dark T (#3) üzenetére
Shadow Man és Croc 1 & 2 remake-re én is beneveznék!
[2] Dwayne21n
okt 08., kedd 15:28 #6
Válasz Dark T (#5) üzenetére
Wut? A Crash trilógia szvsz nem lett nehezebb az eredetinél, mondom ezt úgy hogy az eredeti trilógiát rongyosra játszottam.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[2] Dark T
okt 08., kedd 15:02 #5
Válasz arpi0912 (#4) üzenetére
Így van. Remélem beindulnak ezek a felújítások rendesen. Eddig egyetlen egy lett igazán elcseszve. Crash Bandicoot trilógia. Szépnek szép meg vissza adja a régi feelinget, de brutálisan nehézre sikerült. Szó szerint felüdülés volt egy Spyro felújítással játszani utána.
[27] arpi0912
okt 08., kedd 14:57 #4
Válasz Dark T (#3) üzenetére
Soul Reaver mai szinten...áhh azt instant venném. Egyébként a ps1 generációjának játékait ilyen minőségben ilyen budget ár kategóriában bármennyi mennyiségben bevenné a gyomrom. 1000x inkább az ilyen mint az igénytelen előző generációs 4k remastered, meg a hozzá hasonló vackok.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[2] Dark T
okt 08., kedd 12:39 #3
Zseniális lesz ez. Bár az irányításon dolgozhattak volna picit. Én megnéznék még pár ehhez hasonló felújítást. Pl: Shadowman 1, Soul Reaver 1, Croc, 40 Winks, Excalibur 2555 AD és még sorolhatnám reggelig. Régi szép idők.
[10] Zargul
okt 08., kedd 10:07 #2
Anno ez kimaradt szoval a nosztalgia nem dolgozik, Ps magazinban és a konzolban olvastam csak rola (eléggé hypeolva is volt) de tegnap kiprobáltam a demot és teljesen jol hozza azt a tipikus ps1es akcio platformert. Baromi szép, stilusos és vicces, a voice acting meg simán zseni. De ha már itt tartunk egy Crocot ezek után már bün lenne kihagyni a remaster sorbol.
You must rally the horde and lead your people to their destiny!
[27] arpi0912
okt 08., kedd 7:28 #1
Volt mit újra gondolniuk. Elég jól sikerült a hangulatot visszaadniuk.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.