Rage 2: szeptemberi szellemjárás
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2019. September 10.
Tuesday 07:04


A Bethesda a Rage 2 utólagos támogatását már a nyár folyamán megkezdte a különböző kisebb eventekkel és frissítésekkel, az első nagyobb lélegzetvételű kiegészítőre azonban mostanáig várnunk kellett. Egészen pontosan még néhány hétig várhatunk, hiszen a Rise of the Ghosts DLC szeptember 26-án érkezik.

A Rise of Ghosts az azonos nevű banditacsoport elleni harcra koncentrál, akiknek tagjai bizarr kísérleteknek köszönhetően tettek szert emberfeletti képességekre, a mi feladatunk pedig a banda leverése lesz.

Sep 10., Tuesday 16:25 #3
Az elejèn frászt kaptam a grafikájától , aztán valahogy megszoktam , söt bizonyos helyeken nagyon kellemes az összkèp. Szerintem ez azèrt lehet mert az Avalanche motorja inkább külsö , nagy terek megszerkesztèsère lett kitalálva . Az fps nèzet , meg belsö terek nem kedveznek neki. De mindentöl függetlenül óriási játèk.
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[73] zaz
Sep 10., Tuesday 11:20 #2
marhajó játék, még az sem kizárt hogy rámegyek majd erre a DLC re!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[28] alf22
Sep 10., Tuesday 11:01 #1
Mindenképp érdekel majd a játék,de csak akcióban
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

0 | Kapható a Street Fighter V: Champion Edition

Szánikbúmm, ettyek-prőtyek, hadóken!

2 | Rainbow Six Siege: generációs küldetés

PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik a taktikai shooter.

5 | Starcraft: szellemjárás a múltból

Gameplay bemutató a törölt Ghost alcímű epizódból.

2 | Backbone: a párduc nyomdokaiban

Új noir nyomozós játék antropomorf főszereplővel.

16 | [Premier] Heti megjelenések